Reclamă

Calendarul fazelor lunii în iunie 2024. Luna Nouă pică pe 6 iunie

Ca de fiecare dată, prezentăm cele mai importante modificări ale satelitului natural al Pământului, așa cum sunt transmise de către astrologi. Calendarul fazelor lunii în iunie 2024 punctează datele exacte la care nativii trebuie să fie atenți. De asemenea, este important să știm atunci când avem Lună Nouă și Lună Plină pentru că aceste evenimente transmit perioade de efort suplimentar.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 5 iunie 2024, 6:30

Influența Lunii este considerate a fi cea mai importantă din viața zodiilor, de aceea este bine de știut când au loc modificările și cum fazele își fac simțită prezența.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calendarul fazelor lunii în iunie 2024

În luna iunie, avem următoarele schimbări în cee ace privește Luna. Vorbim despre Luna Nou la începutul verii, mai precis pe data de 6 iunie 2024 la ora 15.38. De asemenea, Primul Pătrar are loc pe data de 14 iunie la ora 08:18. Luna Plină își face simțită prezența pe 22 iunie 2024 la ora 04:08, iar Ultimul Pătrar are loc la sfârșitul primei luni de vară, mai precis pe 29 iunie 2024 la ora 00:53.

Fiecare fază a lunii are o altfel de însemnătate pentru nativii din zodiac. Luna Plină are loc atunci când astrul este între Pământ și Soare, astfel că discul este luminat pe partea nevăzută. Luna Plină apare atunci când astrul este la 180 de grade față de Soare. De pe Pământ se poate observa în acest moment discul iluminat.

Luna realizează o mișcare de rotație circulară în jurul planetei noastre, fiind satelitul natural al Pământului. Are nevoie de 27,3 zile pentru a completa această mișcare. Aceasta poartă numele de perioadă siderală. Fazele Lunii se pot înțelege complet dacă sunt orientate corect Soarele, Pământul și Luna. Fazele intermediare au loc între fazele principale ale acestui corp ceresc.

Vezi care sunt 3 ritualuri de Lună Nouă care vor adăuga un plus de magie anului 2024. Cum să atragi norocul și abundența în viața ta

Reclamă

Luna Nouă are loc pe 6 iunie în Gemeni

Această modificare astrală din luna iunie aduce idei noi în iubire pentru nativii din zodiac. Chiar dacă cei mai mulți au răni pe care le doresc închise, știu cum să navigheze către locul în care își doresc să se simtă înțeleși. Luna Nouă are loc pe 6 iunie în Gemeni și fiecare dintre nativi va simți ca gândurile le sunt îndreptate către maturitate.

Energia Gemenilor aduce înțelegere în relațiile care scârțâie și îi ajută pe nativi să comunice așa cum nu mai făceau până acum, arată Yourtango.com. Noi conexiuni și oameni de calitate intră în viețile celor care își doresc acest lucru. Atât inima cât și mintea vor continua să lucreze în armonie, iar singeria dintre ele va fi cu atât mai evidentă pe măsură ce timpul va trece.

Reclamă

Puterea discernământului îi va ajuta pe nativi să înțeleagă și să fie deschiși către dragostea pe care până acum păreau că o resping.

Luna Plină pică pe 22 iunie în Săgetător

Denumită și Luna Căpșună, aceasta va aduce schimbări notabile în viața nativilor din zodiac. Va avea loc pe 22 iunie 2024 și creează o legătură specială care nu va putea fi modificată prea curând.

Potrivit Almanac.com, acest eveniment are loc chiar în solstițiul de vară pentru prima oară din 1985.

Dacă de cele mai multe ori în cadrul Lunii Pline noaptea este mult mai luminată, de data această totul va fi înconjurat de clipe întunecate. Doar câteva ore poziția sa va aduce o lumină puternică. Numele de Luna Căpșună este oferit pentru simplul fapt că are loc la începutul verii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×