Reclamă

3 ritualuri de Lună Nouă care vor adăuga un plus de magie anului 2024. Cum să atragi norocul și abundența în viața ta

Dacă vrei să atragi norocul și abundența în viața ta, atunci trebuie să cunoști aceste trei ritualuri de Lună Nouă care vor adăuga un plus de magie anului 2024. Uite cum pți să ai parte de un an prosper cu ajutorul acestor trucuri ușoare.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 ianuarie 2024, 7:55
O tavă pe care se află două cărți de tarot și mai multe lumânări albe care ilustrează fazele lunii, înconjurată fiind de mai multe flori de Floarea-Soarelui
Dacă vrei să atragi norocul și abundența în viața ta, atunci trebuie să cunoști aceste trei ritualuri de Lună Nouă care vor adăuga un plus de magie anului 2024 / Shutterstock

Se spun că planeta Jupiter este planeta norocului și a abundenței. Aceasta veghează asupra nativilor din zodiac și încearcă să le ofere sprijin pe tot parcursul anului. Nu doar Jupiter poate influența viața financiară a zodiilor. Luna Nouă are efecte benefice dacă energia ei este canalizată așa cum trebuie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 ritualuri de Lună Nouă care vor adăuga un plus de magie anului 2024

Pe măsură ce îți stabilești obiectivele din acest an, se apropie un eveniment astrologic important. Prima Lună Nouă din anul 2024 va avea loc pe data de 11 ianuarie 2021.

Luna Nouă în Capricorn va apărea pe cer și va aduce o schimbare radicală de energie. Este un moment puternic pentru a manifesta în Univers ceea ce îți dorești de la acest an.

Mai jos găsești și câteva ritualuri ușor de realizat pe care le poți face pentru a profita din plin de energia primită de la Luna Nouă din ianuarie 2024.

Gândește-te bine la ceea ce îți dorești să atragi în viața ta, apoi pregătește-te pentru această schimbare.

Reclamă

Folosește cărțile de tarot pentru a-ți manifesta obiectivele

Dacă ești o persoană căreia îi place să afle detalii despre viitorul său înainte de a face prima mișcare, atunci acest truc te va ajuta să ai o viziune mult mai clară asupra modului în care se vor desfășura lucrurile pentru tine.

Vei avea nevoie de un spațiu liniștit pentru a efectua acest ritual și de un pachet de cărți de tarot. Începe prin a crea o atmosferă liniștită și relaxantă pentru a putea medita și a reflecta. Mai apoi poți încerca să aprinzi niște lumânări pentru a te alinia cu magia din jurul tău.

Reclamă

În momentul în care ai setat atmosfera tot ce trebuie să faci este să iei pachetul de tarot și să împrăștii cărțile de tarot într-un cerc în jurul tău. Așterne cărțile cu atenție apoi poți încerca să interpretezi trecutul, prezentul și viitorul, spun specialiștii de la Parade.com.

Poți confecționa un borcan cu bănuți pentru bogăție și abundență

Potrivit numerologiei, 2024 este considerat a fi un al al norocului, al succesului și al bogăției. Este un moment foarte bun pentru a-ți manifesta aspirațiile. Specialiștii spun că ieșim dintr-un „7 ani” universal (2+0+2+3=7) și intrăm într-un „8 ani” plin de beneficii.

Dacă vrei să ai parte de mai mulți bani și mai mult succes, atunci trebuie să încerci acest truc. Tot ce trebuie să faci este să alegi un borcan mic în care să pui câțiva bănuți. În noaptea de Lună Nouă pune în interiorul borcanului și un bilețel pe care să se afle scrisă cea mai mare dorință a ta pentru acest an.

Mai adaugă în borcan și o crenguță de rozmarin, puțină sare roz de Himalaya și un praf de scorțișoară. Această vrajă te-ar putea ajuta să ai parte de mai mult noroc în anul 2024, scrie YourTango.com.

Apelează la energia cosmică

Dacă nu îți dai seama ce anume îți rezervă noul an, atunci poate este mai bine să consulți puțin horoscopul. Dacă acesta nu-ți oferă toate răspunsurile, atunci poți încerca să rezolvi un puzzle cosmic de cuvinte încrucișate.

Este o tendință deja virală în mediul online. Se spune că primul cuvânt pe care îl vei vedea în acest puzzle cosmic va fi cel care îți va marca întreg anul 2024.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×