Reclamă

Zodii care au parte de schimbări majore în ianuarie 2024. Ei sunt nativii care se bucură de un nou început

Rezoluțiile au loc de obicei la început de an și ne ghidează către un drum plin de obiective. Aceste zodii care au parte de schimbări majore în ianuarie 2024 au știut să-și manifeste fiecare dorință. S-au așteptat încă de la început că noutatea va veni și îi va îmbrățișa deschis. Se vor lăsa totuși conduși de astre sau vor căuta un loc sigur unde să pășească în continuare?

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 3 ianuarie 2024, 9:18

Ce au acești nativi în comun este tranzitul direct al lui Mercur ce îi ghidează și îi trimite direct către energia pozitivă de care aveau nevoie și până acum. Cu toate că sunt temători au încredere să meargă înainte. Astfel, își vor întări anumite convingeri pe care le-au mai întâlnit, dar care i-a speriat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care au parte de schimbări majore în ianuarie 2024

Nu mergem niciodată cu spatele atunci când vine vorba despre asta și asta este clar. Chiar dacă trecutul este ceva ce ne mai apare în treacăt de-a lungul timpului, suntem conștienți de fiecare mișcare astrală pozitivă.

Trebuie să acceptăm de fiecare dată că ceva special ne este predestinat.

Berbec

Nativii Berbec nu dețin altă alternativă decât îmbrățișarea schimbării. Încrederea în progres îți este întărită, asta dacă nu ai obstacole prea mari în față. Va fi de fiecare dată cineva care-ți va sta în cale, dar tu poți controla fiecare pas.

Reclamă

Comportamentul, atitudinea și percepția asupra lucrurilor sunt de asemenea în puterea ta. Cu tranzitul direct al lui Mercur, vei simți tot mai multe întâmplări directe, arată Astrology.com.

Chiar dacă vrei ca totul să se miște într-un anumit ritm, câteodată admiți că este dificil să rămâi pe același drum.

La fiecare provocare este tot mai evident că presiunea devine tot mai mare. Încrederea de sine este nezdruncinată și poți duce la bun sfârșit aproape tot ce ți-ai propus. Astrele spun că nu este nicio rușine dacă ceri ajutorul.

Reclamă

Leu

Nativii Leu au părăsit anul ce tocmai a trecut într-un mod apoteotic. Chiar dacă s-au pus în pericol de nenumărate ori, au învățat că la final vor reuși întotdeauna să se ridice mai puternici. Renunță la egoism, asta pentru că realizează faptul că nu sunt singurele persoane importante pe acest pământ.

Această idee le este sugerată atât la început de 2024, dar și cu ajutorul tranzitul lui Mercur. Ideea empatiei și bunătății le este acum mult mai solid întipărită în minte, arată Yourtango.com. Astrele spun că nu trebuie să ia nimic de-a gata.

Pești

Nativii Pești vor să profite de primele zile ale noului an pentru a-și construi o nouă atitudine și a rămâne pe același drum. Observi că în ciuda dificultăților, ai renunțat la schimbările bruște de comportament și la lipsa de interes.

Poate că a fost un vibe de moment, sau poate Mercur retrograd te-a ajutat în acest sens. Indiferent de situație, astrele spun că trebuie să te bucuri. Vei observa pe parcurs o schimbare majoră și în felul de a te îmbrăca și a te prezenta în societate. Pentru ca totul să continuie, trebuie să fii conștientă de ceea ce oferi lumii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×