Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2024. Zodiile norocoase vor avea parte de un nou început

De fiecare dată când începe un nou an avem în minte începuturi, vise pe care le dorim îndeplinite și planuri mărețe. Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2024 ne lasă mici oportunități pe plan personal. Acele zodii care nu și-au găsit încă sufletul pereche trebuie să profite acum, arată specialiștii. Poveștile mai vechi pot primi o nouă șansă.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 28 decembrie 2023, 9:18

Atât cei care se află într-un cuplu, cât și cei singuri vor experimenta trăiri pe care le-au crezut de mult uitate. Se vor simți vizați de astre într-un sens pozitiv. Întâlnirile romantice vor fi acum la mare căutare și fiecare își va da seama care le este de fapt drumul în acest sens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2024

Nativii care au avut probleme în cuplu se vor întoarce la sentimente mai bune odată ce Mercur iese din faza de retrogradare. Tensiunile emoționale vor lăsa locul relaxării. În data de 4 ianuarie, cu Marte care intră în Capricorn, cele mai multe dintre zodii își vor găsi drumul alături de cei pe care îi iubesc. În caz contrar, vor descoperi în aceeași măsură ceea ce îi face fericiți. Pe 11 ianuarie 2024 apare Luna Nouă în Capricorn ce îi face pe nativi să se gândească mai mult la stabilitate.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au parte de mici probleme în relații. Acestea provin din cauza discuțiilor în contradictoriu alături de partener. Există șanse de a repara ceea ce s-a stricat, astfel că în a doua jumătate a lunii aceștia realizează dacă este esențial să continuie într-o astfel de poveste sau trebuie să oprească mersul lucrurilor. Pentru cei singuri, astrele promit aventură și deschidere în fața noilor posibilități. Este o perioadă propice pentru inițiative.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se îndepărtează de relația cu partenerul din cauza discuțiilor din familie. Astrele sugerează că o mică distanțare va ajuta în procesul de verificare a sentimentelor. Persoana potrivită va ști cu siguranță cum să te ajute în acest sens. Pentru nativii singuri, specialiștii susțin că trebuie să comunice mai deschis, arată Yourtango.com.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii Gemeni sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață. Au parte de momente romantice mult dorite și problemele parcă dispar în această lună. Astrele spun că succesul pe plan profesional contribuie la fericirea din plan personal. Nativii singuri se regăsesc pe un tărâm sigur pentru cuceriri.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac reușesc să nu mai aibă nicio reținere atunci când vine vorba despre exprimarea sentimentelor față de persoanele dragi. Își asultă inima și se simt mult mai sinceri. Romantismul revine în relațiile de cuplu și va continua până în luna martie. În cee ce-i privește pe nativii singuri, aceștia își cultivă legăturile sociale. Nu se mai simt amenințați de gândurile trecutului.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt sfătuiți la început de an să-și asculte inima în totalitate. Dacă până acum s-au simțit mult prea expuși pentru a-și arăta adevăratele sentimente, acum este momentul destăinuirii. Partenerul de viață va aprecia acest lucru și noutatea din cuplu se va putea observa imediat. Cei singuri vor putea face cuceriri imediate, vrând parcă să-și găsească locul ideal, spune Astrology.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară încearcă să aibă discuții constructive cu partenerul de viață, asta după ce realizează că nu se află pe aceeași lungime de undă. Acest lucru le poate salva sau distruge relația, în funcție de momentul ales. Își dau seama că nu vor putea cunoaște niciodată o persoană dacă nu există comunicare deschisă. Este momentul oportun pentru ca noi prietenii să fie abordate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor duce lipsă de armonie în relație. Cu toate că vor încerca să o recupereze le va fi foarte dificil. Micile tensiuni se vor transforma în certuri cu adevărat și vor avea lor mărturisiri dureroase. Astrele spun că acum este momentul de a recupera ceea ce s-a pierdut în trecut datorită aroganței. Cei singuri se bucură de liniște și pace.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt îndemnați să aibă mai multă grijă pe plan personal. Tind să se rănească în continuare fără a da importanță dorințelor interne. Astrele spun că trebuie să aibă un an așa cum și-l doresc, de aceea munca în această direcție este recomandată. Pentru cei singuri, dacă nu-și schimbă manevra de cucerire, potențialele relații nu vor putea deveni realitate.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător nu vor renunța la aventuri indiferente de obstacolele pe care le întâmpină pe drum. Sunt pregătiți să-și întâlnească sufletul pereche și să se stabilească într-o relație de lungă durată. Sunt sfătuiți de către astre să gândească mai bine anumite strategii pentru a nu regreta mai târziu.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn își doresc mai multă stabilitate în această perioadă a anului. Dacă până acum se gândeau la distracțiile de care pot profita, acum ajung să fie mult mai responsabili. Reușesc să renunțe la anumite lucruri negative și să se îndrepte către cele pozitive. Nu sunt pregătiți să dea șanse relațiilor de lungă durată.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător reușesc să fie mult mai deschiși în cazul relațiilor amoroase. Își pun speranța în partenerii de cuplu și nu se mai îngrijorează pentru lucruri minore în relații. Sunt sfătuiți să spună tot ce au pe suflet atunci când simt că sufletul le este greu. Este un pas important care va fi urmat de către astre.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativilor Pești le va fi dificil să-și ascundă sentimentele negative. Cu toate că vor încerca să se raporteze la relațiile de iubire așa cum o făceau până acum, nu vor mai avea același succes. Tot ceea ce va funcționa de acum înainte se va fi datorat iubirii de sine și comunicării sincere. Astrele le vor fi alături la orice pas.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×