Reclamă

Ce sport ți se potrivește, în funcție de zodie. Află ce spune horoscopul

Când te gândești la un stil de viață sănătos este inevitabil să nu ajungi și la partea în care trebuie să faci mișcare. Află ce sport ți se potrivește în funcție de zodie și vezi cum poți să combini ceea ce trebuie făcut cu ceea ce îți place. Clasicul mers la sală nu mai este de mult o alegere potrivită pentru toată lumea.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 5 ianuarie 2024, 9:35

Există variante pentru care poți opta, fără prea mare dificultate. În funcție de context, dorințe și nevoi, tradiționala sală de fitness poate fi uneori copleșitoare. Pentru alții, poate fi prea puțin. De aceea, dacă îți cauți locul perfect pentru a lucra la transformarea ta, încearcă să iei în considerare și zodiacul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce sport ți se potrivește, în funcție de zodie

Potrivit astrologilor, fiecare nativ are în minte lucruri diferite atunci când se gândește la locul ideal pentru a-și practica exercițiile fizice. Dacă semnele de foc își doresc să meargă la sală și să asculte muzica dată la maximul, semnele de pământ preferă yoga și meditație. Semnele de aer adoră clasele de fitness, iar cele de apă preferă să muncească în confortul proprie case.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt conduși de planeta luptătoare Marte și pare foarte natural dacă aceștia își creează un abonament la o sală de box. Astrologii spun că Berbecii sunt tipul luptătorului. Acest lucru semnifică faptul că vor apreca întotdeauna acele exerciții fizice care presupun folosirea pumnilor și a mișcărilor din filmele de acțiune. Preferă și antrenamentele de acasă, mai ales dacă în sala de sport muzica este prea tare.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Fiind semn de pământ reprezentat de un taur, acest nativ preferă ridicările de greutăți. Acolo își va construi încrederea de sine, dar și puterea.

Se pierde într-o mare de gantere și preferă exercițiile fizice care se realizează fără grabă. Astrele spun că un antrenor personal le-ar fi de mare ajutor.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni preferă clasele de aerobic. Dacă alții se simt prea anxioși într-un grup mai mare, aceștia se află în elementul loc. Realizează toate mișcările impuse de instructor și vor să primească întotdeauna cele mai multe laude.

Conduși de Mercur, planeta comunicării, vor aprecia clasele de cycling. Adoră conversațiile din vestiare, la sfârșitul fiecărui antrenament.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac adoră sălile de fitness cu piscină. Se simt în elementul lor natural și vor întotdeauna să-și depășească limitele. Chiar dacă o sală de sport cu piscină ar putea părea prea mult, Racii vor de fapt ca prețurile să fie accesibile pentru a nu fi nevoiți să cheltuie prea mult.

Află totul despre nativii Rac, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu parcă s-au născut ca să fie sportivi. Vor să fie întotdeauna în centrul atenției, iar sălile de fitness și mișcările pe care le execută le oferă fără doar și poate această șansă. Vor să aibă antrenor personal, dar se pot ocupa și singuri de propriile antrenamente. Dacă vor avea șansa să interacționeze cu un specialist în fitness, se vor simți mai motivați să înceapă exercițiile fizice.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară preferă studiourile unde se practică yoga și meditația. De asemenea, clasele de pilates sunt la fel de eficiente în cazul lor. Fiind pragmatici, își doresc acele clase cu obiective specifice care le măresc flexibilitatea. Întotdeauna știu la ce să se aștepte, iar într-o clasă de yoga își pot lăsa întotdeauna grijile deoparte.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor să experimenteze toate facilitățile unei săli de sport la maximum. Indiferent că vorbim despre clasele de fitness, masaj, saună sau scaun de masaj, totul trebuie verificat. În timp ce sunt pregătiți să încerce lucruri noi, pot rămâne o lungă perioadă de timp la exercițiile clasice. Conduși de planeta Venus, planeta frumuseții, într-o sală de fitness se vor simți întotdeauna mult prea aranjați, arată Yourtango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt cunoscuți drept timizi în cadrul sălilor de fitness. Nu se simt niciodată confortabil în mulțime sau în dreptul luminilor strălucitoare. De fapt, vor să-și creeze propria sală în confortul casei pentru a nu fi nevoiți să mai iasă în lume. Aplicațiile de fitness cu exerciții create special sunt tot ceea ce folosesc. Se focusează pe acele exerciții cu un scop clar. Poate fi vorba de seriile de anduranță, alergarea pe distanțe lungi sau flexibilitate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor să-și reînnoiască abonamentul la sală în permanență. Pot lucra pentru un corp de invidiat la orice oră din zi și din noapte. În cazul lor, ideal ar fi o sală de sport care este deschisă non-stop. Pentru cineva care preferă socializară pe timpul zilei, nu eviți să cauți și liniștea care vine la scurt timp după finalizarea unui antrenament dificil.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn preferă sălile de cățărat. Reprezentați de o capră, specialiștii spun că au întotdeauna dorința de a fi pe munte. Adoră aceste tipuri de provocări și își pot face prieteni foarte ușor în acest fel. Iubesc totul a acest tip de sală și pot practica cățăratul solo sau alături de prieteni, spune Bustle.com.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător își doresc să danseze. De aceea cursurile îndreptate către acest tip de mișcare îi ajută foarte mult. Balet clasic, hip hop sau dans la bară, toate sunt la alegere pentru Vărsători. Fiind conduși de Venus, planeta inovației, vor să fie întotdeauna primii atunci când se deschide o nouă sală de dans sau fitness.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Chiar dacă pare curios, nativii Pești vor să-și ofere toată energia într-o sală de fitness. Ba mai mult, preferă exercițiile intense. CrossFit este alegerea potrivită pentru aceștia, dat fiind faptul că într-o singură sesiune pot antrena fiecare părticică a corpului. Vor să transpire și să aibă o schimbare notabilă în fața celorlalți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×