Reclamă

5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor

Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze de adevăr.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 8 mai 2024, 9:32
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze de adevăr / Shutterstock

Bivolul, Iepurele, Cocoșul, Calul și Tigrul sunt cei mai norocoși. Traversează drumul vieții plini de înțelepciune și nu se lasă mai prejos în niciun fel de situație dificilă. Depășesc zona de confort și se bucură de lume așa cum aceasta li se prezintă în față.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta

Indiferent că își lansează ideile într-un mod alert sau preferă să se miște mai lent, aceste 5 zodii chinezești explorează fiecare latură a vieții. Cunosc modalitatea prin care să aducă abundență și să se lase cuprinși de ea.

Bivol

În această perioadă, Bivolul are noroc doar dacă își ascultă propriile instincte și se ghidează în permanență după aceastea. Deciziile care trebuiesc luate acum vor presupuse mai mult efort ca de obicei. Investesc în anumite situații și se bucură de rezultate.

Culoarea portocaliu este cea care le aduce noroc. Sunt sfătuiți să o poarte pentru a le oferi curaj și încredere. Vor alunga astfel energiile negative.

Reclamă

Iepure

Pentru acești nativi, norocul nu este deloc asemănat cu o situație surprinzătoare. Vor face tot ce le va sta în putință pentru a se bucura de lucrurile mărunte, iar asta îi va ajuta pe parcurs. Meditația este momentul care îi lasă cu picioarele pe pământ, ancorați în realitate, spune Astrology.com. Sunt sfătuiți să poarte culorile albastru sau mov.

Vezi care sunt cele 3 zodii norocoase în Anul Dragonului. Zodiacul Chinezesc le promite fericire

Reclamă

Cocoș

Pentru Cocoși, aceasta săptămână vine să le arate cum ar trebui să arate de fapt un plan bine pus la punct. Atunci când reușesc să-și ducă la bun sfârșit anumite idei, se simt cuprinși de noroc. Conversațiile decurg mult mai deschis și nu mai sunt înconjurați de timiditate.

Pentru a-și spori încrederea de sine sunt sfătuiți să poarte un jurnal. Vor fi inspirați de cei din jur.

Cal

Situațiile norocoase pentru Cal sunt de fiecare dată la fel de surprinzătoare. Oportunitățile care se ivesc în fața lor îi vor ajuta să-și mărească veniturile. Pentru unii va fi vorba despre întregirea familiei, arată Yourtango.com.

Poate fi vorba de asemenea despre explorarea unor noi teritorii. Indiferent de momentele în care vor avea noroc, se vor bucura la maximum. Culoarea verde este indicată în această perioadă. Pacea și calmul se vor manifesta acum fără prea mare greutate.

Tigru

Atunci când își va depăși zona de confort, tigrul se va simți mai mult decât norocos. Astfel își va înfrunta propriile frici. Este vorba despre acum sau niciodată în cazul lor.

Pe plan personal o nouă lume se așterne în față. Nu trebuie să lase anumite situații să le scape printre degete. Sunt pregătiți să se alăture unor noi aventuri, doar dacă vor fi împinși de la spate.

Culorile mov, verde sau albastru le poartă noroc. Pentru doamne, pantofii verzi aduc un plus de încredere. Amuletele de culoare albă pot avea de asemenea un efect pozitiv. Au inima deschisă către orizonturi noi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×