Reclamă

3 zodii norocoase în Anul Dragonului. Zodiacul Chinezesc le promite fericire

Potrivit zodiacului chinezesc există 3 zodii norocoase în Anul Dragonului. Acestea vor avea parte de fericire, bani și sănătate de fier. Fiecare pas pe care îl vor face acum îi va aduce mai aproape de ceea ce își doresc. Nu vor trebui să depună prea mult efort, asta pentru că astrele sunt în totalitate de partea lor. Aceștia sunt nativii care vor da lovitura pe toate planurile.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 10 ianuarie 2024, 9:19

Sunt sprijiniți de Univers și tot ceea ce întreprind îi va ajuta să se înalțe către culmi nebănuite. Anul 2024 este perfect pentru aceste zodii din horoscopul chinezesc: Porc, Maimuță și Șobolan. Este vorba despre persoanele care s-au născut în: 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii norocoase în Anul Dragonului

În rândurile de mai jos poți să citești despre cele mai norocoase zodii chinezești. Anul Dragonului le oferă prosperitate și fericire, indiferent de situațiile care li se ivesc în față. Vor avea succes în dragoste și vor demonstra că sunt mai muncitori ca niciodată. Onestitatea îi va ghida și le va oferi tot ceea ce își doresc, arată hindustantimes.com.

Porc ( 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Chiar dacă este ultimul semn din zodiacul chinezesc, este și cel mai norocos. Astfel, anul 2024 le aduce persoanelor născute în anii menționați mai sus tot ceea ce își doresc. Nativii Porci sunt recunoscuți pentru munca lor asiduă, iar acum vor demonstra că lucrurile bune le aparțin.

Grație onestității vor avea mai mulți prieteni și vor traversa mai multe vibrații pozitive. Au șansa de a se bucura de toate oportunitățile, atât pe plan personal, cât și profesional. Relațiile personale le vor aduce noroc și se vor bucura de fiecare întâlnire. Vor fi momente excelente pentru a profita de tot ceea ce le rezervă astrele.

Reclamă

Vezi ce înseamnă lemnul în zodiacul chinezesc. 2024 este anul Dragonului de Lemn

Maimuța ( 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Cei născuți în zodia maimuță vor avea și ei parte de noroc. Fiind pe locul doi, sunt cunoscuți pentru energia de care dau dovadă în tot ceea ce întreprind.

Reclamă

Vor avea loc schimbări pe care nu le-au văzut până acum. Tot ceea ce vor realiza acum va contribui la dezvoltarea carierei. Provocările nu vor lipsi din meniu, însă datorită abilității lor de a face față oricăror situații, vor reuși să treacă peste piedici. Cei născuți în anii destinați maimuței vor avea surprize frumoase pe plan profesional. Este timpul să-și dovedească abilitățile, spune chinahighlights.com.

Șobolan ( 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Anul 2024 le va aduce șobolanilor foarte mult noroc. Sunt recunoscuți pentru inteligență, iar acest lucru îi va ajuta să-și îndeplinească toate scopurile.

Au șanse ideale atât pe plan profesional, cât și personal. Universul lucrează astfel pentru a le oferi oportunități de care nici măcar nu știau. Indiferent că vor întâlni situații mai dificile, vor ști să le facă față cu brio. Continuă să se afirme în orice situație, iar intuiția le ghidează pașii. Vor avea de fiecare dată arme secretele pe care le vor folosi în momente critice și îi vor uimi pe cei din jur. Astrele spun că șobolanul trebuie să aibă încredere în instinctele sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×