Reclamă

Ziua norocoasă din 2024, în funcție de zodie. Ce surprize îți poate rezerva anul acesta

Astrologii au dezvăluit care este ziua norocoasă din 2024, în funcție de zodie. Fiecare nativ din zodiac va avea parte de o astfel de zi. În acel moment astrele se vor alinia și vor fi alături de nativi pentru a-i ajuta să-și îndeplinească dorințele. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 ianuarie 2024, 6:23

Dacă anul 2023 nu a fost anul tău favorit, atunci astrologia îți vine în ajutor, iar 2024 promite multe perioade frumoase. Anul acesta aduce o mulțime de proiecte frumoase pentru nativii din zodiac. Ei au parte de zile de bun augur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua norocoasă din 2024, în funcție de zodie

Astrologii susțin că nicio zi nu are aceeași energie. Fiecare zi în parte vine cu forța sa proprie. Dacă îți dorești să-ți explorezi mai mult harta astrală, atunci trebuie să afli ce evenimente cosmice vor avea loc în 2024 și care va fi cea mai norocoasă zi, în funcție de zodia ta.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Anul acesta este unul destul de încărcat pentru tine, mai ales din cauza eclipselor care îți vor provoca relațiile și te vor împinge să ai mai multă independență. Cu atât de multe schimbări care se întâmplă pentru tine, cea mai norocoasă zi a ta va fi pe 19 martie 2024, scrie Astrology.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Anul acesta începe într-o notă minunată pentru tine. Jupiter retrograd s-a încheiat pe 20 decembrie 2023, iar de atunci lucrurile s-au schimbat foarte mult în viața ta.

Cea mai norocoasă zi din an pentru tine va fi pe data de 23 mai 2024. Venus și Jupiter se vor conecta și îți vor oferi armonie și liniște în viață.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

2024 va fi anul în care îți vei asuma mai multe riscuri calculate. Jupiter va intra în zodia ta, iar ziua de 25 mai 2024 va fi una de bun augur pentru tine. Acest tranzit îți va activa casa curajului și a curiozității. Vei putea crește frumos și armonios în această perioadă specială, scrie YourTango.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ziua ta norocoasă va fi cea de 5 iulie 2024 Luna Nouă îți va aduce curajul de a ieși din zona de confort și a face lucruri noi. Proiectele vor fi prospere și te vor ajuta să evoluezi pe plan personal și profesional. Te vei bucura de o perioadă minunată începând cu luna iulie a acestui an.

Leu: 23 iulie – 22 august

Simți constant nevoia de o vacanță. Anul 2024 pare să fie destul de aglomerat pentru tine. Ai de spus multe lucruri la punct. Ziua ta norocoasă va fi cea de 4 august 2024. Jupiter îți va oferi puterea necesară pentru a aduce la realitate orice vis și aspirație.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Lucrurile vor fi mult mai concentrate în viața ta în momentul în care Mercurs își va încheia perioada de retrograd. Luna plină în Fecioară îți va lumina viața. Ziua de 28 februarie 2024 va fi cu totul specială pentru tine. Folosește această perioadă pentru a reflecta asupra obiectivelor tale și pentru a face spațiu schimbărilor pozitive din viața ta.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ziua ta norocoasă este reprezentată de 4 iunie 2024. Aceasta îți va aduce multă putere și curaj. Venus va intra în casa dragostei. Această perioadă va fi minunată pentru a face schimbări pe plan personal. Te vei bucura de momente speciale și de tandrețe.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ziua ta norocoasă este cea de 2 iulie 2024. Această zi îți aduce forța necesară de a face lucruri nori și frumoase în viața ta. Mercur va intra în zodia ta în cea de-a doua parte a zilei de 2 iulie 2024, spun specialiștii de la Parade. Va fi momentul oportun pentru a reflecta asupra viitorului.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

17 octombrie 2024 pare să fie ziua ta norocoasă. Venus îți va oferi toate oportunitățile de care ai nevoie pentru a-ți schimba complet viața. Te vei bucura de un an prosper și cu obiceiuri mult mai sănătoase. Ai parte de momente de neuitat.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dacă vrei să-ți schimbi viața, află că ziua de 1 mai 2024 este ziua norocoasă pentru tine. Soarele va intra în casa carierei și te va ajuta să evoluezi. Ai planuri mari pentru acest an, iar multe dintre ele vor ajunge la realitate. Ești o zodie de pământ care este determinată să reușească.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Ziua ta norocoasă este ziua de 10 februarie 2024. Această zi este perfectă pentru a lua decizii noi și puternice. Te simți mult mai puternică și ești dornică să vezi o schimbare. Momentul acesta nu ar trebui să fie irosit.

Pești: 19 februarie – 20 martie

2024 este anul perfect pentru a o lua de la capăt. Ziua de 11 martie 2024 va fi considerată ziua ta norocoasă. Venus îți va călăuzi fiecare pas. Încearcă să faci schimbări care să fie de bun augur pentru tine și pentru viitorul tău.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×