Reclamă

Actorul care și-a uitat acasă o șosetă și a ieșit cu pantalonii rupți. E departe de imaginea cu care și-a obișnuit fanii

El este actorul care și-a uitat acasă o șosetă și a ieșit cu pantalonii rupți. Deși mulți îl cunosc drept unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood, în prezent e departe de imaginea cu care și-a obișnuit fanii. Plimbarea nocturnă din Malibu l-a făcut pe Mel Gibson să intre imediat în atenția fanilor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 aprilie 2024, 12:24

Cele mai recente imagini îl surprind pe Mel Gibson părăsind un restaurant din Malibu. Presa internațională scrie că actorul s-a relaxat la un restaurant de lux alături de un grup de apropiați. Mel a fost văzut în compania lui Rendall Wallace și Cary Elwes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actorul care și-a uitat acasă o șosetă și a ieșit cu pantalonii rupți

Chiar dacă problemele de sănătate i-au pus câteva piedici, Mel Gibson nu renunță cu ușurință la ceea ce îl face cu adevărat fericit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Mel Gibson în timp ce se plimbă pe stradă cu pantalonii rupți
Paparazzi l-au surprins pe Mel Gibson pe străzile din Los Angeles / Profimedia Images

Timpul petrecut cu prietenii îl ajută pe actor să se recupereze mai repede, spun apropiații acestuia.

Reclamă

De altfel, Mel a mai fost văzut mergând în baston în timp ce își scotea fiica în oraș. Chiar dacă este departe de imaginea cu care și-a obișnuit fanii, Mel încearcă să nu se abată de la stilul său de viață.

Actorul, în vârstă de 68 de ani, a fost surprins de paparazzi fiind zâmbitor și vesel. Mel a ales să poarte o ținută lejeră, dar complet neîngrijită.

Actorul a ieșit pe stradă cu o pereche de pantaloni rupți. La aceștia a asortat un tricou negru și o geacă din piele Ținuta i-a fost completată de o pereche de pantofi.

Reclamă

Fotografii au remarcat faptul că actorul a plecat de acasă fără o șosetă. Se mai poate observa, de asemenea, fapul că Mel se recuperează după ce a suferit o operație la umăr. Actorul a purtat o proteză specială care l-a ajutat să-și mențină brațul și umărul în poziția corectă.

Nu este prima dată când vedeta se confruntă cu probleme de sănătate. În luna ianuarie a acestui an a fost zărit purtând chiar și o cizmă medicală și mergând în baston. Accidentul de la picior ar fi avut loc în timpul unor filmări pentru Lethal Weapon 5, scrie publicația PageSix.

Tot în cadrul filmărilor pentru această producție actorul s-ar fi rănit anterior și la umăr. Actorul este cunoscut pentru faptul că preferă să-și facă singur cascadoriile, fiind unul dintre motivele pentru care s-ar fi putut răni și de această dată la umăr.

Mel Gibson a povestit că a fost la un pas de a-și pierde viața în timpul filmărilor

Mel Gibson este cunoscut pentru stilul său de viață, dar și pentru dedicarea pe care o are față de producțiile în care joacă.

Actorul a suferit mai multe accidentări atunci când se afla pe platourile de filmare. Actorul a povestit într-un interviu din trecut că a fost la un pas de un accident grav în timpul filmărilor pentru producția Braveheart.

Una dintre scenele filmului de succes ar fi putut să creeze o adevărată tragedie pe platourile de filmare.

„Am avut mai multe scene cu bătălii și au fost destul de periculoase. Într-una dintre ele aproape am fost ucis. Am avut o scenă în care calul cădea pe spate, dar era o problemă dacă tu cădeai înaintea lui”.

„Cumva, eu am căzut de pe cal, iar acesta a fost la un pas de a cădea peste mine. Aș fi putut să fiu strivit”, a spus actorul într-un interviu.

Cel care l-a salvat pe actor a fost un cascador care era dublura acestuia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×