Reclamă

Acum 20 de ani, un mare actor s-a îndrăgostit de o barmaniță. Azi au 4 fete, iar familia lor e minunată

Acum 20 de ani, un mare actor s-a îndrăgostit de o barmaniță. Astăzi trăiesc o frumoasă poveste de iubire și cresc împreună patru fete superbe. Familia lor este mai unită ca niciodată, iar ei sunt fericiți împreună.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 martie 2024, 6:58

Matt Damon și Luciana Barraso se iubesc de aproape 20 de ani. Actorul a întâlnit-o pe cea care avea să-i fie soție atunci când a mers la un bar într-o pauză de filmare. Luciana lucra ca picoliță, iar Matt s-a îndrăgostit imediat de ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum 20 de ani, un mare actor s-a îndrăgostit de o barmaniță

Luciana Barraso și Matt Damon formează un cuplu superb de aproape 18 ani.  Cei doi s-au întâlnit în anul 2003 și la doar doi ani de la acel moment actorul și Luciana și-au unit destinele.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Matt Damon și Luciana Barroso pozând unul lângă celălat la petrecerea Vanity Fair 2024
Matt Damon și Luciana Barroso au pozat împreună la petrecerea Vanity Fair de anul acesta / Profimedia Images

Povestea lor de dragoste pare desprinsă dintr-un film, iar cei care îi cunosc pe spun că se iubesc la fel de mult ca în prima zi.

Reclamă

Nu este ceva obișnuit ca un mare actor de la Hollywood să se căsătorească cu o persoană care nu face parte din aceeași industrie.

Cu toate acestea, actorul din Good Will Hunting trăiește o poveste desprinsă din basme. Matt spune că a văzut-o pe Luciana pentru prima dată în ziua de 5 aprilie 2003. Luciana lucra la acel moment la un bar din Miami.

După ce doi ani s-au întâlnit și au încercat să țină relația ferită de ochii curioșilor, cei doi s-au căsătorit. Povestea lor de iubire s-a concretizat într-un mod cum nu se putea mai frumos.

Reclamă

Actorul și partenera sa au împreună trei fete Gia Zavala Damon, Isabella Damon și Stella Damon. Alături de ei crește și Alexia, fiica Lucianei din căsătoria anterioară.

Apropiații celor doi spun că aceștia sunt entuziasmați ori de câte ori le povestesc fetelor lor despre felul în care s-au cunoscut. Povestea lor de dragoste este una care bate filmul și care pare că a rezistat testului timpului.

Ce spune Matt Damon despre căsnicia pe care o are cu Luciana

Matt a vorbit de mai multe ori despre mariajul său. Actorul preferă să țină relația ferită de ochii publicului, însă își deschide sufletul atunci când vine vorba de cea pe care o iubește. Într-un interviu din trecut a povestit cu emoție despre modul în care a întâlnit-o pe Luciana.

„Urma să filmăm în Hawaii, dar apoi filmul a fost mutat în Miami. Nu am fost niciodată un mare fan și nu am ieșit foarte mult prin Miami. Am văzut-o într-o cameră plină de oameni. Opt ani și patru copii mai târziu, asta e viața mea”.

„Nu știu cum s-ar fi întâlnit drumurile noastre dacă nu eram în acel bar atunci. Nu știu cum ar fi fost dacă nimic din toate astea nu se întâmplă”, a spus Matt într-un interviu din trecut.

Luciana are și ea amintiri la fel de frumoase despre primele întâlniri cu actorul celebru. Matt, pentru că era foarte cunoscut la acel moment, a fost invitat să stea în spatele barului de către cea care urma să-i devină soție.

„Știa să facă băuturi pentru că învățase pentru un rol din trecut. A venit în spatele barului alături de mine și a început să facă băuturi pentru cei prezenți. A primit mult bacșiș pentru că, desigur, toți își doreau să vină să-l vadă. Totul s-a transformat într-o noapte distractivă. 15 ani mai târziu suntem aiaic împreună”, a spus Luciana despre povestea lui de iubire

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×