Reclamă

Adevărul despre despărțirea lui Hugh Jackman de Deborra-Lee Furness a fost dezvăluit. Un reporter renumit a criticat zvonurile „prostești” despre cuplu

Unul dintre cei mai importanți cunoscători ai showbiz-ului din Australia a criticat zvonurile „prostești” despre despărțirea unuia dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Adevărul despre despărțirea lui Hugh Jackman de Deborra-Lee Furness a fost dezvăluit.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 septembrie 2023, 8:13

Vorbind la 6PR cu Millsy și Karl, reporterul Peter Ford a respins teoriile care circulă despre despărțirea cuplului. El și-a spus părerea despre unul dintre motivele triste pentru care s-au despărțit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adevărul despre despărțirea lui Hugh Jackman de Deborra-Lee Furness a fost dezvăluit

„Douăzeci și șapte de ani de căsnicie în showbiz este o perioadă lungă de timp. Este echivalentul a 186 de ani în termenii oamenilor obișniți”, a spus el.

„Nu este cel mai neobișnuit scenariu pentru un cuplu în vârstă de cincizeci și șaizeci de ani. Odată ce copiii nu mai au nevoie să fie ținuți de mână, ei decid că lipiciul care a ținut asta împreună nu mai există și vor merge pe drumuri separate.”

El a adăugat: „Unele dintre lucrurile pe care le-am citit în weekend sunt prea stupide. Tot să citesc că cineva a spus că „începuseră să se arate crăpăturile” când Deborra-Lee nu a fost niciodată la repetițiile pentru The Music Man. De ce ar fi fost? Ea nu era în producție”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Hugh Jackman, alături de soția sa, la Institute Gala, în 2018, îmbrăcați în negru
Hugh Jackman a declarat atunci pentru Australian Women’s Weekly că s-a simțit traumatizat și rușinat ani de zile după ce mama sa a părăsit familia în Australia / Getty Images

Ford i-a făcut „idioți” pe oamenii din mass-media pentru că au răspândit zvonuri despre cei doi soți. El a împărtășit și câteva perspective unice despre mentalitatea lui Jackman.

Reporterul a susținut că s-a antrenat la aceeași sală ca Jackman cu mulți ani în urmă. El a spus că l-a văzut adesea pe actorul din Wolverine la The Melbourne Theosophical Society.

Reclamă

„Acolo făcea mereu cursuri despre budism, spiritualism și meditație. Așa că, a fost mereu în căutarea a ceva”, a spus Ford.

Ce au scris cei doi foști soți în declarația comună despre divorț

Jackman și soția Furness au uimit pe toată lumea când și-au anunțat decizia de a se despărți după 27 de ani de căsnicie.

„Am fost binecuvântați să împărtășim aproape 3 decenii împreună ca soț și soție într-o căsnicie minunată și iubitoare. Călătoria noastră acum se schimbă. Am decis să ne despărțim pentru a ne urmări creșterea individuală”, a spus cuplul într-o declarație obținută de People.

„Familia noastră a fost și va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Începem acest capitol următor cu recunoștință, dragoste și bunătate. Apreciem foarte mult înțelegerea voastră în respectarea confidențialității noastre, în timp ce familia noastră navighează prin această tranziție.”

Fostul cuplu a semnat declarația sub numele de „Deb și Hugh Jackman”. Ei au adăugat: „Aceasta este singura declarație pe care fiecare dintre noi o va face”.

Cei doi soți au împreună doi copii: pe Oscar, de 23 de ani, și pe Ava, în vârstă de 18 ani.

Hugh Jackman i-a mulțumit mereu soției sale pentru tot sprijinul

În aprilie, cei doi au marcat cea de-a 27-a aniversare a nunții, iar starul Wolverine a postat un omagiu pentru soția sa.

„Te iubesc Deb. Astăzi este cea de-a 27-a aniversare a nunții noastre. 27 de ani! Te iubesc atât de mult”, a spus actorul celor 79,1 milioane de urmăritori de pe rețelele sociale.

„Împreună am creat o familie frumoasă. Râsul tău, spiritul tău, generozitatea, umorul, îndrăzneala, curajul și loialitatea tău sunt un cadou incredibil pentru mine. Te iubesc din toată inima.”

Deși este, fără îndoială, mai cunoscut decât soția sa, Deborra-Lee filmase deja 20 de filme când ea și Jackman s-au cunoscut. Ei au jucau ca psiholog de închisoare și un condamnat cu leziuni cerebrale în serialul de 10 episoade de la ABC TV, Correlli, în 1995.

Legat de acea perioadă, Jackman a declarat în trecut: „Ne-am cunoscut la primul meu loc de muncă, când ea era deja o mare vedetă. Eu eram un nimeni. Așa că am împărtășit totul, toate suișurile și coborâșurile și o vom face mereu”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×