Reclamă

Amal Clooney a primit un premiu de onoare la Festivalului de Film de la Veneția. George Clooney este fascinat de soția sa superbă

Amal Clooney a primit un premiu de onoare la Festivalului de Film de la Veneția. George Clooney este fascinat de soția sa superbă. Actorul și frumoasa Amal au stat la poze în timpul Premiilor DVF de la Veneția.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 septembrie 2023, 11:36

Avocata pentru drepturile omului în vârstă de 45 de ani a arătat uluitor când a sosit la ceremonie înainte de a fi onorată cu DVF Leadership Award alături de alte patru femei, la Sala degli Arazzi a Fundației Giorgio Cini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amal Clooney a primit un premiu de onoare la Festivalului de Film de la Veneția

Premiile DVF au fost fondate de designerul Diane von Furstenberg, care recunoaște femeile extraordinare ce sunt dedicate transformării vieții altor femei.

La sosirea ei, Amal a avut o apariție impecabilă. Ea a ales pentru eveniment o rochie din dantelă blush, care avea o fustă din tul. Ținuta a fost combinată cu o pereche de sandale metalice cu bretele. Mama a doi copii și-a purtat părul coafat în bucle lejere și a aplicat un machiaj în tonuri de roz la ceremonie. Premiile au fost găzduite în timpul Festivalului Internațional de Film de la Veneția.

Între timp, soțul ei, George, arăta elegant ca de obicei într-un costum negru, pe care l-a asortat cu o cămașă bleumarin ușor descheiată.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
George și Amal Clooney, îmbrăcați elegant, la decernarea unor premii în Veneția
Amal Clooney a primit un premiu de onoare la Festivalului de Film de la Veneția / Profimedia Images

Care e biografia lui Amal Clooney pe site-ul Premiilor DVF

Pe site-ul DVF există o biografie pentru Amal, care explică de ce este onorată la prestigioasa ceremonie de decernare a premiilor.

Reclamă

„Amal Clooney este un avocat premiat pentru drepturile omului. Și-a petrecut ultimele două decenii apărând victimele nedreptății din întreaga lume. Ea reprezintă clienți în fața instanțelor internaționale. Inclusiv a Curții Penale Internaționale, a Curții Internaționale de Justiție și a Curții Europene a Drepturilor Omului.”

„Amal a reprezentat prizonieri politici de rang înalt și supraviețuitori ai atrocităților în masă. Un exemplu ar fi femeile și fetele Yazidi înrobite de ISIS, civili atacați de miliția sudaneză și forțele guvernamentale din Darfur și activiste întemnițate pe tot globul.”

„Istoria ei în asigurarea libertății jurnaliștilor deținuți pe nedrept din întreaga lume este de neegalat. În prezent, face parte din Grupul de lucru pentru răspunderea pentru crimele comise în Ucraina. Ea vrea să sprijine justiția pentru victimele crimelor de război și a altor abuzuri ale drepturilor omului.”

Printre femeile care au mai fost onorate se numără actrița, producătoarea, scriitoarea, avocata și autoarea de bestselleruri Lilly Singh.

Secretarul general adjunct al Națiunilor Unite Amina J. Mohammed și fondatorul Ligii Justiției Algoritmice, dr. Joy Buolamwini, au fost, de asemenea, onorate.

În cele din urmă, Helena Gualinga, o apărătoare a mediului și a drepturilor omului care pledează pentru protecția pădurii tropicale amazoniene, e trecută și ea pe lista cu premii.

Premiile au fost fondate de Diane von Furstenberg și fundația familiei ei în 2010 pentru a recunoaște femeile care au ajutat viețile altor femei. În fiecare an, cinci premii sunt acordate femeilor care au „demonstrat leadership, forță și curaj” în angajamentul lor față de cauzele femeilor.

Fundația acordă acestor femei 100.000 de dolari pentru organizația lor non-profit.

De ce lipsesc nume mari de actori de la Festivalul de Film de la Veneția

Vedetelor de cinema și regizorilor le place în mod tradițional să călătorească în orașul lagună pentru a-și lansa filmele. Cu toate acestea, anul acesta va exista ceva mai puțin strălucire decât de obicei. O grevă a actorilor de la Hollywood va împiedica multe vedete să-și promoveze munca aici.

Directorul artistic al festivalului, Alberto Barbera, a reușit să atragă una dintre cele mai puternice formații din ultimii ani, sfidând previziunile unei neprezentări în masă ale producțiilor mari de studio.

„Știm că unii actori nu vor putea participa. Dar alții vor veni pentru că lucrează în filme independente. Deci totul este bine. Arată foarte pozitiv.”

Departe de canalele cu imagini perfecte ale Veneției, un sentiment de criză pătrunde în industria filmelor. Grevele, atât ale principalilor actori americani, cât și ale sindicatelor scriitorilor, punând o mare parte din industria divertismentului în impas.

„Dacă greva durează mai mult, va avea un impact negativ uriaș asupra sezonului următor (de lansare), precum și asupra sezonului de premiere”, a spus Barbera.

Nimeni de la Hollywood nu vrea să fie văzut făcând ceva greșit de către greviști. Întreaga industrie a filmului și a televiziunii s-a oprit complet. Sindicatul scriitorilor, WGA, a intrat în grevă pe 2 mai, fiind urmat de SAG-AFTRA, sindicatul actorilor, pe 14 iulie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×