Reclamă

Angelina Jolie a bifat o apariție superbă la Festivalului de Film de la Veneția 2024. Actrița a luptat cu „disperarea” și „durerea” despărțirii ei de Brad Pitt

Angelina Jolie a bifat o apariție superbă la Festivalului de Film de la Veneția 2024. Actrița a luptat ani de zile cu „disperarea” și „durerea” despărțirii ei de Brad Pitt, dar se pare că acum lucrurile s-au mai liniștit în viața ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 august 2024, 12:05

Actrița, în vârstă de 49 de ani, aflată în prezent într-un divorț prelungit de Brad Pitt, a făcut o apariție spectaculoasă pe covorul roșu înaintea primei proiecții oficiale a filmului ei de la ceremonia anuală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie a bifat o apariție superbă la Festivalului de Film de la Veneția 2024

Jolie arăta uimitor într-o rochie de seară elegantă, până la podea, cu un guler din blană pe umeri. Ea a atras toată atenția fotografilor în ziua a doua a festivalului de anul acesta.

Rochia din șifon, concepută exclusiv pentru actriță de designerul Tamara Ralph, avea detalii drapate și o trenă scurtă. Actrița și-a accesorizat rochia cu un guler din blană artificială, elegant, și o broșă florală aurie.

Vedeta, care o interpretează pe celebra cântăreață de operă Maria Callas în film, și-a lăsat părul liber pe spate, în timp ce și-a evidențiat trăsăturile cu un machiaj clasic, închis la culoare și ruj roșu.

Cel mai recent film al vedetei, intitulat Maria, este o dramă biografică despre legendara cântăreață de operă Maria Callas. Este regizat de Pablo Larraín și produs de Fremantle.

Reclamă

Angelina joacă rolul principal, Valeria Golino are rolul surorii ei, Yakinthi, iar Haluk Bilginer rolul lui Aristotel Onassis.

Angelina Jolie s-a întâlnit cu un fan bolnav la Festivalul de Film de la Veneția 2024

La un moment dat, vedeta chiar i-a oferit un moment de tandrețe unui pacient bolnav pe un de spital, care pare să fi fost adus la premieră doar pentru a o vedea pe Angelina.

Reclamă

Actrița s-a pus în genunchi lângă bărbat. Angelina a fost văzută vorbind cu el, precum și interacționând cu ceilalți care îl însoțeau.

Angelina Jolie, în genunchi lângă un bolnav pe patul de spital
Angelina Jolie a bifat o apariție superbă la Festivalului de Film de la Veneția 2024 / Profimedia Images

Angelina a reușit să zâmbească la Festivalul de Film de la Veneția 2024. Cu toate acestea, ea a spus recent prin ce greutăți emoționale trece de când a început divorțul ei de Brad Pitt. Ea chiar a spus că a trecut prin „disperare” și „durere”.

Actrița s-a despărțit de soțul ei după un incident care a avut loc într-un avion privat în 2016.

Ea a spus în documentele instanței că el a agresat-o pe ea și pe unii dintre cei șase copii ai lor. De asemenea, s-a mai spus că a turnat vin și bere peste familie și a fost extrem de furios. Pe de altă parte, actorul a negat întotdeauna că a fost violent față de ea sau de familie.

Ce a declarat Angelina Jolie despre trăirile pe care le-a avut în ultimii ani

Cuvintele Angelinei au venit în timpul unui photocall pentru promovarea filmului Maria la Festivalul de Film, în care o interpretează pe cântăreața de operă Maria Callas.

Când a fost întrebată despre gusturile ei muzicale, ea a spus: „Eram mai mult spre punk și îmi plăcea toată muzica, dar probabil că am ascultat The Clash mai mult decât majoritatea. Pe măsură ce am îmbătrânit, am ascultat muzică clasică și operă”.

„Dar cred că atunci când ai simțit un anumit nivel de disperare, de durere, de iubire la un anumit punct, există doar anumite sunete care pot să se potrivească cu acel sentiment. Pentru mine nu există nimic mai asemănător decât imensitatea sentimentului încapsulat în sunetele de operă.”

„Sentimentul care ne-ar mișca pe toți dacă ar fi să-l auzim ar fi singurul sunet care ar explica acea durere. Așa că m-am înclinat mai mult spre el acum”.

Apariția ei la festival, dar și la evenimentele viitoare lasă de înțeles că se va concentra din nou pe cariera sa cinematografică. Aceasta a fost pusă pe pauză de când s-a despărțit de Pitt.

Jolie a spus: „Sinceră să fiu, am avut nevoie să fiu mai mult acasă cu familia mea în ultimii ani”.

„În acest timp, am devenit poate mai recunoscătoare că am ocazia de a fi actriță și de a juca. De a fi printre voi toți și de a fi doar în această lume creativă. Cu toții suntem norocoși să facem parte.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×