Reclamă

Anul 2024 în zodiacul chinezesc. Dragonul de lemn aduce noroc în viața nativilor

Fiecare zodie va fi reprezentată pentru perioada ce urmează și va avea noroc. Anul 2024 în zodiacul chinezesc este și anul Dragonului de Lemn, acesta fiind un semn plin de putere. Are loc pe data de 10 februarie 2024 și se sfârșește pe 28 ianuarie 2025.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 5 decembrie 2023, 9:34

Dragonul este extrem de norbil, fiind un animal puternic în zodiacul chinezesc. Este al cincilea semn și este adus în asociere cu lemnul. Aduce vitalitate și flexibilitate și este asociat cu fericirea și norocul, dar are legătură și cu finanțele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anul 2024 în zodiacul chinezesc

În perioada ce urmează nativii își vor îndeplini visele, anul 2024 fiind plin de oportunități. Acum toată lumea trebuie să-și găsească spiritul creativ și să fie deschis în fața noilor experiențe. Talentele trebuie descoperite cu ajutorul astrelor. Potrivit mai multor site-uri de specialitate, cei născuți în anul Dragonului de Lemn sunt speciali și fascinanți. Au ambiție și inteligență și pot să realizeze tot ceea ce își propun.

Șobolan

Cei care se află în zodia Șobolan vor avea un an extrem de favorabil. Se vor concentra asupra dragostei și finanțelor. Vor începe noi proiecte la locul de muncă și vor dori să-și extindă viziunile. Plini de entuziasm, vor reuși să-i inspire și pe cei din jur să se lanseze în dorințele lor.

Nu trebuie să-și neglijeze problemele de sănătate și de asemenea, nu trebuie să se lase seduși și ambandonați.

Reclamă

Bivol

Cei născuți în zodia Bivol vor avea un an nou plin de provocări. Atât la locul de muncă, dar și în familie, vor trebui să-și demonstreze valoarea. Cu toate acestea, vor trece peste fiecare etapă dificilă plini de entuziasm și răbdare.

Vor avea nevoie de sprijinul celor dragi, dar se vor descurca fără doar și poate și pe cont propriu. Acum este șansa lor de a învăța ceea ce și-au dorit.

Reclamă

Tigru

Cei născuți în zodia Tigur vor avea șansa de a-și demonstra abilitățile. De asemenea, vor fi admirați la fiecare pas. Vor fi plini de energie și dorință de aventură. Astrele spun că nu trebuie să se lase duși de val și să se solicite la maximum. Vor avea nevoie de o pauză la sfârșitul anului 2024. Vor fi recunoscuți pentru munca lor și vor reuși să-și schimbe pasiunile.

Citește totul despre zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii

Iepure

Pentru cei născuți în zodia Iepure va veni un an relaxat. Se vor stabiliza pe plan personal și vor avea discuții reconfortante cu cei din familie. Astfel, își vor demonstra generozitatea, însă nu trebuie să se lase exploatați. De asemenea, astrele spun că nu trebuie să își piardă echilibrul interior. Vor fi plini de compasiune și bunătate, arată thechinesezodiac.org.

Dragon

În cazul celor născuți în zodia Dragon, aceștia vor avea parte de multe satisfacții. Vor prospera la locul de muncă și vor avea parte de fericire și în plan personal. Plini de curaj și devotament, aceștia își vor arăta originalitatea, însă nu trebuie să fie mânați de mândrie. De asemenea, nu trebuie să fie impulsivi.

Șarpe

În ceea ce-i privește pe cei născuți în zodia Șarpe, aceștia au nevoie de mai multă flexibilitate în viața lor. Se vor simți manipulați și își vor dori să-și ascundă adevărata natură. Chiar și față de cei mai dragi persoane, nu vor ști cum să-și spună sentimentele. Vor adopta o atitudine surprinzătoare față de șefi și colegii de birou.

Cal

Cei născuți în zodia Cal vor aduce optimism în viața lor și a celor din jur. Cu toate acestea, își vor neglija responsabilitățile. Vor fi plini de optimism și vor fi mult mai sociabili cu prietenii și familia. Anul 2024 le aduce veselie și multe șanse pozitive pe plan personal.

Capră

Pentru cei născuți în zodia Capră va fi dificil să-și mențină nivelul de entuziasm pe linia de plutire. Își doresc să realizeze tot mai multe proiecte și să călătorească acolo unde nu au mai fost niciodată. În plan personal sunt plini de afecțiune și iubire. Nu trebuie totuși să se simtă lăsați de val pentru acest lucru le va opri încrederea de sine.

Maimuță

În anul 2024 maimuțele se reinventează. Vor renunța la perioadele de egoism și se vor dedica șanselor de a-și demonstra bunătatea. Pline de curiozitate, se vor lăsa pradă provocărilor. Pline de energie, vor căuta să-și găsească noi hobby-uri. Trebuie să fie atente la fiecare situație nou apărută în viața lor pentru a nu-și crea probleme inutile, spune timesofindia.indiatimes.com.

Cocoș

Cei născuți în zodia Cocoș vor avea parte de un an nou plin de progrese. Ambiția de care dau dovadă la locul de muncă le va aduce oportunități. Vor avea parte de colaborări, însă vor fi atenți cui îi vor destăinui mai multe secrete. Nu își doresc să devină prea critici cu cei din jur, însă de cele mai multe ori le este imposibil.

Câine

Anul 2024 va fi foarte dificil pentru cei născuți în zodia Câine. Sunt sfătuiți să acționeze cu multă prudență și să învețe din lecțiile peste care vor trece cu dificultate. Le este dificil să-și exprime opiniile și părerile personale. Țin să schimbe totul, însă vor cere ajutorul persoanelor nepotrivite.

Porc

Pentru cei născuți în zodia Porc, anul 2024 le aduce noroc pe toate planurile. Vor reuși să-și mărească finanțele și vor ști cum să se descurce cu acestea. Generozitatea de care dau dovadă îi face să rămână în atenția celor din jur pentru o perioadă mai lungă de timp.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×