Reclamă

Anul 2024 în zodiacul chinezesc. Dragonul de lemn aduce noroc în viața nativilor

Fiecare zodie va fi reprezentată pentru perioada ce urmează și va avea noroc. Anul 2024 în zodiacul chinezesc este și anul Dragonului de Lemn, acesta fiind un semn plin de putere. Are loc pe data de 10 februarie 2024 și se sfârșește pe 28 ianuarie 2025.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 5 decembrie 2023, 9:34

Dragonul este extrem de norbil, fiind un animal puternic în zodiacul chinezesc. Este al cincilea semn și este adus în asociere cu lemnul. Aduce vitalitate și flexibilitate și este asociat cu fericirea și norocul, dar are legătură și cu finanțele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anul 2024 în zodiacul chinezesc

În perioada ce urmează nativii își vor îndeplini visele, anul 2024 fiind plin de oportunități. Acum toată lumea trebuie să-și găsească spiritul creativ și să fie deschis în fața noilor experiențe. Talentele trebuie descoperite cu ajutorul astrelor. Potrivit mai multor site-uri de specialitate, cei născuți în anul Dragonului de Lemn sunt speciali și fascinanți. Au ambiție și inteligență și pot să realizeze tot ceea ce își propun.

Șobolan

Cei care se află în zodia Șobolan vor avea un an extrem de favorabil. Se vor concentra asupra dragostei și finanțelor. Vor începe noi proiecte la locul de muncă și vor dori să-și extindă viziunile. Plini de entuziasm, vor reuși să-i inspire și pe cei din jur să se lanseze în dorințele lor.

Nu trebuie să-și neglijeze problemele de sănătate și de asemenea, nu trebuie să se lase seduși și ambandonați.

Reclamă

Bivol

Cei născuți în zodia Bivol vor avea un an nou plin de provocări. Atât la locul de muncă, dar și în familie, vor trebui să-și demonstreze valoarea. Cu toate acestea, vor trece peste fiecare etapă dificilă plini de entuziasm și răbdare.

Vor avea nevoie de sprijinul celor dragi, dar se vor descurca fără doar și poate și pe cont propriu. Acum este șansa lor de a învăța ceea ce și-au dorit.

Reclamă

Tigru

Cei născuți în zodia Tigur vor avea șansa de a-și demonstra abilitățile. De asemenea, vor fi admirați la fiecare pas. Vor fi plini de energie și dorință de aventură. Astrele spun că nu trebuie să se lase duși de val și să se solicite la maximum. Vor avea nevoie de o pauză la sfârșitul anului 2024. Vor fi recunoscuți pentru munca lor și vor reuși să-și schimbe pasiunile.

Citește totul despre zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii

Iepure

Pentru cei născuți în zodia Iepure va veni un an relaxat. Se vor stabiliza pe plan personal și vor avea discuții reconfortante cu cei din familie. Astfel, își vor demonstra generozitatea, însă nu trebuie să se lase exploatați. De asemenea, astrele spun că nu trebuie să își piardă echilibrul interior. Vor fi plini de compasiune și bunătate, arată thechinesezodiac.org.

Dragon

În cazul celor născuți în zodia Dragon, aceștia vor avea parte de multe satisfacții. Vor prospera la locul de muncă și vor avea parte de fericire și în plan personal. Plini de curaj și devotament, aceștia își vor arăta originalitatea, însă nu trebuie să fie mânați de mândrie. De asemenea, nu trebuie să fie impulsivi.

Șarpe

În ceea ce-i privește pe cei născuți în zodia Șarpe, aceștia au nevoie de mai multă flexibilitate în viața lor. Se vor simți manipulați și își vor dori să-și ascundă adevărata natură. Chiar și față de cei mai dragi persoane, nu vor ști cum să-și spună sentimentele. Vor adopta o atitudine surprinzătoare față de șefi și colegii de birou.

Cal

Cei născuți în zodia Cal vor aduce optimism în viața lor și a celor din jur. Cu toate acestea, își vor neglija responsabilitățile. Vor fi plini de optimism și vor fi mult mai sociabili cu prietenii și familia. Anul 2024 le aduce veselie și multe șanse pozitive pe plan personal.

Capră

Pentru cei născuți în zodia Capră va fi dificil să-și mențină nivelul de entuziasm pe linia de plutire. Își doresc să realizeze tot mai multe proiecte și să călătorească acolo unde nu au mai fost niciodată. În plan personal sunt plini de afecțiune și iubire. Nu trebuie totuși să se simtă lăsați de val pentru acest lucru le va opri încrederea de sine.

Maimuță

În anul 2024 maimuțele se reinventează. Vor renunța la perioadele de egoism și se vor dedica șanselor de a-și demonstra bunătatea. Pline de curiozitate, se vor lăsa pradă provocărilor. Pline de energie, vor căuta să-și găsească noi hobby-uri. Trebuie să fie atente la fiecare situație nou apărută în viața lor pentru a nu-și crea probleme inutile, spune timesofindia.indiatimes.com.

Cocoș

Cei născuți în zodia Cocoș vor avea parte de un an nou plin de progrese. Ambiția de care dau dovadă la locul de muncă le va aduce oportunități. Vor avea parte de colaborări, însă vor fi atenți cui îi vor destăinui mai multe secrete. Nu își doresc să devină prea critici cu cei din jur, însă de cele mai multe ori le este imposibil.

Câine

Anul 2024 va fi foarte dificil pentru cei născuți în zodia Câine. Sunt sfătuiți să acționeze cu multă prudență și să învețe din lecțiile peste care vor trece cu dificultate. Le este dificil să-și exprime opiniile și părerile personale. Țin să schimbe totul, însă vor cere ajutorul persoanelor nepotrivite.

Porc

Pentru cei născuți în zodia Porc, anul 2024 le aduce noroc pe toate planurile. Vor reuși să-și mărească finanțele și vor ști cum să se descurce cu acestea. Generozitatea de care dau dovadă îi face să rămână în atenția celor din jur pentru o perioadă mai lungă de timp.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×