Reclamă

Are părul alb și peste 50 de ani, dar bustul ei e o atracție de fiecare dată. Cine e vedeta care îmbracă costume de baie minuscule și acum

Are părul alb și peste 50 de ani, dar bustul ei e o atracție de fiecare dată. Deși e trecută de prima tinerețe, actrița încă își expune formele în costume de baie minuscule și rochii mulate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 august 2024, 7:11

Salma Hayek a s-a pozat recent într-un costum de baie galben în Ibiza. Deși toți s-au uitat la felul în care arată, mereu impecabil, diva a glumit în legătură cu firele de păr albe pe care le poartă cu mândrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Are părul alb și peste 50 de ani, dar bustul ei e o atracție de fiecare dată

Salma Hayek s-a distrat la soare pe un iaht în Ibiza în acest weekend. Vedeta în vârstă de 57 de ani arăta senzațional într-un costum de baie galben. Look-ul ei de distracție era completat de două codițe împletite și o pereche de ochelari de soare.

Ea a pozat pe barcă cu steagul spaniol fluturând în vânt în spatele ei.

„Costum de baie galben + păr alb = combinație perfectă”, a descris ea postarea pe care mai apoi a tradus-o și în limba spaniolă.

Reclamă

Actrița s-a bucurat din plin de luna august. Ea a fost văzută pe diverse iahturi și în diverse piscine din Franța și Spania alături de soțul ei, miliardarul Francois-Henri Pinault, în vârstă de 62 de ani.

Hayek a dezvăluit anterior că se menține în formă practicând pilates reformer, detoxifieri cu sucuri, dar și cu ajutorul plimbărilor pe care le face în compania câinilor ei.

„Credeam că îmbătrânirea înseamnă că nu voi mai lucra. Lucrez. Credeam că îmbătrânirea înseamnă că nu mai ești îndrăgostit. Sunt îndrăgostită”, a declarat anul trecut Salma pentru Glamour.

Reclamă

„Nu simt că mi-am pierdut flexibilitatea, agilitatea sau puterea. La naiba, încă merg. Șocant. Sunt încă aici. Au încercat să scape de mine în mii de moduri. Sunt încă aici.”

Salma și Pinault s-au căsătorit la Paris în 2009. Cu doi ani mai devreme ei au devenit părinți pentru fiica Valentina, în vârstă de 16 ani.

În timpul unui interviu pentru Vogue Arabia în aprilie, vedeta a vorbit despre căsătoria ei cu Francois, în timp ce alături de ea se afla și colega și prietena ei, Penelope Cruz.

Salma Hayek a primit multe sfaturi despre modă de la soțul ei

Soțul ei este CEO al grupului de lux Kering, care deține în special brand-uri precum Gucci, Balenciaga și Yves Saint Laurent.

„Unii dintre prietenii mei glumesc și încă mă întreabă cum am reușit să-l cuceresc”, a spus ea în glumă.

La un moment dat, Hayek chiar a spus că mariajul ei este mai mult decât o simplă căsnicie. Vedeta a declarat că soțul ei a ajutat-o să-și schimbe stilul vestimentar și chiar a făcut-o să vadă cu alți ochi moda.

„Mi-a schimbat relația cu moda, deoarece mi-a oferit o viziune din interior asupra multor părți interesante ale ei”, a spus ea.

Vedeta a continuat: „Nu este vorba doar de a merge la cumpărături, oricum nu sunt un mare fan. Am o apreciere diferită pentru modă acum, așa că mă bucur de tot ce îmi oferă ea cât mai mult”.

După ce a spus marele „Da” în fața altarului, Salma a devenit și mamă vitregă pentru ceilalți trei copii ai lui Pinault.

Omul de afaceri îi mai are pe fiul Francois, în vârstă de 26 de ani, și pe fiica Mathilde, în vârstă de 23 de ani, cu fosta parteneră, Dorothee Lepere. El este tată și pentru fiul Augustin în vârstă de 17 ani din relația cu supermodelul Linda Evangelista.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×