Reclamă

Ariana Grande se întâlnește cu Ethan Slater. Artista s-a despărțit de soțul ei, Dalton Gomez

Ariana Grande se întâlnește cu Ethan Slater. Artista s-a despărțit de soțul ei, Dalton Gomez. Aceasta pare că își vindecă rănile în brațele unui coleg din producția Wicked. Cântăreața nu mai poartă verigheta de ceva timp, iar zvonurile despre despărțirea lor pare că s-au confirmat.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 iulie 2023, 12:16

Surse ale publicației TMZ au spus că ea și Ethan Slater, care îl interpretează pe Boq în adaptarea cinematografică a musicalului de pe Broadway, au început să se întâlnească acum câteva luni în timpul producției filmului. În luna martie a circulat o fotografie în care Ariana și Ethan erau alături unul de celălalt. Au fost fotografiați când distribuția „Wicked” sărbătorea câștigarea Oscarului lui Michelle Yeoh la Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ariana Grande se întâlnește cu Ethan Slater

TMZ a spus atunci despre apropierea dintre ei. Ariana și Dalton încă nu au depus acte de divorț. Cu toate acestea, sursele au declarat că vor fi depuse curând pentru că relația lor s-a încheiat încă din ianuarie. Se pare că cei doi au decis de comun acord să rămână prieteni și să se despartă pe cale amiabilă.

Cât despre Ethan, el este căsătorit cu cântăreața Lilly Jay din 2018 și au devenit părinții unui băiețel anul trecut. Sursele au mai declarat că Ariana și Ethan nu au început să se întâlnească decât după ce acesta s-a despărțit de Lilly.

Ethan este un tip talentat, care lucrează ca actor, cântăreț, compozitor și scriitor. Recent, el a avut marele succes ca SpongeBob Squarepants în musicalul de pe Broadway. Pentru interpretare a și câștigat o nominalizare la premiul Tony.

Fotografiile făcute inițial în luna mai a acestui an au dezvăluit că hit-maker-ul în vârstă de 30 de ani muncește din greu pe platoul viitorului ei film muzical cu noul iubit Ethan, în vârstă de 31 de ani. În imagini se vede cum Ethan stă foarte aproape pentru o conversație cu Ariana.

Reclamă
Ariana Grande, din ce în ce mai slabă, pe stradă, la cumpărături
Ariana și Dalton încă nu au depus acte de divorț / Profimedia Images

Ce a spus Ethan despre fosta sa soție, Lily

Dovezile colaborării dintre cei doi iubiți vin pe fondul întrebărilor despre momentul exact în care a început relația lor. TMZ a scris că au început să se întâlnească „cu câteva luni în urmă”. Cu toate acestea, Ethan a publicat o postare în care își lăuda fosta soție, Lilly Jay, pe 14 mai, de Ziua Mamei. Atunci nu exista niciun indiciu că ar fi fost separați în acel moment.

Reclamă

În postare, el a mai dezvăluit că primul copil al cuplului, care s-a născut la sfârșitul anului trecut, a fost băiat. Mai târziu s-a aflat că băiatul se numește Ezra.

„La mulți ani de Ziua Mamei pentru cea mai iubitoare și minunată mamă/persoană din lume”, a scris el, semnând mesajul cu textul „din partea mea și a acestui băiețel”.

Postarea a împărtășit câteva detalii despre căsătoria lui Ethan și despre fiul său. Nu este clar din postare, care a primit un like de la Ariana, dacă Ethan și Lilly erau încă împreună la acel moment. Cuplul s-a căsătorit în 2018. Ethan și Lily s-au cunoscut însă încă din liceu. Se pare că povestea lor a luat însă sfârșit.

Ariana și Ethan sunt împreună și pe platourile de filmare

Ethan, în vârstă de 31 de ani, a început să se întâlnească cu Ariana „cu câteva luni în urmă”. Ei filmau pentru Wicked, au susținut surse pentru TMZ. Ariana ar fi încheiat lucrurile cu soțul ei Dalton Gomez în luna ianuarie a acestui an.

După ce a apărut vestea despre relație, starul de la Broadway și-a făcut contul de Instagram privat.

Ethan joacă alături de Ariana în Wicked, în rolul lui Boq. E un munchkin care se îndrăgostește de personajul ei Glinda, deși o numește Galinda. Cu toate acestea, când ea respinge avansurile lui, el ajunge cu Nessarose, sora protagonistei cu pielea verde Elphaba, interpretată de Cynthia Erivo.

Când Nessarose îi aruncă o vrajă într-un acces de gelozie, Elphaba este forțat să arunce o altă vrajă pentru a contracara efectele. Acest lucru îi salvează viața, dar îl transformă în personajul cunoscut sub numele de Omul de Tinichea.

Ethan a avut câteva roluri mici în film până în acest moment. Adaptarea în două părți a lui Wicked pare să fie cel mai important rol de film al său de până acum.

De asemenea, a apărut într-un singur episod din The Marvelous Mrs. Maisel la începutul acestui an. L-a jucat pe actorul din viața reală Joel Gray.

Deși lista de roluri cinematografice a lui Ethan nu este lungă, el s-a impus deja ca un veteran al industriei. Fanii muzicii îl cunosc probabil pentru că interpretează personajul principal din musicalul SpongeBob SquarePants. Rolul i-a adus un premiu Drama Desk, precum și o nominalizare prestigioasă la premiul Tony.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×