Reclamă

Au fost anunțați moderatorii Met Gala. Amanda Gorman și Timothée Chalamet, printre prezentatori

Amanda Gorman, laureată a premiului National Youth Poet, va  modera Gala Met din 2021, alături de actorul Timothée Chalamet, cântăreața Billie Eilish și jucătoarea de tenis Naomi Osaka, a dezvăluit Vogue prin intermediul unei postări prin care au fost anunțați moderatorii Galei Met.

Publicat: 6 mai 2021, 7:30 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:20

În anul 2020, evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei cu Covid-19. În mod obișnuit Gala Met avea loc în luna mai, în 2021 însă aceasta va fi organizată în septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala Met este patronată de redactorul-șef al revistei Vogue, Anna Wintour. Evenimentul anual reprezintă o strângere de fonduri pentru Institutul de costume al Muzeului Metropolitan de Artă, din New York. Gala Met este considerată un eveniment exclusivist în domeniul modei. Biletele pentru participarea la aceasta au prețuri pornind de la 35.000 dolari. Participarea la acest eveniment de nișă are loc numai prin intermediul unei invitații.

Au fost anunțați moderatorii Galei Met

În calitate de moderatori, Chalamet, Eilish, Osaka și Gorman vor ajuta la moderarea și planificarea evenimentului alături de Wintour și invitații onorifice din acest an, designerul Tom Ford și Adam Mosseri, președintele platformei de socializare Instagram. Cele patru vedete au distribuit fiecare anunțul pe rețelele de socializare.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Gala Met se desfășoară în mod tradițional în jurul noii expoziții a Institutului de Costume. Anul acesta evenimentul va avea legătură cu prima parte a unei expoziții despre moda americană, denumită „In America: A Lexicon of Fashion”.

Cei patru moderatori au fost aleși deoarece întruchipează „factorul definitoriu al stilului american: individualismul”, a anunțat Vogue, anunță CNN News.

Amanda Gorman și Timothée Chalamet, printre prezentatori

Reclamă

Chalamet și Eilish sunt recunoscuți drept două dintre cele mai interesante prezențe holywoodiene. Chalamet este renumit pentru combinațiile sale dintre costume avangardiste și îmbrăcămintea de stradă, în vreme ce Billie Eilish pentru estetica sa supradimensionată. Chalamet a jucat într-unul din cele mai bune filme de Valentine’s Day din toate timpurile.

Gorman și Osaka au atras, de asemenea, atenția în lumea modei. Gorman a intrat în atenția presei după ce a recitat ua dintre poeziile sale la cerenia de învetsire a noului președinte american, Joe Biden. În cadrul acelui aveniment, poeta a purtat o ținută Prada. La scurt timp după aceea, Gorman a semnat un contract cu agenția de modelling IMG Models. Aceasta a devenit astfel prima poetă ce a apărut pe coperta revistei US Vogue. Gorman este una dintre femeile ce s-au remarcat în 2021 și despre care se spune că scriu istoria modernă.

Osaka este, de asemenea, cunoscută pentru ținutele sale de pe terenul de tenis. Iar la începutul acestui an, aceasta a fost desemnată ambasador al brandului Louis Vuitton.

Este pentru prima dată când cei patru moderatori participă la Gala Met. Ediția de anul trecut a fost anulată din cauza pandemiei cu coronavirus. Cu toate acestea vedetele au marcat data pe rețelele sociale prin diferite postări și ținute. Evenimentul reprezintă o sursă crucială de finanțare pentru Institutul de Costume al Muzeului Metropolitan din New York. În anul 2019 fiind strânsă suma de 15 milioane de dolari.

Ținutele de la Premiile Grammy din 2021 au fost și acestea spectaculoase. Vedete au purtat ținute îndrăznețe ale designerilor de renume. Așteptăm cu nerăbdare să urmărim ținutele extravagante ale vedetelor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×