Reclamă

Camila Cabello are un nou iubit. Cine este bărbatul care l-a înlocuit pe Shawn Mendes

La mai puțin de un an de la despărțirea de Shawn Mendes, Camila Cabello are un nou iubit. Vedeta a confirmat zvonurile privind o posibilă relație cu Austin Kevitch. Cei doi s-au afișat public pe străzile din Los Angeles. Îndrăgostiții au fost surprinși în ipostaze tandre.

Publicat: 15 august 2022, 6:19

Paparazzi au urmărit-o pe vedetă la fiecare pas. Cântăreața a părut extrem de fericită să se afle la brațele noului său iubit. După despărțirea dureroasă de fostul partener, Cabello a trecut printr-un proces amplu de transformare. Vedeta și-a documentat viața tot timpul pe rețelel scoaiele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camila Cabello are un nou iubit

Camila Cabello iubește din nu. De data aceasta diva nu și-a mai ales un partener din același domeniu în care activează. Diva a fost surprinsă la brațele lui Austin Kevitch, fondator al unei aplicații de dating. Cabello și Kevitch și-au împărțit săruturi pătimașe, după care au mers să ia prânzul. Cei doi îndrăgostiți s-au ținut mereu de mână și au încercat să-i ignore complet pe fotografi.

Vezi mai multe imagini cu Camila Cabello și Austin Kevitch în Galeria Foto!

Camila Cabello și Austin Kevitch în timp ce se plimbă prin Los Angeles
Camila Cabello și Austin Kevitch au confirmat zvonurile potrivit cărora ar avea o relație / Profimedia Images

Cabello și Austin au fost văzuți pentru prima dată împreună la începutul lunii August. Cei doi au ieșit la o plimbare nocturnă. Zvonurile au fost în cele din urmă confirmate de fotografiile cu cei doi îndrăgostiți care se iubeau în văzul tuturor.

Reclamă

Pentru întâlnirea pe care a avut-o cu noul său iubit, Cabello a preferat să aleagă un look natural. Diva a purtat o rochie albă cu imprimeu floral la care a asortat o pereche de sandale. Machiajul a lipsit cu desăvârșire în timp ce părul a ales să-l prindă într-un coc dezordonat. Vedeta este foarte transparentă când vine vorba de imaginea sa, iar acum se bucură să-și confirme relația.

Camila promovează naturalețea și le încurajează pe admiratoarele sale să se accepte exact așa cum sunt. Recent diva a fost nevoită să stea în carantină, în urma infecție cu virusul de COVID-19.

În timpul carantinei, Camila a postat mai multe fotografii și filmulețe în care le arăta fanilor cum arată viața sa reală. Austin Kevitch se bucură să aibă o iubită sinceră și autentică. 

Reclamă

Cine este Austin Kevitch și cu ce se ocupă

Camila Cabello are un nou iubit, iar acela este Austin Kevitch. Austin s-a născut în 1991 în Philadelphia și are o soră mai mică și un frate, Lindsey și Tristan. De-a lungul adolescenți s-a făcut remarcat pentru abilitățile sale fizice.

Cu toate acestea, Austin nu a vrut să se axeze doar asupra sportului. Acesta a început să studieze business management la Universitatea din Cape Town. Ulterior a studiat psihologie și computer engineering. Cel din urmă domeniu a fost și cel care l-a captivat pe Austin. Acesta este co-fondatorul unei companii de software development și este deținătorul unei aplicații de dating.

Austin a lansat aplicația în urma unei despărțiri dureroase prin care a trecut în timpul pandemiei de COVID-19. Se pare că acesta și-a găsit iubirea în brațele cântăreței Camila Cabello. Diva a declarat după despărțirea de Shawn Mendes că nu caută o nouă poveste de dragoste. Aceasta a lăsat lucrurile să vină natural, iar dragostea a apărut de unde s-a așteptat mai puțin.

Austin spune că a dezvoltat aplicația pentru a cunoaște oameni noi și pentru a avea parte de experiențe cât mai diferite. Veniturile sale au crescut semnificativ în ultimii ani, iar conform publicației Elle, Austin deține în prezent o avere de 5 milioane de dolari.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
2
Dulceață de smochine fără zahăr în borcan cu linguriță
Rețete
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 4 ingrediente
Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de gustul lor pe tot parcursul anului, le poți conserva la borcan, preparând rețeta de dulceață de smochine fără zahăr. Este o alternativă sănătoasă și...
3
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
4
Regele Felipe se salută cu fiica sa, Prințesa Leonor
Familia Regală
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor...
5
cerul luminat de luna plină într-o noapte cu nori răzleți
Horoscop
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul...
PARTENERI
×