Reclamă

Camila Cabello are un nou iubit. Cine este bărbatul care l-a înlocuit pe Shawn Mendes

La mai puțin de un an de la despărțirea de Shawn Mendes, Camila Cabello are un nou iubit. Vedeta a confirmat zvonurile privind o posibilă relație cu Austin Kevitch. Cei doi s-au afișat public pe străzile din Los Angeles. Îndrăgostiții au fost surprinși în ipostaze tandre.

Publicat: 15 august 2022, 6:19

Paparazzi au urmărit-o pe vedetă la fiecare pas. Cântăreața a părut extrem de fericită să se afle la brațele noului său iubit. După despărțirea dureroasă de fostul partener, Cabello a trecut printr-un proces amplu de transformare. Vedeta și-a documentat viața tot timpul pe rețelel scoaiele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camila Cabello are un nou iubit

Camila Cabello iubește din nu. De data aceasta diva nu și-a mai ales un partener din același domeniu în care activează. Diva a fost surprinsă la brațele lui Austin Kevitch, fondator al unei aplicații de dating. Cabello și Kevitch și-au împărțit săruturi pătimașe, după care au mers să ia prânzul. Cei doi îndrăgostiți s-au ținut mereu de mână și au încercat să-i ignore complet pe fotografi.

Vezi mai multe imagini cu Camila Cabello și Austin Kevitch în Galeria Foto!

Camila Cabello și Austin Kevitch în timp ce se plimbă prin Los Angeles
Camila Cabello și Austin Kevitch au confirmat zvonurile potrivit cărora ar avea o relație / Profimedia Images

Cabello și Austin au fost văzuți pentru prima dată împreună la începutul lunii August. Cei doi au ieșit la o plimbare nocturnă. Zvonurile au fost în cele din urmă confirmate de fotografiile cu cei doi îndrăgostiți care se iubeau în văzul tuturor.

Reclamă

Pentru întâlnirea pe care a avut-o cu noul său iubit, Cabello a preferat să aleagă un look natural. Diva a purtat o rochie albă cu imprimeu floral la care a asortat o pereche de sandale. Machiajul a lipsit cu desăvârșire în timp ce părul a ales să-l prindă într-un coc dezordonat. Vedeta este foarte transparentă când vine vorba de imaginea sa, iar acum se bucură să-și confirme relația.

Camila promovează naturalețea și le încurajează pe admiratoarele sale să se accepte exact așa cum sunt. Recent diva a fost nevoită să stea în carantină, în urma infecție cu virusul de COVID-19.

În timpul carantinei, Camila a postat mai multe fotografii și filmulețe în care le arăta fanilor cum arată viața sa reală. Austin Kevitch se bucură să aibă o iubită sinceră și autentică. 

Reclamă

Cine este Austin Kevitch și cu ce se ocupă

Camila Cabello are un nou iubit, iar acela este Austin Kevitch. Austin s-a născut în 1991 în Philadelphia și are o soră mai mică și un frate, Lindsey și Tristan. De-a lungul adolescenți s-a făcut remarcat pentru abilitățile sale fizice.

Cu toate acestea, Austin nu a vrut să se axeze doar asupra sportului. Acesta a început să studieze business management la Universitatea din Cape Town. Ulterior a studiat psihologie și computer engineering. Cel din urmă domeniu a fost și cel care l-a captivat pe Austin. Acesta este co-fondatorul unei companii de software development și este deținătorul unei aplicații de dating.

Austin a lansat aplicația în urma unei despărțiri dureroase prin care a trecut în timpul pandemiei de COVID-19. Se pare că acesta și-a găsit iubirea în brațele cântăreței Camila Cabello. Diva a declarat după despărțirea de Shawn Mendes că nu caută o nouă poveste de dragoste. Aceasta a lăsat lucrurile să vină natural, iar dragostea a apărut de unde s-a așteptat mai puțin.

Austin spune că a dezvoltat aplicația pentru a cunoaște oameni noi și pentru a avea parte de experiențe cât mai diferite. Veniturile sale au crescut semnificativ în ultimii ani, iar conform publicației Elle, Austin deține în prezent o avere de 5 milioane de dolari.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×