Reclamă

Camila Cabello și-a expus abdomenul. Cântăreața a postat mai multe fotografii în care apărea purtând un crop top maro

Camila Cabello și-a luat prin surprindere admiratorii de pe internet atunci când și-a expus abdomenul pe rețelele sociale. Artista în vârstă de 25 de ani este din ce în ce mai încrezătoare pe fizicul său, iar acest lucru se poate observa cu fiecare postare nouă pe care o face. Aceasta a vorbit în repetate rânduri despre importanța acceptării sinelui.

Publicat: 1 iulie 2022, 10:49

Camila Cabello a oferit o adevărată lecție de stil pe rețelele sociale. Vedeta a purtat un crop top atipic și dat impresia că a ales să-l pună cu susul în jos. Artista internațională nu se sfiește să-și lase la vedere silueta pe care încearcă din greu să o mențină. În ultima perioadă aceasta a pierdut câteva kilograme, iar acum pare mai încrezătoare ca niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camila Cabello și-a expus abdomenul

Camila a postat o serie de fotografii pe contul său personal de Instagram. Vedeta pare că a trecut definitiv peste fosta sa relație cu interpretul Shawn Mendes. Artista a apărut într-o ținută îndrăzneață și a pozat plină de încredere. Aceasta a ales un crop top care i-a lăsat abdomenul la vedere.

Vezi mai multe imagini cu Camila Cabello în Galeria Foto!

În ultima vreme Camila a postat mai multe videoclipuri prin care împărtășea cu admiratorii săi de pe internet antrenamentele pe care le face pentru a avea un fizic de invidiat. Din cele mai recente imagini reiese că diva a trecut printr-o adevărată transformare de stil.

Reclamă

Aceasta alege haine care să lase mult mai multe la vedere, iar coafura pare cu totul schimbată. Vedeta și-a deschis nuanța părului și alege să aibă un look mult mai jucăuș. La 25 de ani pare că a găsit secretul imaginii perfecte.

De când și-a recăpătat încrederea în sine, Camila este mult mai îndrăzneață și mai deschisă față de admiratorii săi de pe internet.

În descrierea fotografiilor pe care le-a postat, artista a lăsat și mesajul ”mon amour, mon amour”. Recent au apărut mai multe zvonuri în presa internațională că artista și-ar fi găsit un nou iubit.

Reclamă

Camila Cabello ar avea o nouă relație cu Austin Kevitch

Camila Cabello și-a expus recent abdomenul pe internet, iar fanii au reacționat în secțiunea de comentarii. Vedeta ar avea un nou iubit și ar fi mult mai încrezătoare. Cu toate acestea, diva nu a confirmat încă zvonurile.

Conform publicației Page Six, Camila a fost fotografiată la o plimbare nocturnă alături de Austin Kevitch. Bărbatul în vârstă de 30 de ani este CEO și fondator al unei aplicații de întâlniri online. Camila pare că a trecut definitiv peste despărțirea de Shawn Mendes.

În imaginile surprinse de fotografi aceasta apare tot timpul zâmbind alături de Austin. Bărbatul merge alături de vedetă în timp ce o ghidează protectiv cu brațele spre marginea trotuarului. Nici Austin nu a vrut să comenteze fotografiile care au început deja să țină primele pagini ale tabloidelor de pe internet.

Rămâne de văzut dacă lucrurile vor evolua între cei doi sau dacă întâlnirea nu a avut un scop romantic. De altfel, Camila a trecut prin momente dificile în urma despărțirii de Mendes. Cei doi au avut o relație din luna iulie 2019 și au anunțat că se despart în luna martie a anului acesta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×