Reclamă

Care e cea mai bună zodie feminină. Are cele mai multe calități din tot zodiacul

Nu este ușor să spunem care e cea mai bună zodie feminină, dar are cu siguranță cele mai multe calități din tot zodiacul. Reușește în orice ipostază să se lase citită ca o carte deschisă. De asemenea, are o bunătatea interioară pe care multe femei o resping. Puternică și înzestrată cu inteligență, aceasta va avea success atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Publicat: 6 iulie 2022, 7:00

Fără nicio altă introducere, acest semn zodiacal nu poate fi păcălit așa ușor. Când o persoană minte, știe cu exactitate care este problema reală. Încearcă de fiecare dată să găsească un răspuns pertinent la probleme reale. Nu se oferă să rezolve anumite situații încurcate dacă nu știe cu certitudine că va reuși. Acești nativi sunt educați, cu un bogat simțit artistic. De asemenea, nu le lipsește simțul umorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care e cea mai bună zodie feminină

Dacă ne gândim care e cea mai bună zodie feminină, nu putem să numim decât o singură persoană. În ciuda defectelor, reușește cu ușurință să-și arate toate abilitățile, arată Yourtango.com.

Este potrivită pentru funcția de șef și poate conduce fără nicio dificultate o companie cu mai mulți angajați. În mediul familial reușește să se înțeleagă cu toți membrii. Dacă va deveni mămică își va impune regulile, însă o va face într-un mod cu totul special. Nu vor exista certuri între parteneri, asta pentru că aceste femei știu cum să oprească un conflict înainte de a începe.

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie

Zodia Balanță are multe calități, însă cea mai importantă este cu siguranță abilitatea de lider. Acest nativ poate lucra în orice domeniu, atâta timp cât pasiunea este cuvântul de ordine. Nu se eschivează atunci când are rol de lider, însă preferă să-și petreacă mai mult timp alături de cei dragi, în propriul cămin.

Reclamă

Deși muncește extrem de mult, nu își dorește să-și piardă familia în detrimentul lucrurilor materiale. Femeia Balanță poate fi lipsită de scrupule, asta dacă nu are îndeplinite toate obiectivele setate încă de la început.

Foarte ambițioasă, aceasta nu se mulțumește cu lucrurile realizate pe jumătate și își dorește întotdeauna să-și găsească drumul în viață, spune Astrology.com. Alături de partenerul potrivit va reuși să formeze o relație de lungă durată. Ca și mamă, această zodie va ajunge să se împrietenească cu copiii săi și va cunoaște modalitățile esențiale de a comuncia cu aceștia.

Află ce pietre prețioase ți se potrivesc, în funcție de zodia ta. Semnificații și simboluri ale bijuteriilor

Reclamă

Alte zodii feminine care au multe calități

O femeie născută în zodia Fecioară este adesea foarte pragmatică. De cele mai multe ori își dorește să aibă propriile surse de venit și nu acceptă ajutorul celor din jur. Pe plan profesional se află în cele mai bune poziții într-o companie. O femeie independentă, își dorește de la început să-și întemeieze o familie. Cu toate acestea, având în vedere imaginea de ansamblu și munca pe care o depune din punct de vedere profesional îi va minimiza șansele.

Femeia născută în zodia Taur este pasionată de modă, are o eleganță aparte și reușește să-și arate frumusețea în orice privință. Au bun gust în alegerea vestimentației de zi cu zi și cunosc modalitățile prin care se fac plăcute. Indiferent unde s-ar afla, reușesc să-i facă pe ceilalți să se regăsescă și de cele mai multe ori se situează ca terapeutul grupului de prieteni.

Care este cea mai bună zodie masculină

Dacă astrele ne-au dezvăluit care este cea mai bună zodie feminină, e important să cunoaștem și care este cea mai bună zodie masculină. Acest nativ este șarmant și pune accentul pe familie. Bărbatul Leu știe cu siguranță care este cea mai bună decizie pentru a nu-și pierde prestanța câștigată în timp.

În ciuda faptului că femeile pun ochii pe acești nativi, atunci când vor să-și întemeieze o relație va dura o bună perioadă de timp până când vor lua o decizie. Acești bărbați sunt prin natura lor seducători și nu vor ezita să te cucerească dintr-o singură privire. Extrem de îndrăzneți, nu se tem să facă contact vizual cu femeia care îi stârnește imaginația.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două femei care se țin în brațe și reprezintă cele două zodii care pierd bani în luna iunie 2024
Horoscop
Zodii care pierd bani în luna iunie 2024. Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare
Există trei zodii care pierd bani în luna iunie 2024. Acești nativi se confruntă cu probleme financiare. Nu este cel mai bun moment pentru a face investiții majore. Cei trei nativi sunt sfătuiți de...
2
tineri îndrăgostiți care stau liniștiți într-o zi senină
Horoscop
Cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Ce spun astrele
Dacă te întrebi cum vor fi zilele călduroase din punct de vedere sentimental, noi venim cu răspunsul. Află cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Este vorba despre noi începuturi,...
3
Căpșuni alături de bucăți de ciocolată neagră, ingrediente folosite pentru un desert viral
Rețete
Desert viral cu căpșuni și ciocolată. Se poate face și cu banane
Acest desert viral cu căpșuni și ciocolată se prepară simplu și rapid. Se poate face cu doar câteva ingredient, iar dacă nu ai căpșuni acasă poți să încerci să le înlocuiești cu banane. Acest...
4
Gogoși din dovlecei, turnate cu lingura, într-un bol, o gogoașă secționată, alături de flori de dovlecei
Rețete
Gogoși din dovlecei, turnate cu lingura. Rețetă de desert rapid și ușor
Pentru că gogoșile sunt foarte îndrăgite în bucătăria românească și se prepară în multe moduri, avem pentru tine o rețetă de gogoși din dovlecei, turnate cu lingura. Este o rețetă simplă și ușoară, din...
5
Prințesa Leonor a Spaniei, într-o ținută militară
Familia Regală
Cine sunt viitoarele Regine ale lumii. Prințesele de acum sunt de o frumusețe rară și își fac mamele mândre oriunde merg
Femeile din Familiile Regale precum Regina Letizia a Spaniei, Regina Maxima a Țărilor de Jos și Regina Maria a Danemarcei sunt cunoscute pentru eleganța lor și pentru munca pe care o depun pentru țările...
PARTENERI
×