Reclamă

Ce fluture te reprezintă, în funcție de zodie. Transformarea ta poate începe chiar de aici

Fluturele este un simbol universal al transformării, motiv pentru care există un fluture care surprinde spiritualitatea fiecărui semn zodiacal. Află ce fluture te reprezintă, în funcție de zodie și cum poate începe transformarea ta ca om.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 noiembrie 2023, 6:03

Dacă te-ai simțit vreodată conectată sau atrasă de aceste frumoase creaturi înaripate, este important să reții că fluturii au fost priviți de mult timp ca mesageri divini și ca semne magice de renaștere și transcendență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce fluture te reprezintă, în funcție de zodie

Durata lor de viață mistică, de la o omidă la un cocon și apoi, în cele din urmă, la fluture, servește ca simbol al creșterii personale. Acest proces unic este denumit metamorfoză, un ciclu inevitabil de viață și moarte cu care rezonăm ca ființe umane, atât spiritual, cât și metaforic.

Dacă ești intrigat de spiritualitatea și simbolismul acestor creaturi înaripate, iată fluturele care reprezintă semnul tău zodiacal:

Berbec: Fluture monarh

Fluturele monarh este capabil să călătorească pe distanțe lungi. Acest lucru se datorează capacității sale de a-și maximiza curenții de aer, ceea ce îi permite să se înalțe și să zboare mai eficient decât alți fluturi. Similar cu Marte – conducătorul tău planetar dinamic – monarhul își poate menține energia și rezistența în timp ce zboară pentru perioade lungi de timp.

Reclamă

Taur: Fluture Juniper Hairstreak

Taurul este condus de Venus senzual, ceea ce poate explica de ce ești atât de pasionat de frumusețea naturii. Dacă ai fi o creatură înaripată, atunci ai putea fi fluture Juniper Hairstreak. Ca omizi, trăiesc pe ienupări, de unde își iau numele.

Când sunt observați îndeaproape, nuanțele lor bogate de verde seamănă, de asemenea, cu prezența ta luxoasă și cu dorința de abundență.

Reclamă

Gemeni: Fluture Orange Sulfur

Asemenea lui Mercur – conducătorul tău planetar rapid – ești adesea văzut ca un șmecher inteligent, care este rapid. Orange Sulfur te reprezintă deoarece reputația lui de a fi un zburător rapid pare mai potrivită, mai ales când vine vorba de natura ta capricioasă și schimbătoare. Nuanțele lor galben-portocalii rezonează, de asemenea, cu aerul, elementul tău dominant care te menține cu ochi strălucitori și stimulată mental.

Rac: Fluture Miami Blue

Când oamenii nu se pot abține să nu se întrebe unde ești și ce faci, există șanse mari să stai pur și simplu în carapacea ta și să speri să nu fii deranjată. Același lucru este valabil și pentru Fluturele Miami Blue. Această specie pe cale de dispariție produce mai multe generații între februarie și noiembrie în fiecare an, ceea ce seamănă, de asemenea, cu conexiunea spirituală a unui Rac cu casa, familia și rădăcinile lui.

Leu: Fluture Lady Butterfly

Dacă te-ai întrebat ce fluture te reprezintă, răspunsul e aici. Lumină, cameră, acțiune! Ai văzut vreodată ceva mai maiestuos decât un fluture Lady Butterfly? Totul, de la aripile foarte mari până la modelele lor frumos pictate de roșu, portocaliu și maro seamănă cu carisma ta însorită și uimitoare. Lady Butterfly preferă medii precum câmpuri, parcuri, pajiști și dune, locuri unde pot zbura fericiți și unde soarele este strălucitor. Similar cu pasiunea ta mereu arzătoare, această specie se împerechează în climă caldă pe tot parcursul anului.

Fecioară: Fluture nimfa de lemn

Nimfa de lemn seamănă cu natura ta de împământare, deoarece Fecioarele sunt semne de pământ practice și sensibile. Tonurile de culoare ale nimfei de lemn și mediul natural reflectă, de asemenea, natura ta conectată cu pământul, deoarece acestea se găsesc adesea în prerii, pajiști și mlaștini. În plus, mâncarea lor preferată se întâmplă să fie fructele și nectarul de flori. Pentru nimfa de lemn comună, momentul este totul, deoarece femelele așteaptă până la sfârșitul verii pentru a se împerechea și a-și depune ouăle. Nu faci excepție când vine vorba de a fi punctual și productiv, mai ales că ești condus de Mercur logic.

Balanță: Fluture Palos Verdes

Ți-a spus cineva vreodată că decorezi întreaga cameră doar cu prezența ta? Dacă ești o Balanță condusă de Venus, sunt șanse mari să fie așa. Este greu de crezut că ceea ce este considerat unul dintre cei mai rari fluturi din lume trăiește doar cinci zile, dar atunci când nu se reproduc sau nu depun ouă, sunt gazdă. Exact asta știe să facă cel mai bine o Balanță și știi asta.

Scorpion: Fluture mantie

Evaziv și profund misterios, nativul Scorpion știe să-și păstreze frumusețea enigmatică. Totul, de la banda neagră submarginală a mantiei până la culoarea maro închisă a aripilor sale superioare, seamănă cu prezența Scorpionului condusă de Pluto și cu intensitatea profund pătrunzătoare. Comportamentul acestui fluture este enigmatic, ceea ce este foarte asemănător cu fascinația unui Scorpion pentru toate lucrurile tabu și macabre.

Sagetător: Fluture amiral roșu

Vioi și prietenos cu oamenii, amiralul roșu reprezintă totul. De la elementul tău de foc mutabil până la natura ta expansivă. Deși acești fluturi sunt cei mai activi în lunile de primăvară și toamnă, această insectă rapidă și agitată este cunoscută pentru schimbarea rapidă a vitezelor în timpul zborului și pentru că se deplasează într-o nouă direcție. Acesta este asemănător modului în care te sături de aceeași rutină monotonă și alegi să te aventurezi în necunoscut.

Capricorn: Fluture Lange Metalmark

Capricornii sunt semne cardinale de pământ, ceea ce îi face capabili să aibă o disciplină care duce la succes. Ei sunt dispuși să reziste presiunii în orice moment. În mod similar, marcajul acestui tip de fluture se clasează pe locul al patrulea ca specie de fluturi rară. Eleganța sa este suficientă pentru a redefini standardele de frumusețe ale unui fluture. La fel ca conducătorul tău planetar Saturn, marcajul metalic al lui Lange este la fel de clasic.

Vărsător: Fluture Spring Azure

La fel ca conducătorul tău planetar excentric – Uranus – un Vărsător este adesea un individ rar și unic printre o mare de asemănări. Fluturele Spring Azure este la fel de asemănător în metamorfoza lor. Când aceste omizi ies din ouă, sunt îngrijite de furnici printr-o relație simbiotică, ceea ce este destul de neobișnuit. Furnicile se hrănesc apoi cu o substanță chimică produsă de acest fluture care le împiedică să afecteze omida.

Pești: Fluturele Saint Francis’ Satyr

În ciuda faptului că a fost clasificat ca fiind pe cale de dispariție încă de la începutul anilor ’90, nimeni nu a putut uita „petele oculare” ciudate de pe aripile acestui fluture. Această caracteristică rară seamănă cu frumusețea evazivă a Peștilor, deoarece de multe ori ești ușor de observat printr-o singură privire. De asemenea, nu se cunosc multe despre istoria și originea acestui fluture, care este mistic și enigmatic precum conducătorul tău planetar, Neptun. Și bineînțeles, pentru că Peștii sunt cel mai spiritual semn zodiacal dintre toate, fluturele tău ar trebui să fie numit după un sfânt, ceea ce le ridică vibrația și mai mult.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×