Reclamă

Luna Nouă îmbunătățește relațiile pentru patru zodii. Vezi dacă te afli printre ele

Folosește energia noului tranzit cosmic pentru a săpa mai adânc în adevărul iubirii. Luna Nouă îmbunătățește relațiile pentru patru zodii. Ei sunt nativii care experimentează situații pozitive în perioada următoare.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 noiembrie 2023, 7:19

Dacă ești Taur, Berbec, Rac sau Leu, folosește energia pentru a descoperi misterele relației tale în timp ce aduci un nou început în viața ta. Scorpionul este un semn zodiacal pasionat, intens, care te ajută să cauți o conexiune mai profundă cu partenerul tău. Această energie nu numai că va stimula conversații emoționale puternice, ci va sugera și transformările pozitive care pot avea loc în relația voastră.

Luna Nouă îmbunătățește relațiile pentru patru zodii

Lunile Noi sunt un moment pentru a planta semințele pentru ceea ce speri că vei culege în viitor. În timpul Lunii în Scorpion, ți se cere să onorezi dorințele și conexiunea. Recunoaște totodată că ar putea fi nevoie de alte schimbări în viața ta pentru a obține asta.

În Scorpion, această Lună Nouă este conjuncție cu Marte. Ea va aduce cu sine acțiuni drastice, cum ar fi anunțul unor sentimente sau dorința de a îmbunătăți relația în toate aspectele ei.

Taur

Pune ochii pe ceea ce vrei să aduci sau să schimbi în relația ta romantică. Luna Nouă din Scorpion aduce o multitudine de noi posibilități în viața ta. Scorpionul va conduce sectorul romantic și te va ajuta să onorezi atât nevoile logice ale unei relații, cât și conexiunea sufletească profundă pe care o dorești. Având în vedere că ciclul precedent de eclipsă al Taurului și Scorpionului tocmai s-a terminat cu Luna Plină în Taur la sfârșitul lunii octombrie, acum ar trebui să fii în poziția de a lua tot ce ai învățat și de a le pune în crearea unui val puternic de schimbare.

Reclamă

Energia Scorpionului va crea o nevoie de profunzime emoțională și conexiune. Așa că, acordarea timpului pentru conversații importante te va ajuta să construiești conexiunea pe care o cauți.

Luna Nouă din Scorpion se află vizavi de Uranus în semnul zodiacal Taur. Asta înseamnă că este posibil să ai o schimbare bruscă în latura sentimentelă care te inspiră. Să duci viața romantică într-o nouă direcție. Amintește-ți doar că acest lucru nu înseamnă că trebuie să însemne o despărțire. E mai mult despre hrănirea și construirea cu adevărat a conexiunii care poate continua să înflorească în următorii ani.

Berbec

Reclamă

Când îți poți onora intensitatea pasională pentru viață, permiți și situațiilor să se transforme. După o perioadă în care ți-ai acumulat încrederea și ai avut încredere în vocea ta interioară, acum ești în poziția de a putea face schimbările pe care le-ai căutat. E important însă să te asiguri că vorbești despre ceea ce contează pentru tine.

Energia Scorpionului guvernează temele pasiunii, intimității și transformării în viața ta, care sunt aspecte monumentale ale persoanei tale. Ești o o fire pasională și îți dorești o conexiune sufletească unică. Vrei să te simți conectată cu partenerul tău și chiar că această conexiune ar putea fi destinată în stele. Doar pentru că este posibil să fie nevoie să treci printr-un proces de învățare pentru a onora acest adevăr nu înseamnă că este mai puțin important pentru tine.

Singura modalitate de a-l crea este să acceptați că ceea ce ai nevoie de la dragoste poate să nu urmeze nicio regulă. Este ceva care îți bucură cu adevărat sufletul.

Rac

Orice te face fericită merită urmărit, dar pentru a face asta, trebuie să începi să-ți prioritizezi sentimentele față de ceilalți. Acest lucru poate fi străin pentru tine. Pe măsură ce te afunzi în apele Lunii Noi din Scorpion, împreună cu Pluto care face câteva mișcări finale inovatoare în Capricorn, ți se cere să faci lucrurile altfel. Asta înseamnă că e important pentru tine să realizezi că cel mai bun mod în care îi poți iubi pe alții este mai întâi să te iubești pe tine însuți.

Luna Nouă din Scorpion răsare în zona vieții tale care guvernează plăcerea, bucuria și angajamentul. Ia acest lucru ca pe o reamintire că relația ar trebui să contribuie la calitatea generală a vieții. Dacă dragostea nu te ajută să fii mai bună, atunci întrebarea este dacă este dragoste cu adevărat. Permite-ți să îmbrățișezi adevărul dur pe care Scorpionul îl aduce uneori. Realizează că niciodată nu este prea târziu pentru a îmbunătăți lucrurile. Pentru a face asta trebuie să îmbrățișezi ceea ce vrei și ceea ce te face fericită. Asta nu înseamnă că trebuie să devii cineva diferit pentru a fi iubit în toate felurile pe care le dorești. Ci doar că și tu ai nevoie de iubirea ta.

Leu

Niciodată nu este suficient ca dragostea să arate bine doar din exterior. În schimb, îți dorești un partener care să rezoneze cu adevărat cu sufletul tău. A venit timpul tău și, sub alchimia Lunii Noi din Scorpion, vei fi inspirată să creezi o relație și o viață cu sens pentru tine.

Ai în vederea obținerea unor rezultate mari. Atâta timp cât îți permiți să îmbrățișezi schimbările din interiorul tău și din viața ta, atunci vei putea crea ceva care să conteze cu adevărat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×