Reclamă

Ce zodii sunt în luna mai. Calitățile și defectele persoanelor născute în mai

Există doi nativi care își prezintă personalitățile în această perioadă. Dacă vrei să știi ce zodii sunt în luna mai, citește articolul de mai jos. Astfel, poți afla calitățile și defectele lor și cum se împrietenesc cu acestea pe parcursul timpului.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 30 aprilie 2024, 9:34
Femeie fericită într-o grădină cu pomi înfloriți
Dacă vrei să știi ce zodii sunt în luna mai, citește articolul de mai jos. Astfel, poți afla calitățile și defectele lor și cum se împrietenesc cu acestea pe parcursul timpului / Shutterstock

În luna mai vorbim de nativii Taur și Gemeni. Prima zodie este cuprinsă între 20 aprilie și 20 mai, în timp ce a doua se încadrează între 21 mai și 20 iunie. Fiecare are propriile trăsături de personalitate, dar și dorințe și planuri de viitor. De asemenea, își doresc lucruri complet diferite, atât în viața personală cât și profesională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce zodii sunt în luna mai

Atunci când vorbim despre zodia Taur, știm deja că este o zodie de pământ extrem de încăpățânată. Are trăsături practice și este ancorată în realitate ori de câte ori este nevoie. Nativii aceștia știu cum să rămână dedicați unui loc de muncă pentru o lungă perioadă de timp. La fel se întâmplă și în cazul relațiilor de cuplu, celor familiale sau de prietenie.

Indiferent câtă frustrare adună în ei, la final de zi știu cum să se regenereze și să meargă pe același drum într-o dimineață complet schimbată. Persoanele născute între 20 aprilie și 20 mai sunt zodia Taur, arată Yourtango.com. Cele care sunt născute între 21 mai și 20 iunie sunt zodia Gemeni. Indiferent de situație, aceștia au un concept bine stabilit a ceea ce înseamnă viață.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Taur, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Caracteristici și trăsături de personalitate ale zodiei Taur

Reclamă

Pe lângă încăpățânarea caracteristică, cei născuți în această zodie sunt foarte greu de înțeles. În momentele de odihnă, tind să se relaxeze în așa fel încât sunt considerați leneși. Deși pot părea astfel uneori, atunci când dovedesc că pot duce pânî la capăt o promisiune sau un angajament li se șterge această pată de pe harta vieții.

Cei mai mulți meditează profund asupra problemelor din viața lor. Este vorba despre bani, muncă, relații personale, relații cu mediul înconjurător, relația cu sinele. Vor să întoarcă pagina de foarte multe ori pentru a vedea cum sunt de fapt așezate lucrurile, spune Astrology.com. Atunci când ajung la o concluzie își detașează mintea de ceea ce au gândit anterior. Au principii solide și iubesc confortul casei.

Taurilor le place să trăiască în conform și să aibă o viață bună. De aceea, muncesc neîncetat pentru acest lucru. Totul în casa lor va evidenția plăcerea pentru lucrurile valoroase. Au un gust rafinat și nu se dau în lături de a sublinia acest fapt.

Reclamă

Caracteristici și trăsături de personalitate ale zodiei Gemeni

Nativii aceștia sunt caracterizați prin dorința de muncă excesivă. Vor să se afle în mai multe locuri în același timp. Sunt preocupați de tot ceea ce îi înconjoară și niciodată nu ascund vreun plan. Spun deschis ce îi deranjează și cum se situează în fiecare relație pe care o construiesc.

Gemenii sunt jucăuși și țin să jongleze cu mai multe activități în același timp. Vor să fie alături de prieteni, să-și susțină familia, dar și să aibă un job pe care să-l onoreze de fiecare dată. Sunt persoanele potrivite care să-i conducă pe ceilalți către transformare și schimbare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări...
2
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze...
3
O femeie care se uită în frigider, noaptea
Sănătate
Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic
Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să scapi de grăsimea viscerală. Dacă reușești să o elimini poți reduce și riscul de afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Ai mai jos...
4
fată frumoasă pe un lac ține o lună în mână într-un apus
Horoscop
Cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea Lunii. Ce arată astrele
Nu de puține ori, mișcările astrale i-au influențat pe nativi. Află cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea lunii. Atrag după sine noi începuturi, asta dacă există dorințe de schimbare. Optimismul și...
5
Șarlotă de căpșuni și pișcoturi pe un platou de sticlă
Rețete
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
Este sezonul căpșunilor și dorești inspirație pentru deserturi savuroase în care să le incluzi? Poți începe cu o rețetă simplă și rapidă de șarlotă de căpșuni. Este rețeta unui tort fără coacere, având ca...
PARTENERI
×