Reclamă

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024

Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024. Este sezonul Leului, ceea ce înseamnă că fiecare va avea curaj, va fi mai jucăuș, dar nici drama nu va lipsi cu desăvârșire.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 24 iulie 2024, 9:02

Este o perioadă în care nativii sunt mai pozitivi, se concentrează asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Astfel devin mai fericiți și mai entuziasmați. De asemenea, sunt încurajați de către astre să rămână încrezători în destin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024

Fiecare nativ va reflecta asupra propriei vieți și va avea un proces amplu de vindecare. Zodiile vor învăța cu precizie ceea ce poate răni, fiind la un pas de a descoperi măreția. Pasul final va fi realizat atunci când se așteaptă mai puțin.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru nativii Berbec, această perioadă vine cu introspecție. Pe data de 27 iulie vor afla ce își doresc cu adevărat. Chiar dacă se concentrează în continuare asupra finanțelor și a sănătății, vor fi ghidați de către astre în acest sens. Nu vor reuși să găsească abundență dacă se gândesc în permanență ce anume merită de fapt. Bogăția pe care o caută se găsește în sufletul lor.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Fericirea este ceva ce poate fi construită de către nativii Taur. Devine centrul atenției lor pe 25 iulie. Planeta comunicării îi va ajuta să facă un inventar al vieții lor. Orice îi împiedică să fie fericiți, trebuie să dispară. Este momentul să creeze mai mult timp pentru ceea ce vor cu adevărat.

O relație anume va fi ținută la distanță și se vor bucura astfel de propriul parcurs.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor avea curajul să spună ceea ce doresc din data de 22 iulie. Adevărul lor este ușor de revăzut de cele mai multe ori. Își schimbă perspectiva de mai multe ori, în funcție de mediul în care se află. Se concentrează asupra timpului care le-a rămas pentru planurile de viitor, arată Yourtango.com. Vor să îmbrățișeze oportunități nemăsurate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nu este întotdeauna ușor să crești și să devii ceea ce vrei cu adevărat. Nativii Rac sunt împinși de la spate de o energie care nu poate fi neglijată. Tot ceea ce trăiesc în prezent face parte din procesul vindecării. În acest moment nu mai este nimic care să stea în calea fericirii lor.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu descoperă că oportunitățile sunt mult mai bune atunci când vin cu o a doua șansă. Este normal să aibă regrete, însă nu trebuie să uite de mulțumirea pe care trebuie să o ofere vieții. În plan personal descoperă că atunci când cineva este făcut pentru ei, nu pot evita acest fapt. Anumite aspecte ale vieții vin cu garanția sorții.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt sfătuiți să observe că nu toată lumea privește viața în același fel. Aceștia au un mod unic de a simți întotdeauna speranță pentru viitor. Poate părea provocator, dar și amuzant în același timp. Indiferent ce le rezervă viața, ei au un as în mânecă, spun cei de la Astrology.com. Nu își împărtășesc ideile cu nimeni altcineva.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță trec printr-un procesc de vindecare extrem de valoros. Astrele le oferă toate uneltele necesare pentru a nu rămâne blocați în trecut. Cu tot mai multe noutăți în viața lor, trebuie să se asigure de faptul că rămân autentici. Altfel, se vor trezi că își trăiesc visul altcuiva. Nu este cazul să fie dezamăgiți.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt îndemnați să se pregătească pentru că primesc ceea ce și-au dorit întotdeauna. Chiar dacă par vești bune la început, este cazul să observe că ceea ce au cărat până acum în spate nu este o treabă chiar atât de ușoară. Caută succesul și atunci când nu-l găsesc, se gândesc că îl merită totuși din plin.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se întreabă de unde au atâta energie pentru a-și urma visele. Vor să continuie în același fel, având propriile oportunități. Poate că nu toată lumea îi va urma în drumul lor, însă își vor limita creațiile pentru a fi văzute doar de câteva persoane.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn nu își doresc surprize în viața lor. Caută noi oportunități pe care să le exploreze, dar pe care să le cunoască dinainte. Noile aventuri care îi așteaptă le vor bucura sufletul. Nu simt mereu că trebuie să trăiască după regulile din cărți. Caută să-și creeze propriile decizii în acest sens.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător se află într-o perioadă în care caută vindecare. Conversațiile cu cei din jur devin particulare și pline de autenticitate. Încrederea pe care aceștia o au în propria persoană îi ajută să se apropie mai mult de persoanele dragi. Nu este simplu să deschidă ușa către vindecare.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești simt că nu trăiesc cea mai bună perioadă a vieții lor în acest moment. Chiar dacă maturizarea a venit pentru unii mai repede decât se așteptau, mai sunt multe alte lucruri pe care trebuie să le bifeze. Vor avea șansa să se bucure de ceea ce își doresc cu adevărat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
4
Olivia Culpo într-o fotografie portret într-o rochie cu decolteu amplu
Divertisment
Olivia Culpo a fost la un pas de un accident vestimentar. Fosta Miss Univers nu a lăsat loc imaginației cu ținuta pe care a ales-o
Olivia Culpo a fost la un pas de un accident vestimentar. Fosta Miss Univers nu a lăsat loc imaginației cu ținuta pe care a ales-o. Vedeta a fost invitată la petrecerea Bulgari Studio din...
5
Jennifer Lopez, în lacrimi, la o emisiune TV
Divertisment
Jennifer Lopez „nu a vrut să divorțeze” de Ben Affleck. Cum se simte cu adevărat artista după ce tot ea a depus prima actele
Jennifer Lopez „nu a vrut să divorțeze” de Ben Affleck. Acum s-a aflat cum se simte cu adevărat artista după ce tot ea a depus prima actele pentru separarea oficială chiar în ziua în...
PARTENERI
×