Reclamă

Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere

Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că de obicei nu sunt primii pe lista de invitații a nimănui. Află și tu care este cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 mai 2023, 14:22

Din fericire, acești nativi nu simt nevoia să se conformeze normei. Nu îi deranjează deloc această situație în care se află. Poate că preferă propria companie, dar și astrologia ar putea juca un rol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai nesuferit semn zodiacal

Nu este nimic în neregulă cu acești șase nativi din lista de mai jos. Sunt oameni normali, dar care nu insistă prea mult pe activități ca să se facă plăcuți de cei din jur. Își văd de viața lor și sunt împliniți și fără validarea celor din jur.

Taur

Taurii sunt oameni destul de pașnici, dar când vine vorba de popularitate, încăpățânarea pe care o posedă se poate întoarce împotriva lor. „Ca semn fix, ei nu sunt dispuși să fie flexibili sau adaptabili în situații sociale. Îi poate face să pară prea plictisitori, previzibili, dezinteresați sau nesuferiți”, spune Ryan Marquardt, astrolog și fondator al Astrologiei lui Ryan.

Aceste semne de pământ au o părere despre orice, chiar și atunci când nu sunt buni cunoscători ai unui subiect. Vor rămâne fermi pe principiile lor. Nu sunt deschiși să audă puncte de vedere alternative. Acest lucru cu siguranță le pot oferi oamenilor din jur o impresie proastă despre ei.

Reclamă

Taurul poate fi, de asemenea, prea rigid cu interesele și rutinele sale pentru a se deranja să țină pasul cu curentele și tendințele sociale în schimbare. Acești nativi se află și pe lista cu zodii care pierd bani în luna iunie 2023.

Rac

Racii sunt guvernați de lună, ceea ce le oferă marea lor profunzime emoțională și intuiție. Dar pot fi, de asemenea, capricioși și volatili, ceea ce îi poate îndepărta pe oameni.

Reclamă

Deși le place să aibă grijă de ceilalți, „elementul lor de apă îi poate face profund sensibili la mediul înconjurător și se pot simți copleșiți de emoțiile lor sau de emoțiile celor din jur”, spune Rachel Clare, astrolog profesionist la Mystic Sense.

Au nevoie să fie plăcuți, dar uneori pot părea nesuferiți.

Pești

Pestii pot fi nesuferiți deoarece oamenii adesea nu reușesc să-i observe. Ei petrec mult timp în propria lor lume mică.

„Introspecția constantă este de obicei o trăsătură artistică grozavă, dar pentru mulți oameni care nu împărtășesc această calitate, ea pare pur și simplu distantă și ciudată”, spune Marquardt. Peștii pot părea abordabili. Cu toate acestea, de multe ori oamenii se chinuie să-și dea seama ce să spună sau să discute cu ei, ceea ce îi poate face pe ambii să se simtă inconfortabil.

„Peștii au un mod amuzant de a-și lăsa gândurile și cuvintele să se îndrepte spre subiecte complet diferite la mijlocul propoziției. Este greu să te conectezi cu cineva care pare atât de detașat”, spune Marquardt.

Fecioară

Fecioarele sunt cunoscute pentru că sunt mai practice decât oricare altă zodie. Ca semn de pământ, sunt, de asemenea, incredibil de ferme pe poziție. Le place să aibă dreptate și te vor anunța cu asta cu fiecare ocazie.

Ei sunt concentrați pe rezultate și tind să acționeze la instinct, dar acest lucru îi poate face să pară puțin prea serioși sau nesuferiți pentru unii. În plus, mentalitatea lor fixistă înseamnă că nu sunt prea deschiși la schimbare. Nu le place să iasă din zona lor de confort și nu vor fi cei care vor încerca să-și facă noi prieteni.

Scorpion

Ca semn de apă despre care se știe că are o latură puțin mai întunecată, Scorpionul poate fi puțin prea mult pentru unii oameni.

„Scorpionii tind, de asemenea, să-și păstreze adevăratele sentimente ascunse și pot fi percepuți ca inabordabili, ceea ce poate face dificilă apropierea celorlalți de ei”, spune Clare. De cele mai multe ori oamenii probabil fug de ei mai degrabă decât spre ei.

Vărsător

Vărsătorul este o enigmă pentru că se poate înțelege cu adevărat cu diferite tipuri de oameni. Cu toate acestea, ar prefera să fie mai mult singuri. Personalitatea lor excentrică (nu întotdeauna ușor de înțeles) și tendințele izolatoare îi fac cel mai nesuferit și nepopular semn zodiacal.

Deși nu sunt neapărat nepoliticoși, nici oamenii nu se încumetă pentru a lega conexiuni cu ei.

Acești oameni au, de asemenea, tendința de a se răzvrăti împotriva oricărui lucru convențional. Uneori oamenii își doresc doar un sentiment de normalitate. Vărsătorul își poartă firea cu onoare și nu au nevoie de alți oameni să se simtă bine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×