Reclamă

Zodiile care se vor despărți vara aceasta. Specialiștii spun că nu vor suferi

Chiar dacă zodiile care se vor despărți vara aceasta vor începe un nou capitol în viața personală, nu vor suferi. Își vor găsi alte scopuri și vor continua să meargă pe drumul lor, indiferent de circumstanțe. Anotimpul călduros le va aduce speranțe, nopți lungi. Alte experiențe romantice pe care nu vor să le rateze sub nicio formă vor interveni în viața lor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 24 mai 2023, 9:13

Cu toate acestea, iubirea de o vară va însemna doar atât pentru acești nativi. Lumea va căpăta un nou sens odată ce toamna se va așterne din nou în viețile lor. Ca orice alt lucru, dragostea nu este făcută să dureze pentru totdeauna, dar asta nu înseamnă că experiențele trăite trebuie uitate. Pentru anumiți nativi, aceste schimbări vor însemna foarte mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodiile care se vor despărți vara aceasta

Dacă te numeri printre zodiile care se vor despărți vara aceasta, nu lăsa ca aceste vești să-ți schimbe starea de spirit. Până la urmă, orice anotimp aduce lucruri noi în urma lui. Nu trebuie să faci o obsesie în urma unei idile, asta pentru că niciodată nu ți-a fost promisă o relație solidă. Vezi ce te așteaptă și cum poți manevra fiecare situație.

Taur

Nu doar că ai foarte multe de arătat în această vară, dar relațiile sunt ca de obicei pe primul loc pentru tine. Vremea frumoasă te inspiră să mergi pe drumul tău și să-ți construiești viața pe care ai visat-o întotdeauna.

Vor apărea și mici imperfecțiuni, iar pe 31 iulie tinzi să te gândești foarte serios dacă îți dorești să formezi un cuplu de lungă durată cu persoana de lângă tine sau vrei doar o aventură de câteva luni, arată Yourtango.com. Astrele îți vor fi alături pentru inspirație. De asemenea, prietenii îți vor oferi o mână de ajutor în toate direcțiile.

Reclamă

Leu

Ai tendința să te consideri cea mai importantă persoană de pe pământ, așa că veștile legate de o posibilă despărțire nu îți cad prea bine. Nu îți face griji, chiar dacă se va întâmpla acest lucru, nu tinzi să suferi prea mult. Vezi suporta realitatea la fel de bine ca până acum.

Dacă partenerul nu este dornic să-ți îndeplinească toate dorințele, atunci drumurile voastre cel mai probabil se vor despărți, spune Astrology.com. Nu ești totuși pregătită să lucrezi pentru un proiect personal atât de dificil. Vezi care îți sunt opțiunile pentru viitor și cum le poți manevra.

Reclamă

Scorpion

Chiar dacă ai ajuns pe lista zodiilor care se despart vara aceasta, este doar pentru că relația nu îți împlinește dorințele spectaculoase. Ajungi să trăiești într-un parteneriat toxic, iar acest lucru te îndepărtează de la credințele tale.

Vei pune punct sentimentelor care te-au ghidat o lungă perioadă de timp, dar asta nu înseamnă că suferi pentru multă vreme. Chiar dacă e o schimbare majoră, nu înseamnă că nu vei îndrepta aceasta situație de una singură. Pe la finalul perioadei întâlnești o persoană care îți va schimba total concepțiile.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate.

Vărsător

Chiar dacă Universul ți-a oferit multe bătăi de cap în ultima vreme, reușești să îți dai seama că ești mai puternică decât credeai.

Tratezi relațiile foarte imatur, de aceea este posibil să rămâi fără partener în această vară. Realizezi că o relație care nu te împlinește nu este un capăt de țară și începi astfel noi proiecte de lungă durată pe care te bazezi necondiționat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×