Reclamă

Zodii care sunt compatibile în intimitate. Nativii care au suflete pereche în dormitor

Știi când întâlnești pe cineva și toate planetele se aliniază, din punct de vedere al intimității? Găsirea sufletului pereche în dormitor poate să nu fie o situație ideală pe termen lung în toate cazurile, dar este cu siguranță o experiență pe care toată lumea ar trebui să o aibă cel puțin o dată. Află și tu dacă ești pe lista cu zodii care sunt compatibile în intimitate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 mai 2023, 6:02

"Sufletul tău sexual pereche este mai preocupat de orgasmul tău decât de al lor", spune pentru Bustle Clarissa Silva, un om de știință comportamental, antrenor de relații și creatorul Metodei ipotezei fericirii tale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Partenerul tău vrea să absoarbă și să învețe toate lucrurile care îți plac de fiecare dată când faci sex.”

Zodii care sunt compatibile în intimitate

După cum explică chiar Silva, pe măsură ce relația evoluează, ambii parteneri se pun de acord cu dorințele celuilalt. Cuvintele nu mai sunt necesare așa cum erau la început. Totul se potrivește și are sens.

„Frumusețea este că nu va trebui să negociezi ceea ce ai putea avea nevoie, partenerul tău doar va acționa în funcție de asta”, mai spune Silva.

Dar să-ți găsești sufletul pereche în dormitor nu este ușor. Așadar, dacă ești gata să renunți la tot ce faci acum și vrei să-ți găsești sufletul pereche pe plan sexual, poți începe prin a te uita la astrologie și semnele zodiacale cu care ești cel mai compatibilă în pat.

Reclamă

Berbec – Leu

Berbecii, indiferent dacă își dau seama sau nu, au ceva din abilitățile actorilor înăscuți. Mai ales în pat.

„Drama va consuma aventurile amoroase ale berbecului”, spune astrologul Lisa Stardust pentru Bustle. „De aceea au nevoie de parteneri cu fler în intimitate”.

Reclamă

Potrivit Stardust, Leul este sufletul pereche sexual al Vărsătorului, deoarece energia dintre ei este cu adevărat magnetică. Deși Berbecul este cunoscut pentru că este puțin încăpățânat și trebuie să aibă întotdeauna dreptate, atunci când se ajunge în pat cu Leul, totul se schimbă. Acel magnetism poate fi foarte intens. Din contră, pentru o căsătorie, Berbecii sunt compatibili cu Săgetătorii.

Taur – Scorpion

„Taurul vrea să fie dominat”, spune Stardust. „Prin urmare, ei vor găsi plăcere doar cu cineva care își poate impune vibrațiile de supunere pentru a-i menține în corpul lor”.

Scorpionul este complet dispus să pună Taurul la locul lui în dormitor. Dacă Taurul vrea să domine, fie ușor, fie să depășească limitele, Scorpionul este acolo. Și probabil cu multe jucării destinate adulților.

Rac – Pești

Deși este un semn destul de emoțional, sexual vorbind, Racul caută ceva care să includă acele emoții și un pic de explorare.

„Racului îi place să experimenteze sexual”, spune Stardust, „cerând unui partener supus să-și acționeze toate emoțiile”.

Între natura imaginativă a Racului și latura creativă și artistică a Peștilor, avem două semne care se potrivesc pentru că sunt dispuși să exploreze. Această dorință de a încerca lucruri noi unul cu celălalt este profundă. Adică, Racul nu se poate sătura niciodată de ceea ce Peștii au de oferit pe plan sexual. Acești doi nativi ar putea la fel de bine să stea într-un dormitor câteva zile și să distrugă barierele imaginației.

Leu – Săgetător

Dintre toate semnele din zodiac, Leul este complet plin de sine. Dacă nativii acestei zodii nu sunt în centrul atenției, atunci pur și simplu nu sunt interesați.

„Sufletul pereche al Leului este chiar el. Se va concentra doar pe a se bucura pe sine mai întâi”, scrie Stardust.

Deși nu se poate nega faptul că Leul este pasional, specialiștii nu neagă nici că dintre toate semnele zodiacului, Leul este un egocentric în adevăratul sens al cuvântului. Aroganța lor se pune pe un piedestal, ceea ce înseamnă că majoritatea nu pot îndeplini ceea ce au nevoie și își doresc sexual. Săgetătorul este o opțiune pentru un suflet pereche în dormitor. Acești doi nativi aprind pasiunea unul în celălalt, chiar dacă înseamnă că Leul se uită în oglindă tot timpul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
O sală de clasă cu o tablă pe care este scris Succes
Timp liber
Mesaje pentru elevii absolvenți de clasa a VIII-a. Cele mai frumoase urări și gânduri la sfârșit de gimnaziu
În ziua absolvirii, în care se încheie un ciclu academic, emoțiile sunt intense. Elevii, profesorii, părinții, cu toții au trăiri intense și sărbătoresc parcursul pe care l-au avut împreună. Dacă vrei să bucuri un...
3
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
4
Divertisment
Costumul de baie pe care puține femei ar putea să-l poarte. Cine este vedeta care a făcut furori cu silueta ei în vacanță
Arabella Chi a ales costumul de baie pe care puține femei ar putea să-l poarte. Diva și-a expus fizicul de invidiat într-un costum dintr-o singură piesă. Paparazzi au fotografiat-o din cele mai bune unghiuri,...
5
femeie frumoasă îmbrăcată într-un costum portocaliu stă în picioare într-un avion privat
Horoscop
2 zodii care sunt predestinate să ajungă bogate în iunie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Energia astrologică reușește să atingă doar doi nativi atunci când vorbim de partea financiară. Află care sunt acele 2 zodii care sunt predestinate să ajungă bogate în iunie 2024. Este extrem de benefic să...
PARTENERI
×