Reclamă

Zodii care sunt compatibile în intimitate. Nativii care au suflete pereche în dormitor

Știi când întâlnești pe cineva și toate planetele se aliniază, din punct de vedere al intimității? Găsirea sufletului pereche în dormitor poate să nu fie o situație ideală pe termen lung în toate cazurile, dar este cu siguranță o experiență pe care toată lumea ar trebui să o aibă cel puțin o dată. Află și tu dacă ești pe lista cu zodii care sunt compatibile în intimitate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 mai 2023, 6:02

"Sufletul tău sexual pereche este mai preocupat de orgasmul tău decât de al lor", spune pentru Bustle Clarissa Silva, un om de știință comportamental, antrenor de relații și creatorul Metodei ipotezei fericirii tale.

„Partenerul tău vrea să absoarbă și să învețe toate lucrurile care îți plac de fiecare dată când faci sex.”

Zodii care sunt compatibile în intimitate

După cum explică chiar Silva, pe măsură ce relația evoluează, ambii parteneri se pun de acord cu dorințele celuilalt. Cuvintele nu mai sunt necesare așa cum erau la început. Totul se potrivește și are sens.

„Frumusețea este că nu va trebui să negociezi ceea ce ai putea avea nevoie, partenerul tău doar va acționa în funcție de asta”, mai spune Silva.

Dar să-ți găsești sufletul pereche în dormitor nu este ușor. Așadar, dacă ești gata să renunți la tot ce faci acum și vrei să-ți găsești sufletul pereche pe plan sexual, poți începe prin a te uita la astrologie și semnele zodiacale cu care ești cel mai compatibilă în pat.

Reclamă

Berbec – Leu

Berbecii, indiferent dacă își dau seama sau nu, au ceva din abilitățile actorilor înăscuți. Mai ales în pat.

„Drama va consuma aventurile amoroase ale berbecului”, spune astrologul Lisa Stardust pentru Bustle. „De aceea au nevoie de parteneri cu fler în intimitate”.

Reclamă

Potrivit Stardust, Leul este sufletul pereche sexual al Vărsătorului, deoarece energia dintre ei este cu adevărat magnetică. Deși Berbecul este cunoscut pentru că este puțin încăpățânat și trebuie să aibă întotdeauna dreptate, atunci când se ajunge în pat cu Leul, totul se schimbă. Acel magnetism poate fi foarte intens. Din contră, pentru o căsătorie, Berbecii sunt compatibili cu Săgetătorii.

Taur – Scorpion

„Taurul vrea să fie dominat”, spune Stardust. „Prin urmare, ei vor găsi plăcere doar cu cineva care își poate impune vibrațiile de supunere pentru a-i menține în corpul lor”.

Scorpionul este complet dispus să pună Taurul la locul lui în dormitor. Dacă Taurul vrea să domine, fie ușor, fie să depășească limitele, Scorpionul este acolo. Și probabil cu multe jucării destinate adulților.

Rac – Pești

Deși este un semn destul de emoțional, sexual vorbind, Racul caută ceva care să includă acele emoții și un pic de explorare.

„Racului îi place să experimenteze sexual”, spune Stardust, „cerând unui partener supus să-și acționeze toate emoțiile”.

Între natura imaginativă a Racului și latura creativă și artistică a Peștilor, avem două semne care se potrivesc pentru că sunt dispuși să exploreze. Această dorință de a încerca lucruri noi unul cu celălalt este profundă. Adică, Racul nu se poate sătura niciodată de ceea ce Peștii au de oferit pe plan sexual. Acești doi nativi ar putea la fel de bine să stea într-un dormitor câteva zile și să distrugă barierele imaginației.

Leu – Săgetător

Dintre toate semnele din zodiac, Leul este complet plin de sine. Dacă nativii acestei zodii nu sunt în centrul atenției, atunci pur și simplu nu sunt interesați.

„Sufletul pereche al Leului este chiar el. Se va concentra doar pe a se bucura pe sine mai întâi”, scrie Stardust.

Deși nu se poate nega faptul că Leul este pasional, specialiștii nu neagă nici că dintre toate semnele zodiacului, Leul este un egocentric în adevăratul sens al cuvântului. Aroganța lor se pune pe un piedestal, ceea ce înseamnă că majoritatea nu pot îndeplini ceea ce au nevoie și își doresc sexual. Săgetătorul este o opțiune pentru un suflet pereche în dormitor. Acești doi nativi aprind pasiunea unul în celălalt, chiar dacă înseamnă că Leul se uită în oglindă tot timpul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×