Reclamă

Zodii care sunt compatibile în intimitate. Nativii care au suflete pereche în dormitor

Știi când întâlnești pe cineva și toate planetele se aliniază, din punct de vedere al intimității? Găsirea sufletului pereche în dormitor poate să nu fie o situație ideală pe termen lung în toate cazurile, dar este cu siguranță o experiență pe care toată lumea ar trebui să o aibă cel puțin o dată. Află și tu dacă ești pe lista cu zodii care sunt compatibile în intimitate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 mai 2023, 6:02

"Sufletul tău sexual pereche este mai preocupat de orgasmul tău decât de al lor", spune pentru Bustle Clarissa Silva, un om de știință comportamental, antrenor de relații și creatorul Metodei ipotezei fericirii tale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Partenerul tău vrea să absoarbă și să învețe toate lucrurile care îți plac de fiecare dată când faci sex.”

Zodii care sunt compatibile în intimitate

După cum explică chiar Silva, pe măsură ce relația evoluează, ambii parteneri se pun de acord cu dorințele celuilalt. Cuvintele nu mai sunt necesare așa cum erau la început. Totul se potrivește și are sens.

„Frumusețea este că nu va trebui să negociezi ceea ce ai putea avea nevoie, partenerul tău doar va acționa în funcție de asta”, mai spune Silva.

Dar să-ți găsești sufletul pereche în dormitor nu este ușor. Așadar, dacă ești gata să renunți la tot ce faci acum și vrei să-ți găsești sufletul pereche pe plan sexual, poți începe prin a te uita la astrologie și semnele zodiacale cu care ești cel mai compatibilă în pat.

Reclamă

Berbec – Leu

Berbecii, indiferent dacă își dau seama sau nu, au ceva din abilitățile actorilor înăscuți. Mai ales în pat.

„Drama va consuma aventurile amoroase ale berbecului”, spune astrologul Lisa Stardust pentru Bustle. „De aceea au nevoie de parteneri cu fler în intimitate”.

Reclamă

Potrivit Stardust, Leul este sufletul pereche sexual al Vărsătorului, deoarece energia dintre ei este cu adevărat magnetică. Deși Berbecul este cunoscut pentru că este puțin încăpățânat și trebuie să aibă întotdeauna dreptate, atunci când se ajunge în pat cu Leul, totul se schimbă. Acel magnetism poate fi foarte intens. Din contră, pentru o căsătorie, Berbecii sunt compatibili cu Săgetătorii.

Taur – Scorpion

„Taurul vrea să fie dominat”, spune Stardust. „Prin urmare, ei vor găsi plăcere doar cu cineva care își poate impune vibrațiile de supunere pentru a-i menține în corpul lor”.

Scorpionul este complet dispus să pună Taurul la locul lui în dormitor. Dacă Taurul vrea să domine, fie ușor, fie să depășească limitele, Scorpionul este acolo. Și probabil cu multe jucării destinate adulților.

Rac – Pești

Deși este un semn destul de emoțional, sexual vorbind, Racul caută ceva care să includă acele emoții și un pic de explorare.

„Racului îi place să experimenteze sexual”, spune Stardust, „cerând unui partener supus să-și acționeze toate emoțiile”.

Între natura imaginativă a Racului și latura creativă și artistică a Peștilor, avem două semne care se potrivesc pentru că sunt dispuși să exploreze. Această dorință de a încerca lucruri noi unul cu celălalt este profundă. Adică, Racul nu se poate sătura niciodată de ceea ce Peștii au de oferit pe plan sexual. Acești doi nativi ar putea la fel de bine să stea într-un dormitor câteva zile și să distrugă barierele imaginației.

Leu – Săgetător

Dintre toate semnele din zodiac, Leul este complet plin de sine. Dacă nativii acestei zodii nu sunt în centrul atenției, atunci pur și simplu nu sunt interesați.

„Sufletul pereche al Leului este chiar el. Se va concentra doar pe a se bucura pe sine mai întâi”, scrie Stardust.

Deși nu se poate nega faptul că Leul este pasional, specialiștii nu neagă nici că dintre toate semnele zodiacului, Leul este un egocentric în adevăratul sens al cuvântului. Aroganța lor se pune pe un piedestal, ceea ce înseamnă că majoritatea nu pot îndeplini ceea ce au nevoie și își doresc sexual. Săgetătorul este o opțiune pentru un suflet pereche în dormitor. Acești doi nativi aprind pasiunea unul în celălalt, chiar dacă înseamnă că Leul se uită în oglindă tot timpul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×