Reclamă

Zodii care au puteri paranormale. Ei sunt nativii înzestrați cu capacități speciale

Ai știut vreodată că ceva este adevărat, dar nu ai putut explica rațional de ce sau cum? Este posibil ca prietenii sau familia să fi pus sub semnul întrebării tiparul de gândire și comportamentul tău, dar s-a dovedit că reacția ta instinctivă a fost corectă. S-ar putea să fii pe lista de zodii care au puteri paranormale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 mai 2023, 12:56

Dacă ai nevoie de validare, te afli în locul potrivit. Uneori, sentimentele sunt mai mult decât simple sentimente. Sunt superputeri care te conectează la un tărâm divin, spiritual. Sentimentele ți-au influențat procesul de luare a deciziilor și te-au ghidat pe calea vieții tale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca ființe umane, experimentăm lumea prin intermediul celor cinci simțuri – gustul, mirosul, sunetul, atingerea și vederea. Cu toate acestea, unii oameni au un al șaselea simț care poate fi denumit o conexiune profundă cu intuiția lor, dar într-adevăr, este inexplicabil în cuvinte. Este o conștientizare unică a propriei persoane, a celorlalți și a lumii care se bazează pe un sentiment înnăscut.

Zodii care au puteri paranormale

Vestea bună este că toți oamenii posedă un anumit tip de abilitate psihică. Serios, chiar dacă nu vezi fantome sau nu ai vise care devin realitate, este posibil să cultivi și să dezvolți o relație cu intuiția ta. Una dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru?

Imprietenește-te cu unul dintre aceste trei semne și ai încredere că energia lor se va integra încet și sigur în viața ta, dacă aceasta este voia ta. Cu mintea și inima deschisă, orice este posibil, scrie stylecaster.com.

Există un motiv pentru care aceste trei semne își fac prieteni grozavi și sunt excepționale în a oferi sfaturi și a vedea oamenii așa cum sunt. Deși sunt cunoscuți pentru perspectivele lor, se pot pierde în ceea ce pare a fi un tărâm diferit. Ei tind să preia emoțiile altora.

Reclamă

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Sentimentele nativului Rac se schimbă la fel de repede ca și mareele, ceea ce are sens având în vedere că sunt guvernați de Lună, planeta care guvernează cele mai profunde părți ale noastre, sentimentele și nevoile. Racii au o capacitate specială de a accesa sentimentele celorlalți, dar tind să le interiorizeze. Asta pentru că intuiția lor îi face mereu să citească printre rânduri și să preia cuvintele nespuse.

Sunt oameni extraordinari, plini de compasiune și doresc cu adevărat să-ți cunoască inima. Nu poți să ascunzi multe de un Rac, empatia și intuiția lor îi vor ghida să te vadă așa cum ești cu adevărat. Racii au puterea paranormală a clarviziunii, știind adevărul dincolo de orice aparență. 

Reclamă

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Plin de energie mistică, Scorpionul este condus de Pluto, planeta asociată cu întuneric și reînnoire. Deși intimidanți pentru unii, Scorpionii tind să fie respectați de toți. Ei simt și experimentează totul.

Ei cunosc cele mai întunecate părți ale lor pe care alții le evită instinctiv. Din această cauză, Scorpionii înțeleg adevăratul sens al dualității și au capacitatea specială de a vedea realitatea în toată gloria sa. Poate din cauza propriei identități aparent secrete. Cu taote acestea, Scorpionii au un radar special care observă oamenii ce trădează. Le este greu să aibă încredere în ceilalți pentru că știu cât de complicați sunt cu adevărat oamenii. Nu le este frică de umbră. De fapt, ei nu vor avea încredere în tine pe baza calităților tale. Puterea lor paranormală este retromemoria, numărul mare de reîncarnări.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Datorită plasării lor ca al doisprezecelea și ultimul semn din zodiac, Peștii absorb energiile tuturor semnelor precedente. La urma urmei, înțelepciunea vine odată cu vârsta. Aceste suflete sunt conduse de Neptun (zeul mărilor în mitologia romană), care reprezintă creativitatea, visele și imaginația. Subconștientul unui Pești este mistic și visător, motiv pentru care aceștia sunt capabili să asiste clar la multe semne și mesaje.

Cea mai mare putere a lor este capacitatea lor de a simți emoții care se află sub suprafață, de a empatiza și de a se adapta în consecință (la bine și la rău). Intuiția lor le permite să se conecteze cu trecutul, prezentul și viitorul, mai ales în visele lor. Un sfat prietenos pentru cei cu un Pești în viața lor. Fii îngrijorată atunci când un Pești nu mai simte sau nu mai visează. Este esența sufletului lor. Puterea lor paranormală este magia. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×