Reclamă

Zodii care au puteri paranormale. Ei sunt nativii înzestrați cu capacități speciale

Ai știut vreodată că ceva este adevărat, dar nu ai putut explica rațional de ce sau cum? Este posibil ca prietenii sau familia să fi pus sub semnul întrebării tiparul de gândire și comportamentul tău, dar s-a dovedit că reacția ta instinctivă a fost corectă. S-ar putea să fii pe lista de zodii care au puteri paranormale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 mai 2023, 12:56

Dacă ai nevoie de validare, te afli în locul potrivit. Uneori, sentimentele sunt mai mult decât simple sentimente. Sunt superputeri care te conectează la un tărâm divin, spiritual. Sentimentele ți-au influențat procesul de luare a deciziilor și te-au ghidat pe calea vieții tale.

Ca ființe umane, experimentăm lumea prin intermediul celor cinci simțuri – gustul, mirosul, sunetul, atingerea și vederea. Cu toate acestea, unii oameni au un al șaselea simț care poate fi denumit o conexiune profundă cu intuiția lor, dar într-adevăr, este inexplicabil în cuvinte. Este o conștientizare unică a propriei persoane, a celorlalți și a lumii care se bazează pe un sentiment înnăscut.

Zodii care au puteri paranormale

Vestea bună este că toți oamenii posedă un anumit tip de abilitate psihică. Serios, chiar dacă nu vezi fantome sau nu ai vise care devin realitate, este posibil să cultivi și să dezvolți o relație cu intuiția ta. Una dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru?

Imprietenește-te cu unul dintre aceste trei semne și ai încredere că energia lor se va integra încet și sigur în viața ta, dacă aceasta este voia ta. Cu mintea și inima deschisă, orice este posibil, scrie stylecaster.com.

Există un motiv pentru care aceste trei semne își fac prieteni grozavi și sunt excepționale în a oferi sfaturi și a vedea oamenii așa cum sunt. Deși sunt cunoscuți pentru perspectivele lor, se pot pierde în ceea ce pare a fi un tărâm diferit. Ei tind să preia emoțiile altora.

Reclamă

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Sentimentele nativului Rac se schimbă la fel de repede ca și mareele, ceea ce are sens având în vedere că sunt guvernați de Lună, planeta care guvernează cele mai profunde părți ale noastre, sentimentele și nevoile. Racii au o capacitate specială de a accesa sentimentele celorlalți, dar tind să le interiorizeze. Asta pentru că intuiția lor îi face mereu să citească printre rânduri și să preia cuvintele nespuse.

Sunt oameni extraordinari, plini de compasiune și doresc cu adevărat să-ți cunoască inima. Nu poți să ascunzi multe de un Rac, empatia și intuiția lor îi vor ghida să te vadă așa cum ești cu adevărat. Racii au puterea paranormală a clarviziunii, știind adevărul dincolo de orice aparență. 

Reclamă

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Plin de energie mistică, Scorpionul este condus de Pluto, planeta asociată cu întuneric și reînnoire. Deși intimidanți pentru unii, Scorpionii tind să fie respectați de toți. Ei simt și experimentează totul.

Ei cunosc cele mai întunecate părți ale lor pe care alții le evită instinctiv. Din această cauză, Scorpionii înțeleg adevăratul sens al dualității și au capacitatea specială de a vedea realitatea în toată gloria sa. Poate din cauza propriei identități aparent secrete. Cu taote acestea, Scorpionii au un radar special care observă oamenii ce trădează. Le este greu să aibă încredere în ceilalți pentru că știu cât de complicați sunt cu adevărat oamenii. Nu le este frică de umbră. De fapt, ei nu vor avea încredere în tine pe baza calităților tale. Puterea lor paranormală este retromemoria, numărul mare de reîncarnări.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Datorită plasării lor ca al doisprezecelea și ultimul semn din zodiac, Peștii absorb energiile tuturor semnelor precedente. La urma urmei, înțelepciunea vine odată cu vârsta. Aceste suflete sunt conduse de Neptun (zeul mărilor în mitologia romană), care reprezintă creativitatea, visele și imaginația. Subconștientul unui Pești este mistic și visător, motiv pentru care aceștia sunt capabili să asiste clar la multe semne și mesaje.

Cea mai mare putere a lor este capacitatea lor de a simți emoții care se află sub suprafață, de a empatiza și de a se adapta în consecință (la bine și la rău). Intuiția lor le permite să se conecteze cu trecutul, prezentul și viitorul, mai ales în visele lor. Un sfat prietenos pentru cei cu un Pești în viața lor. Fii îngrijorată atunci când un Pești nu mai simte sau nu mai visează. Este esența sufletului lor. Puterea lor paranormală este magia. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Meghan Markle și Prințul Harry, îmbrăcați casual, la un eveniment sportiv, în tribune
Divertisment
Imagini cu fiica Prințului Harry, Prințesa Lilibet. Micuța a fost filmată în grădina casei din California, cu pălărie de soare și sandale
Harry și soția Meghan Markle au doi copii împreună și locuiesc în California. HelloMagazine a publicat recent imagini cu fiica Prințului Harry, Prințesa Lilibet. Micuța a fost filmată în grădina casei din California, cu...
2
Fată frumoasă cu părul lung desprins, cu pălărie pe cap stă într-un lan de grâu cu o chitară în mână
Horoscop
Cele mai înzestrate zodii. Nativii care au talente nebănuite
Dacă vrei să afli care sunt cele mai înzestrate zodii, rămâi până la finalul articolului să vezi despre ce este vorba. Fiecare deține un talent și o aptitudine specială, însă doar aceia care au...
3
Regina Letizia, cu un machiaj discret, într-o rochie albă, la un eveniment
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie albă, elegantă în timp ce a participat la o întâlnire în Madrid
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie albă, elegantă în timp ce a participat la o întâlnire în Madrid. Majestatea Sa a atras din nou toate privirile în timp ce a mers la...
4
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
5
Porție de tartă cu zmeură și cremă de mascarpone pe o farfurie cu furculiță, alături den platoul cu tarta porționată
Rețete
Tartă cu zmeură și cremă de mascarpone. Prăjitură gustoasă, aromată și colorată
Printre deserturile cu fructe de vară, cu care îți poți răsfăța familia, se numără și rețeta de tartă cu zmeură și cremă de mascarpone. Este gustoasă, aromată, dar și foarte aspectuoasă. Combinația dintre aluatul...
PARTENERI
×