Reclamă

Cele mai importante evenimente astrologice ale lunii august 2024. La ce schimbări se pot aștepta nativii din zodiac

Te întrebi care sunt cele mai importante evenimente astrologice ale lunii august 2024? Descoperă mai jos la ce schimbări ar trebui să se aștepte nativii din zodiac. Ultima lună de vară aduce multe surprize pentru cele mai multe zodii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 august 2024, 6:09

Există o mulțime de tranzite astrologie în august 2024. Acestea vor avea un impact major asupra nativilor din zodiac. Previziunile astrologiei pentru august 2024 includ câteva schimbări notabile pentru cele mai multe zodii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai importante evenimente astrologice ale lunii august 2024

Sezonul Fecioarei va începe pe 22 august, așa că nativii din zodiac se pot aștepta la o mulțime de surprize plăcute.Luna august aduce multe evenimente astrologice cu un impact major asupra celor mai multe zodii. Descoperă mai jos la ce să te aștepți.

Lună Nouă în Leu

Începem luna august cu puterea Leului. Luna Nouă în Leu pe 4 august aduce schimbări notabile. Aceasta va aduce la suprafață dorința de a fi recunoscut și văzut.

În momentele acestea, cei mai mulți nativi pot fi pasiv-agresivi. Este important să te comporți cu mare atenție în preajma nativilor din zodiac în această perioadă.

Reclamă

Venus intră în Fecioară

4 august va fi o zi plină de acțiune. Este perioada în care Venus intră în Fecioară. Nativii vor fi deschiși la schimbări și pregătiți să se adapteze la provocările care le apar în cale, scrie Astrology.com.

Venus trece prin acest semn zodiacal și le face pe zodii să fie mult mai feminine, mai responsabile și mai implicate în viața lor.

Reclamă

Mercur retrogradează în Fecioară

Pe data de 5 august, Mercur retrogradează în Fecioară. Acesta va fi inițial în zodia Fecioarei, dar foarte repede va schimba semnele în Leu pe 14 august până la sfârșotul retrogradului.

Când Mercur Retrograd este în Fecioară, accentul principal va fi pe reevaluarea activităților pe care le întreprindem. Planurile de viitor vor fi, de asmena, supuse controlului retrogradului.

Luna Plină în Vărsător

19 august va fi martorul Lunii Pline în Vărsător. Orice dorine pe care le ai în această perioadă ar putea ajunge cu ușurință realitate.

Acesta este, de asemenea, un moment minunat pentru a începe proiecte noi și pentru a-ți seta obiective durabile. Jurnalul de recunoștință este o idee excelentă în această perioadă.

Soarele intră în Fecioară

Soarele va trece, ca de obicei, de la un semn la altul și în această lună, mai exact pe 22 august. Schimbarea va avea loc în Fecioară, terminând astfel sezonul Leului și începând oficial sezonul Fecioarei. Nativii vor beneficia de o perioadă prosperă și plină de abundență, scrie YourTango.com.

Mercur intră direct în Leu

Mercur retrograd se va încheia pe 28 august. Mercur va intra direct în zodia Leului și va exista un impuls de energie și inspirație.

Inspirația va veni în cele mai neașteptate momente, iar ideile îi vor ajuta pe nativi să depășească momentele dificile din viața lor.

Venus intră în Balanță

Ultimul eveniment astrologic major din august are loc pe 29 august. Venus intră în Balanță și face schimbări majore în viața nativilor.

Ca planetă conducătoare a acestui semn zodiacal, Venus este perfect acasă în Balanță. Trebuie să te aștepți ca în următoarele săptămâni să ai parte de momente nemaipomenite în domeniul dragostei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×