Reclamă

Cele mai toxice zodii. Nativii care au întotdeauna relații problematice

Fie că au o atitudine negativistă sau că sunt nepăsători cu privire la sentimentele celor din jur, anumiți nativi se numără printre cele mai toxice zodii. Cu toate acestea, în ciuda laturii lor întunecate, nativii din zodiac sunt în general extrem de răbdători și de iubitori.

Publicat: 19 octombrie 2021, 7:11 / Actualizat: 20 octombrie 2021, 10:44

În funcție de problemele pe care simt că nu le pot gestiona aceste zodii au tendința să devină destul de agresive. Atât femeile, cât și bărbații din zodiac au propriile lor laturi întunecate, însă de multe ori reușesc să le țină sub control.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai toxice zodii

Nativii din zodiac trebuie să învețe cum să-și prioritizeze lucrurile în viață. De multe ori, problemele care apar în raport cu ceilalți provin din micile nemulțumiri pe care le au cu privire la propria lor personalitate.

Ți-am pregătit mai jos o listă cu cele mai toxice zodii și motivele pentru care nu reușesc să se apropie cu ușurință de cei din jur. Descoperă cu poți aborda un astfel de nativ și cum anume poți gestiona o relație care devine toxică.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

La fel ca cele mai multe zodii de până acum, Berbecii au și ei o anumită latură care îi face să aibă relații problematice cu cei din jur. De cele mai multe ori, acești nativi sunt extrem de puternici și au o dorință ascunsă de a domina orice situație.

Reclamă

Deși cele mai multe femei din zodia Berbecului au o personalitate caldă, gata să sară în ajutorul oricui, sunt momente când aceste femei nu vor ridica un deget pentru a le fi alături celor care le-au greșit în trecut. Femeile Berbec nu uită cu ușurință persoanele care n-au fost atente cu prietenia lor.

Bărbații Berbec, pe de altă parte, sunt considerați a fi toxici din cauza personalității lor misterioase. Acești bărbați nu lasă femeile să se apropie cu ușurință în viața lor. Motiv pentru care cele mai multe relații pe care le au nu reușesc să treacă de câteva săptămâni. 

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

Taurii se numără și ei printre primele trei cele mai toxice zodii. Motivul este destul de simplu. Acești nativi sunt destul de obsedați de control. Femeile Taur adoră să aibă toate lucrurile puse în ordine și își doresc ca totul să meargă așa cum au plănuit.

Mai mult, se spune că femeile Taur au nevoie de foarte multă atenție într-o relație și vor încerca să-și acapareze tot timpul partenerul cu mesaje lungi. 

Nici bărbații din această zodie nu sunt mai prejos. Acești bărbați adoră să dețină controlul asupra relației pe care o au. În plus, au o energie extrem de vibrantă, iar acest lucru îi face de cele mai multe ori să iasă dintr-o relație rapid pentru a-și căuta iubirea în brațele unei persoane noi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nici Gemenii nu au o reputație foarte bună atunci când vine vorba de cele mai toxice zodii. Acești nativi sunt considerați a fi problematici din cauza faptului că sunt extrem de indeciși și nu se pot hotărî asupra lucrurilor pe care le vor de la viață.

Totodată, Gemenii sunt în general destul de comozi și vor căuta întotdeauna calea ușoară de a rezolva lucrurile. Însă de multe ori vor ajunge să dezamăgească persoanele importante din viața lor. Dacă femeile din zodia Gemenilor preferă să aleagă calea ușoară, bărbații Gemeni aleg tot timpul să complice o relație.

Aceștia se vor preface că totul merge perfect în relația lor și în cel mai fericit moment îți vor face cunoscute toate nemulțumirile lor. În general bărbații Gemeni sunt destul de impulsivi și nu reușesc să-și controleze reacțiile.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii se numără printre cele mai sensibile zodii. Acești nativi sunt considerați a fi problematici din cauza felului în care își gestionează situațiile de criză. În general sunt destul de mofturoși și se decid cu greu asupra lucrurilor pe care le vor în viață.

De multe ori, femeile Rac vor căuta orice motiv de ceartă, doar pentru a le demonstra celorlalți cât de mult suferă în acel moment. Bărbații din această zodie sunt recunoscuți pentru încăpățânarea de care dau dovadă. De altfel, atunci când adoptă o atitudine negativistă, cu greu îi mai poate scoate cineva din lumea lor.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt niște zodii de foc extrem de puternice și de imature în anumite momente. Acești nativi au nevoie de foarte multă atenție, prin urmare vor face orice lucru pentru a obține. Femeile Leu vor încerca de multe ori să joace rolul victimei într-o relație, doar pentru a-l face pe partener să se simtă vinovat.

Aceste femei au nevoie de multă grijă, prin urmare, uneori vor avea tendința să devină sufocante. Bărbații Leu pe de altă parte sunt extrem de mândri de propriile realizări. Au nevoie de o femeie care să le aprecieze munca și care să se transforme în cel mai mare susținător al lor.

Nici momentele de gelozie nu sunt străine de acești bărbați. Vor fi multe momente în care își vor chestiona iubitele doar pentru a-și ascunde propriile probleme.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ceea ce trebuie să înveți despre nativii din zodia Fecioarei este că aceștia sunt extrem de pasionați de ceea ce fac în viață. Fecioarele sunt muncitoare și dedicate, iar de multe ori ajungă să se ascundă în spatele unui program mult prea încărcat.

Totodată, se spune că Fecioarele sunt destul de încăpățânate, iar când vine vorba de o discuție în contradictoriu vor încerca să aducă toate argumentele posibile pentru a o câștiga.

Bărbații din această zodie sunt la fel de dedicații scopului lor și nu se abat de la ceea ce-și doresc pentru nimeni și nimic. Fecioarele au propria viziune asupra lucrurilor, iar uneori onestitatea lor este greu de acceptat de către cei din jur.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanței sunt guvernați de planeta Venus care le oferă de cele mai multe ori stabilitatea pe care o caut în viață.Cu toate acestea, sunt foarte mult emomente când Balanțele ajung să cadă dintr-o extremă în cealaltă. Balanțele devin toxice atunci când nu se pot decide cu privire la lucrurile pe care și le doresc de la viață.

Bărbații din această zodie sunt considerați a fi toxici din cauza atitudinii lor în raport cu persoana pe care o iubesc. De cele mai multe ori, Bărbații Balanță sunt foarte mândri de ei înșiși și încearcă să-și facă partenera să se simtă mai prejos.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Se știe deja că nativii din zodia Scorpionului se numără printre cele mai geloase zodii. Nu mare este uimirea atunci când afli că acești fac parte și din categoria cu cele mai toxice zodii. Se spune că aceste zodii adoră să se joace cu mintea celor din jur. Acesta este și motivul pentru care ajung de multe ori să aibă relații problematice cu ceilalți. Bărbatul Scorpion, de exemplu, devine deseori posesiv într-o relație. Acest lucru se întâmplă din cauza dorinței sale de a deține tot timpul controlul asupra celorlalți.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii se numără printre cele mai toxice zodii din cauza personalității lor. Se spune că aceștia sunt atât de prietenoși, încât ajung să-și abandoneze relațiile vechi pentru a-și face altele noi. Deși nu sunt la fel de toxici precum celelalte zodii mai sus menționate, Săgetătorii au și ei problemele lor, mai ales când vine vorba de modestia într-o relație.

În general, Săgetătorii preferă să fie admirați de către cei din jur și vor face tot posibilul pentru a obține acea admirație, chiar dacă uneori vor fi nevoiți să mintă doar pentru a impresiona. Bărbații Săgetător sunt la fel de dificili. Aceștia nu uită și nu iartă cu ușurință.

Aceștia vor fi atenți la persoanele care le-au greșit și vor încerca să le reamintească de fiecare dată greșelile pe care le-au făcut.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii se numără printre cele mai inteligente zodii, iar acest lucru se aplică și în cazul relațiilor cu cei din jur Cu toate acestea, există o linie subțire între un Capricorn înțelept și unul care va acționa imatur. Se spune că femeile din această zodie adoră să-i manipuleze pe cei din jur cu jocuri de cuvinte sau informații pe care reușesc să le obțină cu ușurință de la ceilalți.

Data viitoare când îi dezvălui un secret unui astfel de nativ, mai bine ai fi foarte atentă la felul în care pui problema, nu se știe când secretul tău va fi folosit împotriva ta.

Bărbații Capricorn sunt la fel de complicați. Aceștia nu acceptă să se afle pe locul doi și nu fac niciodată compromisuri. Au tendința să fie destul de reci într-o relație și să-și neglijeze partenera. Pentru ei este mult mai importantă viața profesională, decât cea personală.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt considerați a fi toxici în raport cu ei înșiși. Aceștia au o viziune destul de negativistă asupra viitorului. Vărsătorii sunt în general pesimiști, nerăbdători și de multe ori dau impresia că sunt absenți din conversație.

Deși sunt foarte inteligenți și muncitori, vărsătorii ajung să-și pună singuri bețe în roate. Totuși, există și o parte întunecată a acestor nativi. Conform Times of India, bărbații Vărsător dau dovadă de multă inteligență atunci când își doresc să manipuleze pe cineva.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii se află la capătul listei cu cele mai toxice zodii. Acești nativi au o inimă foarte mare și se gândesc întotdeauna la cei din jurul lor. Cu toatea acestea, Peștii au tendința să devină toxici din cauza problemelor pe care nu reușesc să și le rezolve.

Aceștia nu au încredere în ei înșiși și ajung să-i rănească pe cei din jur din acest motiv. De altfel, Peștii vor încerca să se distanțeze de partener și vor prefera o viață în solitudine. Bărbații Pești sunt considerați a fi toxici din cauza atitudinii lor pesimiste. Totuși, alături de nativii din zodia Capricornului, Fecioarei și Săgetătorului, Peștii sunt considerați unii dintre cei mai realiști nativi. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×