Reclamă

Cele mai toxice zodii. Nativii care au întotdeauna relații problematice

Fie că au o atitudine negativistă sau că sunt nepăsători cu privire la sentimentele celor din jur, anumiți nativi se numără printre cele mai toxice zodii. Cu toate acestea, în ciuda laturii lor întunecate, nativii din zodiac sunt în general extrem de răbdători și de iubitori.

Publicat: 19 octombrie 2021, 7:11 / Actualizat: 20 octombrie 2021, 10:44

În funcție de problemele pe care simt că nu le pot gestiona aceste zodii au tendința să devină destul de agresive. Atât femeile, cât și bărbații din zodiac au propriile lor laturi întunecate, însă de multe ori reușesc să le țină sub control.

Cele mai toxice zodii

Nativii din zodiac trebuie să învețe cum să-și prioritizeze lucrurile în viață. De multe ori, problemele care apar în raport cu ceilalți provin din micile nemulțumiri pe care le au cu privire la propria lor personalitate.

Ți-am pregătit mai jos o listă cu cele mai toxice zodii și motivele pentru care nu reușesc să se apropie cu ușurință de cei din jur. Descoperă cu poți aborda un astfel de nativ și cum anume poți gestiona o relație care devine toxică.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

La fel ca cele mai multe zodii de până acum, Berbecii au și ei o anumită latură care îi face să aibă relații problematice cu cei din jur. De cele mai multe ori, acești nativi sunt extrem de puternici și au o dorință ascunsă de a domina orice situație.

Reclamă
Reclamă

Deși cele mai multe femei din zodia Berbecului au o personalitate caldă, gata să sară în ajutorul oricui, sunt momente când aceste femei nu vor ridica un deget pentru a le fi alături celor care le-au greșit în trecut. Femeile Berbec nu uită cu ușurință persoanele care n-au fost atente cu prietenia lor.

Bărbații Berbec, pe de altă parte, sunt considerați a fi toxici din cauza personalității lor misterioase. Acești bărbați nu lasă femeile să se apropie cu ușurință în viața lor. Motiv pentru care cele mai multe relații pe care le au nu reușesc să treacă de câteva săptămâni. 

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii se numără și ei printre primele trei cele mai toxice zodii. Motivul este destul de simplu. Acești nativi sunt destul de obsedați de control. Femeile Taur adoră să aibă toate lucrurile puse în ordine și își doresc ca totul să meargă așa cum au plănuit.

Mai mult, se spune că femeile Taur au nevoie de foarte multă atenție într-o relație și vor încerca să-și acapareze tot timpul partenerul cu mesaje lungi. 

Nici bărbații din această zodie nu sunt mai prejos. Acești bărbați adoră să dețină controlul asupra relației pe care o au. În plus, au o energie extrem de vibrantă, iar acest lucru îi face de cele mai multe ori să iasă dintr-o relație rapid pentru a-și căuta iubirea în brațele unei persoane noi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nici Gemenii nu au o reputație foarte bună atunci când vine vorba de cele mai toxice zodii. Acești nativi sunt considerați a fi problematici din cauza faptului că sunt extrem de indeciși și nu se pot hotărî asupra lucrurilor pe care le vor de la viață.

Totodată, Gemenii sunt în general destul de comozi și vor căuta întotdeauna calea ușoară de a rezolva lucrurile. Însă de multe ori vor ajunge să dezamăgească persoanele importante din viața lor. Dacă femeile din zodia Gemenilor preferă să aleagă calea ușoară, bărbații Gemeni aleg tot timpul să complice o relație.

Aceștia se vor preface că totul merge perfect în relația lor și în cel mai fericit moment îți vor face cunoscute toate nemulțumirile lor. În general bărbații Gemeni sunt destul de impulsivi și nu reușesc să-și controleze reacțiile.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii se numără printre cele mai sensibile zodii. Acești nativi sunt considerați a fi problematici din cauza felului în care își gestionează situațiile de criză. În general sunt destul de mofturoși și se decid cu greu asupra lucrurilor pe care le vor în viață.

De multe ori, femeile Rac vor căuta orice motiv de ceartă, doar pentru a le demonstra celorlalți cât de mult suferă în acel moment. Bărbații din această zodie sunt recunoscuți pentru încăpățânarea de care dau dovadă. De altfel, atunci când adoptă o atitudine negativistă, cu greu îi mai poate scoate cineva din lumea lor.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt niște zodii de foc extrem de puternice și de imature în anumite momente. Acești nativi au nevoie de foarte multă atenție, prin urmare vor face orice lucru pentru a obține. Femeile Leu vor încerca de multe ori să joace rolul victimei într-o relație, doar pentru a-l face pe partener să se simtă vinovat.

Aceste femei au nevoie de multă grijă, prin urmare, uneori vor avea tendința să devină sufocante. Bărbații Leu pe de altă parte sunt extrem de mândri de propriile realizări. Au nevoie de o femeie care să le aprecieze munca și care să se transforme în cel mai mare susținător al lor.

Nici momentele de gelozie nu sunt străine de acești bărbați. Vor fi multe momente în care își vor chestiona iubitele doar pentru a-și ascunde propriile probleme.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ceea ce trebuie să înveți despre nativii din zodia Fecioarei este că aceștia sunt extrem de pasionați de ceea ce fac în viață. Fecioarele sunt muncitoare și dedicate, iar de multe ori ajungă să se ascundă în spatele unui program mult prea încărcat.

Totodată, se spune că Fecioarele sunt destul de încăpățânate, iar când vine vorba de o discuție în contradictoriu vor încerca să aducă toate argumentele posibile pentru a o câștiga.

Bărbații din această zodie sunt la fel de dedicații scopului lor și nu se abat de la ceea ce-și doresc pentru nimeni și nimic. Fecioarele au propria viziune asupra lucrurilor, iar uneori onestitatea lor este greu de acceptat de către cei din jur.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanței sunt guvernați de planeta Venus care le oferă de cele mai multe ori stabilitatea pe care o caut în viață.Cu toate acestea, sunt foarte mult emomente când Balanțele ajung să cadă dintr-o extremă în cealaltă. Balanțele devin toxice atunci când nu se pot decide cu privire la lucrurile pe care și le doresc de la viață.

Bărbații din această zodie sunt considerați a fi toxici din cauza atitudinii lor în raport cu persoana pe care o iubesc. De cele mai multe ori, Bărbații Balanță sunt foarte mândri de ei înșiși și încearcă să-și facă partenera să se simtă mai prejos.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Se știe deja că nativii din zodia Scorpionului se numără printre cele mai geloase zodii. Nu mare este uimirea atunci când afli că acești fac parte și din categoria cu cele mai toxice zodii. Se spune că aceste zodii adoră să se joace cu mintea celor din jur. Acesta este și motivul pentru care ajung de multe ori să aibă relații problematice cu ceilalți. Bărbatul Scorpion, de exemplu, devine deseori posesiv într-o relație. Acest lucru se întâmplă din cauza dorinței sale de a deține tot timpul controlul asupra celorlalți.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii se numără printre cele mai toxice zodii din cauza personalității lor. Se spune că aceștia sunt atât de prietenoși, încât ajung să-și abandoneze relațiile vechi pentru a-și face altele noi. Deși nu sunt la fel de toxici precum celelalte zodii mai sus menționate, Săgetătorii au și ei problemele lor, mai ales când vine vorba de modestia într-o relație.

În general, Săgetătorii preferă să fie admirați de către cei din jur și vor face tot posibilul pentru a obține acea admirație, chiar dacă uneori vor fi nevoiți să mintă doar pentru a impresiona. Bărbații Săgetător sunt la fel de dificili. Aceștia nu uită și nu iartă cu ușurință.

Aceștia vor fi atenți la persoanele care le-au greșit și vor încerca să le reamintească de fiecare dată greșelile pe care le-au făcut.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii se numără printre cele mai inteligente zodii, iar acest lucru se aplică și în cazul relațiilor cu cei din jur Cu toate acestea, există o linie subțire între un Capricorn înțelept și unul care va acționa imatur. Se spune că femeile din această zodie adoră să-i manipuleze pe cei din jur cu jocuri de cuvinte sau informații pe care reușesc să le obțină cu ușurință de la ceilalți.

Data viitoare când îi dezvălui un secret unui astfel de nativ, mai bine ai fi foarte atentă la felul în care pui problema, nu se știe când secretul tău va fi folosit împotriva ta.

Bărbații Capricorn sunt la fel de complicați. Aceștia nu acceptă să se afle pe locul doi și nu fac niciodată compromisuri. Au tendința să fie destul de reci într-o relație și să-și neglijeze partenera. Pentru ei este mult mai importantă viața profesională, decât cea personală.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt considerați a fi toxici în raport cu ei înșiși. Aceștia au o viziune destul de negativistă asupra viitorului. Vărsătorii sunt în general pesimiști, nerăbdători și de multe ori dau impresia că sunt absenți din conversație.

Deși sunt foarte inteligenți și muncitori, vărsătorii ajung să-și pună singuri bețe în roate. Totuși, există și o parte întunecată a acestor nativi. Conform Times of India, bărbații Vărsător dau dovadă de multă inteligență atunci când își doresc să manipuleze pe cineva.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii se află la capătul listei cu cele mai toxice zodii. Acești nativi au o inimă foarte mare și se gândesc întotdeauna la cei din jurul lor. Cu toatea acestea, Peștii au tendința să devină toxici din cauza problemelor pe care nu reușesc să și le rezolve.

Aceștia nu au încredere în ei înșiși și ajung să-i rănească pe cei din jur din acest motiv. De altfel, Peștii vor încerca să se distanțeze de partener și vor prefera o viață în solitudine. Bărbații Pești sunt considerați a fi toxici din cauza atitudinii lor pesimiste. Totuși, alături de nativii din zodia Capricornului, Fecioarei și Săgetătorului, Peștii sunt considerați unii dintre cei mai realiști nativi. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×