Reclamă

Cum arată o vacanță de miliardar în stilul Kim Kardashian. Ce destinație a ales vedeta pentru a-și organiza ziua de naștere din acest an

Dacă te-ai întrebat cum arată o vacanță de miliardar în stilul Kim Kardashian, anul acesta ai și răspunsul. Kim Kardashian și-a arătat silueta care sfidează vârsta când și-a început aniversarea a 44 de ani.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 octombrie 2024, 6:12

Fondatorul SKIMS a mers pe plajă cu cei mai apropiați oameni din viața sa. Ea și-a luat familia și prietenii pentru a se distra în Malibu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată o vacanță de miliardar în stilul Kim Kardashian

Kim arăta incredibil în timp ce un bikini argintiu miniscul îi scotea formele celebre ale corpului în evidență.

Surorile lui Kim, Khloe, Kourtney, Kendall și mama sa, Kris Jenner, și-au pus pe pauză programul încărcat pentru a participa la petrecerea pe plajă organizată la o proprietate de lux de pe malul oceanului. Doi dintre copiii vedetei au fost, de asemenea, prezenți.

Copiii surorilor Kardashian, pe plajă, în Malibu
Psalm și Chicago au avut compania lui True Thompson, care este copilul cel mai mare al lui Khloe / Profimedia Images

Familia Kardashian-Jenner părea să filmeze scene pentru serialul lor reality de succes, The Kardashians. Din imagini se vede cum lor li s-a alăturat o echipă de filmare.

Reclamă

De la eveniment au lipsit sora mai mică a lui Kim, Kylie Jenner, în vârstă de 27 de ani, și fratele Rob Kardashian, în vârstă de 37 de ani.

Peste costumul sexy de baie argintiu, Kim purta, de asemenea, un sarong până la podea. Părul ei lung era coafat în bucle, iar la capitolul machiaj totul era la superlativ.

La un moment dat, Kim a decis să se acopere punându-și un prosop alb de plajă în jurul taliei în timpul unei pauze între filmări. Din poze se poate observa că diva era foarte fericită. Ea a fost surprinsă zâmbind în fața familiei și a echipei de filmare pe tot parcursul întâlnirii pe plajă.

Reclamă

Chicago și Psalm au fost văzuți alergând pe plajă cu una dintre bonele lor.

Fiica lui Kim, North, în vârstă de 11 ani, și fiul Saint, în vârstă de opt ani, nu au fost prezenți la adunarea de familie din Malibu.

Khloe Kardashian și-a etalat trupul într-un costum de baie întreg

Cu toate acestea, Psalm și Chicago au avut compania lui True Thompson, care este copilul cel mai mare al lui Khloe din relația cu fostul iubit, Tristan Thompson.

Khloe arăta ultra glam într-un halat negru din mătase pe care îl purta peste un costum de baie sexy. Fondatorul Good American și-a supravegheat îndeaproape copilul, deși era ocupată cu echipa de filmare.

Ea și Tristan, care s-au despărțit în 2021 în urma scandalului de paternitate și a infidelității, îl mai au împreună și pe Tatum, care s-a născut prin surogat.

Kendall părea pregătită pentru defilare, într-o fustă neagră. Modelul a purtat-o peste un costum de baie negru.

Cea mai mare soră Kardashian, Kourtney, era îmbrăcată într-un hanorac negru și purta ochelari de soare în timp ce vorbea cu surorile ei sub un copac.

Kris era foarte fericită și ea în timp ce se bucura de timpul cu copiii, nepoții și iubitul mult mai tânăr Corey Gamble, 43 de ani. Ea și omul de afaceri au fost fotografiați în timp ce se uitau la ocean, consumau vin și stăteau îmbrățișați.

Kris a uimit într-o ținută glam alb-negru, cu tunsoarea ei pixie perfect coafată.

Kim a împlinit 44 de ani și a primit o mulțime de mesaje din partea fanilor, a familiei și a prietenilor ei faimoși, precum Ivanka Trump.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fată care se bucură și zâmbește și care ține frunze în mână într-o zi însorită
Horoscop
2 zodii diurne vor avea noroc cu carul. Vezi dacă te numeri printre ele
Nativii guvernați de Soare sunt cei mai norocoși în această perioadă. Mai precis, 2 zodii diurne vor avea noroc cu carul din partea astrelor. Vezi dacă te numeri printre ele și ce spun specialiștii...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și reprezintă acea zodie care își schimbă viața începând cu luna noiembrie 2024
Horoscop
Zodia care își schimbă viața începând cu luna noiembrie 2024. Acest nativ are parte de multe reușite
Astrologii au dezvăluit care este zodia care își schimbă viața începând cu luna noiembrie 2024. Acest nativ are parte de multe reușite pe plan personal și profesional. Este o perioadă de bun augur pentru...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și stă într-o pădure de tomană în timp ce citește dintr-o carte faptul că soarta se schimbă complet pentru două semne zodiacale începând cu 25 octombrie 2024
Horoscop
Soarta se schimbă complet pentru aceste semne zodiacale în ziua de 25 octombrie 2024. Află dacă te numeri printre ele
Soarta se schimbă complet pentru aceste semne zodiacale în ziua de 25 octombrie 2024. Aceste semne zodiacale vor experimenta abundența și bunăstarea. Luna se va alinia cu Uranus și va forma o situație plină...
4
fată frumoasă care face yoga într-o cameră însorită cu o pisică
Horoscop
Lecțiile de viață pe care le vor învăța zodiile până pe 27 octombrie 2024. Ce spun astrele
Nativii vor avea o vedere de ansamblu a ceea ce se întâmplă în jurul lor. Lecțiile de viață pe care le vor învăța zodiile până pe 27 octombrie 2024 vor rămâne cu ele o...
5
Nicole Kidman, cu părul blond prins la spate
Divertisment
Covorul roșu de la Academy Museum Gala 2024. Cum s-au îmbrăcat vedetele la eveniment
Covorul roșu de la Academy Museum Gala 2024 este din nou o sursă de inspirație pentru ținute de gală care să te scoată din anonimat. Vedetele au purtat cele mai spectaculoase look-uri pentru o...
PARTENERI
×