Reclamă

Kim Kardashian și-a arătat ținuta sexy pentru aniversarea ei de 44 de ani. Ce avere are diva cu peste 360 de milioane de fani

Kim Kardashian și-a arătat ținuta sexy pentru aniversarea ei de 44 de ani. Născută pe 21 octombrie 1980, Kim a devenit unul dintre cei mai faimoși oameni de pe planetă, cu o avere netă raportată de 1,7 miliarde de dolari.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 octombrie 2024, 7:37

Deși a fost mereu în centrul atenției și au fost oameni care au criticat-o pentru stilul ei de viață, nu se poate nega că și-a construit un statut de persoană publică care cu greu poate fi atins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian și-a arătat ținuta sexy pentru aniversarea ei de 44 de ani

Așa cum a făcut-o mereu, Kim a atras toate privirle cu ținuta pe care a purtat-o de ziua ei de naștere. Vedeta a împărtășit alegerea ei vestimentară cu cei 360 de milioane de urmăritori ai săi.

Kim a purtat o rochie cu decolteu adânc, strânsă pe corp, de un bej deschis. Se pare că ținuta este de la brand-ul Diesel și are un preț de 1.650 de dolari. Rochia a fost accesorizată cu un colier mare cu cruce cu diamante.

Diva a publicat și o fotografie cu tortul ei, care era destul de simplu, cu un mesaj „La mulți ani, Kim!” Din fotografie, se pare că vedeta de reality a avut parte de o cină specială.

Kim Kardashian pare că optează pentru astfel de ținute cu corset. Și la evenimentul recent de la Academy Museum Gala 2024, vedeta de reality a optat tot pentru o ținută similară, dar care a lăsat mai mult la vedere.

Reclamă

Fondatorul a purtat o creație Thierry Mugler. Vedeta și-a expus silueta impecabilă într-un body corset într-o nuanță de roz pal. Acesta a fost combinat cu o cămașă oversize. Părul ei negru era coafat în bucle lejere, iar accesoriile ei au constat într-un colier și cercei cu diamante.

Familia i-a scris mesaje de la mulți ani

Reclamă

Kim a avut parte de dragostea familiei ei în ziua aniversării sale. Celebra ei mamă, Kris Jenner, a mers pe Instagram pentru a împărtăși o galerie de fotografii cu ea și Kim, cu imagini făcute de-a lungul anilor.

„Ești cu adevărat o lumină pentru toți cei care te întâlnesc. Puterea și determinarea ta sunt pe măsură, la fel și felul în care lupți constant pentru cei care au nevoie de ajutorul tău. Oferi mereu energia și dragostea ta tuturor celor din jurul tău”, a scris Kris.

Khloe Kardashian a împărtășit o galerie similară. „Cu fiecare an, ai devenit mai puternică, dar și mai blândă. Mai înțeleaptă, mai curajoasă și mai vocală cu convingerile tale. Ai reușit să devii mai bună și mai înțelegătoare cu fiecare an care a trecut. Întotdeauna auzi cum oamenii devin mai morocănoși cu cât îmbătrânesc. Auzi cum oamenii sunt blocați în rutina lor, dar tu ai devenit mai conștientă de sine, mai iubitoare și mai răbdătoare”, a scris ea.

„Kimberly, mă simt atât de onorată și privilegiată că am fost binecuvântată cu tine, ca soră. Ești cea mai bună prietenă a mea. Tu și cu mine până la sfârșit. Aș face ORICE pentru tine”, a continuat ea.

Surorile ei Kourtney Kardashian, Kendall și Kylie Jenner nu au distribuit încă nicio postare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
2
Două pahare pline cu „aurul alb”, băutura considerată benefică pentru organism
Sănătate
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Este considerată elixirul tinereții
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Aceasta este considerată elixirul tinereții de către mulți nutriționiști. Rețeta provine din Valencia, Spania, și a câștigat tot mai multă popularitate în ultimul...
3
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
4
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
5
Adriana Lima, colaj de imagini cu chipul ei
Divertisment
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium. Ce mesaj a avut modelul pentru valul de reacții negative de anul trecut
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium la Victoria’s Secret 2024, după o pauză de 6 ani. Adriana Lima a arătat incredibil când...
PARTENERI
×