Reclamă

Cum arată Bruce Willis după mai bine de doi ani de la diagnosticul de demență. Noi imagini cu actorul într-o mașină

Vezi cum arată Bruce Willis după mai bine de doi ani de la diagnosticul de demență. Actorul a fost văzut stând pe scaunul pasagerului al mașinii sale, în timp ce era plimbat prin Los Angeles.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 octombrie 2024, 7:40

Bruce s-a retras de la Hollywood în 2022, după ce a fost diagnosticat cu afazie a creierului, care determină deteriorarea abilităților de limbaj. Anul trecut, familia sa a anunțat că boala lui a „progresat” și că a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată Bruce Willis după mai bine de doi ani de la diagnosticul de demență

Actorul de 69 de ani a fost văzut săptămâna aceasta în jurul orașului Studio, care a devenit cunoscut ca un loc pentru oamenii care lucrează în divertisment. Purtând un tricou polo în dungi cu guler albastru, Bruce s-a ferit de razele soarelui din California cu o șapcă neagră.

Bruce este acum înconjurat de familia sa unită. Toți cei dragi lui s-au adunat în jurul lui pentru a-l ajuta să facă față problemelor sale de sănătate. Actorul este căsătorit din 2009 cu fotomodelul Emma Heming, în vârstă de 46 de ani. Cei doi au împreună două fiice mai mici, Mabel, 12 ani, și Evelyn, 10 ani.

Actorul are, de asemenea, o relație foarte bună cu fosta sa soție Demi Moore, mama celor trei fiice ale sale mai mari, Rumer, 36 de ani, Scout, 33 de ani și Tallulah, 30 de ani.

Recent, Demi a făcut o actualizare despre starea lui Bruce. Ea a vorbit pe scenă la Festivalul Internațional de Film Hamptons 2024.

Reclamă

„Știi, am mai spus asta. Boala este ceea ce este. Și cred că trebuie să fii într-o acceptare profundă cu ea. Dar pentru locul în care se află, este stabil’, a spus Demi într-o conversație cu moderatoarea Alina Cho, potrivit People.

Bruce Willis, cu o șapcă pe cap, într-o mașină
Actorul a fost văzut stând pe scaunul pasagerului al mașinii sale, în timp ce era plimbat prin Los Angeles / Profimedia Images

Demi Moore își sfătuiește apropiații să se bucure de Bruce în starea în care este acum

Reclamă

Demi îl văzuse pe Bruce cu două zile înainte de apariția ei la festivalul de film. Ea a mers să-l viziteze împreună cu fiica lor Rumer și cu nepoata sa, Louetta.

Demi Moore și-a propus să petreacă timp de calitate cu Bruce. Ea se bazează mult pe ideea de „a putea împărtăși orice avem, oricât de mult avem”. Aceste cuvinte le are și pentru fiicele sale pentru a avea în continuare o relație apropiată cu tatăl lor.

Demi și-a împărtășit și sfaturile pe care le are pentru oamenii care au o persoană dragă cu demență, spunând: „Ceea ce încurajez întotdeauna este să-i accepte acolo unde se află. Când ții cu dinții de ceea ce a fost, cred că este un joc pierdut. Dar când vii să-i întâlnești acolo unde se află, există o mare frumusețe în tot”.

Glenn Gordon Caron, care a creat sitcom-ul lui Bruce din anii 1980, Moonlighting, a observat în octombrie anul trecut că își pierde „bucuria de a trăi” și „abilitățile lingvistice”.

El a fost primul care a spus că actorul nu își dorea să se știe că nu mai recunoaște oameni dragi și că se blochează și la cele mai simple cuvinte.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
2
Două pahare pline cu „aurul alb”, băutura considerată benefică pentru organism
Sănătate
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Este considerată elixirul tinereții
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Aceasta este considerată elixirul tinereții de către mulți nutriționiști. Rețeta provine din Valencia, Spania, și a câștigat tot mai multă popularitate în ultimul...
3
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
4
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
5
Adriana Lima, colaj de imagini cu chipul ei
Divertisment
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium. Ce mesaj a avut modelul pentru valul de reacții negative de anul trecut
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium la Victoria’s Secret 2024, după o pauză de 6 ani. Adriana Lima a arătat incredibil când...
PARTENERI
×