Reclamă

Cine este femeia cu care celebrul Borat se ține de mână după divorț. A adus-o pe covorul roșu și nu s-a dezlipit de ea

Mulți s-au întrebat cine este femeia cu care celebrul Borat se ține de mână după divorț. Sacha Baron Cohen și Sarah Silverman au apărut împreună la al patrulea eveniment al Academy Museum Gala.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 octombrie 2024, 13:11

Cei doi buni prieteni au sosit la evenimentul plin de vedete din Los Angeles și i-au făcut pe fani să vorbească despre apropierea ciudată dintre ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este femeia cu care celebrul Borat se ține de mână după divorț

Sacha și Sarah au stat neclintiți în fața camerelor pe covorul roșu, dar au atras toate privirile pentru că se țineau de mână, purtând zâmbete uriașe pe față.

Ulterior, Sarah și-a ridicat piciorul pentru a se muta în lateral, dar nu a dat drumul mâinii celebrului Borat.

Un fan a spus că felul în care s-au comportat i-a făcut să pară „figurine Madame Tussauds”, în timp ce o altă persoană a susținut că le-a amintit de o fotografie de familie incomodă.

Sarah s-a îmbrăcat într-o rochie mini fără bretele din jerseu gri, pe care a asortat-o cu un cardigan decupat. Ea a completat look-ul cu o pereche de dresuri plasă și mocasini. La capitolul bijuterii a optat pentru numeroase coliere.

Reclamă

Între timp, Sacha a optat pentru un look complet negru.

Cei doi sunt prieteni de ani de zile, fosta soție a lui Sacha, Isla Fischer, făcând fotografii cu Sarah la petrecerea de 47 de ani, în 2018.

Pe X, fanii au postat ipostazele cu cei doi de pe covorul roșu, scriind: „Vor să se vorbească atât de rău despre ei,”; „Este o ipostază foarte ciudată.

Reclamă

„Acesta este AI? Acest lucru este extrem de ciudat”.

„Lol, parcă figurile lui Madame Tussaud prind viață.”

Sacha Baron Cohen de mână cu o actriță pe covorul roșu
Un fan a spus că felul în care s-au comportat i-a făcut să pară „figurine Madame Tussauds” / Profimedia Images

Isla Fisher a postat numai mesaje cu subînțeles după divorțul de actor

Apariția lui Sasha vine după ce fosta sa soție, Isla, a făcut încă o postare pe rețelele sociale, în urma încheierii căsniciei sale de 14 ani cu comediantul britanic.

Isla a postat două imagini cu orizontul Londrei iluminat de artificii în poveștile ei de pe Instagram și cu degetele ei ținând o etichetă de pliculețe de ceai.

Pe etichetă scria: „Cine vrea un trandafir trebuie să respecte spinul – proverb persan”.

Proverbul este interpretat în mod obișnuit ca o metaforă a relațiilor de durată. Trandafirul simbolizând un iubit, iar ghimpele reprezentând defectele acelei persoane.

Mesajul misterios a venit după ce ea a postat o altă fotografie la fel de plină de subînțeles în iulie. În postarea ei anterioară, Isla a publicat o fotografie a ei cu cei patru copii.

O persoană misterioasă apare însă lângă Isla cu mâna dreaptă așezată pe fundul actriței. „Timp în familie”, a scris Isla în descrierea imaginii.

Fisher a dezvăluit că ea și actorul din Borat au cerut divorțul după 14 ani de căsătorie. Actele de divorț au fost depuse încă din 2023, însă cei doi au decis să țină totul secret.

„După un meci lung de tenis care a durat peste douăzeci de ani, ne lăsăm în sfârșit rachetele jos”, a scris Fisher în mediul online atunci.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
2
Două pahare pline cu „aurul alb”, băutura considerată benefică pentru organism
Sănătate
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Este considerată elixirul tinereții
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Aceasta este considerată elixirul tinereții de către mulți nutriționiști. Rețeta provine din Valencia, Spania, și a câștigat tot mai multă popularitate în ultimul...
3
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
4
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
5
Adriana Lima, colaj de imagini cu chipul ei
Divertisment
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium. Ce mesaj a avut modelul pentru valul de reacții negative de anul trecut
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium la Victoria’s Secret 2024, după o pauză de 6 ani. Adriana Lima a arătat incredibil când...
PARTENERI
×