Reclamă

Daniel Craig a trecut printr-o transformare radicală de look. Actorul din James Bond e de nerecunoscut la 56 de ani

Daniel Craig a trecut printr-o transformare radicală de look. Actorul din James Bond e de nerecunoscut la vârsta de 56 de ani. Vedeta și-a schimbat înfățișarea pentru companie de modă. Imaginile cu Craig au ajuns să facă înconjurul lumii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 iulie 2024, 13:04 / Actualizat: 18 iulie 2024, 16:13

Actorul britanic și-a surprins fanii atunci când a apărut într-o campanie pentru casa spaniolă de modă, Loewe. Acesta a pozat pentru campania lor de toamnă – iarnă. De-a lungul timpului, Craig a fost apreciat pentru stilul său neschimbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Craig a trecut printr-o transformare radicală de look

Daniel Craig a fost de nerecunoscut în noul pictorial pe care le-a realizat pentru celebra casă de modă. Cunoscut pentru stilul său elegant, Criag a apărut de această dată într-o ținută casual, cu breton și părul dezordonat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

În locul unui costum bine pus la punct, actorul din James Bond a îmbrăcat o un pulover tricotat colorat, un top polo verde și o pereche de blugi.

Reclamă

Pentru ca schimbarea să fie completă, Craig și-a lăsat breton.

Transformarea la modă a actorului i-a făcut pe fanii săi să reacționeze imediat în mediul online. Fanii au preluat imediat secțiunea de comentarii și și-au arătat surprinderea.

„De la Bond la Cool Uncle”, a scris un utilizator în online.

Reclamă

„Daniel Craig chiar s-a distrat la acest shooting. Aproape că nu l-am recunoscut”, a mai spus un alt fan al actorului în online.

Nu este prima dată când actorul din James Bond trece printr-o schimbare radicală. Daniel Craig și-a făcut debutul în filmul The Power of One, în 1992, cu părul vopsit într-o nuanță de blond platinat.

Vedeta din James Bond este apreciată pentru stilul său rafinat, însă lucrurile nu au fost mereu așa, scrie publicația Hello. De-a lungul timpului, Daniel a trecut prin mai multe experimente înainte de a se decide care este stilul său preferat.

Daniel Craig este adeptul schimbărilor de look

Daniel Craig a fost adeptul schimbărilor de look înainte de a se decide care este imaginea pe care vrea să o abordeze.

Deși mulți îl asociază cu personajul său, James Bond, Craig a avut și schimbări impresionante. De la blondul platinat din 1992, la prima sa mustață, Daniel a avut mereu un cuvânt de spus. În anul 2004, Daniel Craig a renunțat la nuanțele de blond platinat și s-a întors la culoarea sa naturală.

Tot atunci, actorul a început să-și lase părul puțin mai lung. Atunci când a apărut în Knives Out, în anul 2009, Daniel craig a experimentat cu o mustață clasică și o coafură cu gel. În timpul perioadei în care a fost îndrăgitul agent 007, James Bond, Daniel a continuat să aibă un aspect elegant, cu o estetică care a devenit sinonimă personajului său.

Lucrurile nu au rămas mult timp așa. În timpul Festivalului de Film de la New York, Craig și-a surprins din nou publicul cu un blond platinat.

Anul 2016 a fost unul al experimentelor, în timp ce 2017 a reprezentat perioada în care Craig a decis să-și lase barbă, scrie publicația People.

Începând cu 2021, atunci când a apărut ultimul său film Bond, Daniel a lăsat din nou la vedere latura sa elegantă. În anul 2023, Daniel a renunțat la estetica lui Bond, dar a păstrat stilul elegant. Actorul a petrecut mai mult timp cu familia și cei dragi după turneul de promovare al ultimului film Bond în care a jucat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
4
Olivia Culpo într-o fotografie portret într-o rochie cu decolteu amplu
Divertisment
Olivia Culpo a fost la un pas de un accident vestimentar. Fosta Miss Univers nu a lăsat loc imaginației cu ținuta pe care a ales-o
Olivia Culpo a fost la un pas de un accident vestimentar. Fosta Miss Univers nu a lăsat loc imaginației cu ținuta pe care a ales-o. Vedeta a fost invitată la petrecerea Bulgari Studio din...
5
Jennifer Lopez, în lacrimi, la o emisiune TV
Divertisment
Jennifer Lopez „nu a vrut să divorțeze” de Ben Affleck. Cum se simte cu adevărat artista după ce tot ea a depus prima actele
Jennifer Lopez „nu a vrut să divorțeze” de Ben Affleck. Acum s-a aflat cum se simte cu adevărat artista după ce tot ea a depus prima actele pentru separarea oficială chiar în ziua în...
PARTENERI
×