Reclamă

De ce Hugh Grant a primit mai puține oferte de la Hollywood, în trecut

Hugh Grant a primit mai puține oferte de la Hollywood și fanii săi i-au simțit lipsa. Marele actor are un răspuns foarte bun pentru fanii săi. „Nu eu am renunțat la Hollwood, ci el a renunțat la mine din cauza alegerii de a juca în filmul Did you hear about the Morgans“, a declarat acesta după ce a lipsit de pe micile ecrane pentru mai mult timp.

Publicat: 20 mai 2021, 7:31

El mai a mai spus că propria sa atitudine „l-a scos din joc”. Actorul de origine britanică a revenit în viețile noastre prin intermediul serialului The Undoing. Dar, la un moment dat, ofertele „bune” de lucru dispăruseră, iar actorul își asumă vina pentru asta.

De ce Hugh Grant a primit mai puține oferte de la Hollywood

Prieteni de-ai actorului regretă faptul că el a avut o atitudine greșită care l-a dezavantajat și din cauza căreia Hugh Grant a primit mai puține oferte de la Hollywood. Starul de film crede că atitudinea sa negativă și rolul din Did You Hear About The Morgans, film apărut în 2009 și în care a jucat alături de Sarah Jessica Parker i-a pus cariera pe pauză, pentru o perioadă. Acest lucru s-a petrecut, mai ales, din cauza criticilor negative primite de film.

Din fericire, actorul și-a recăpătat statutul datorită interpretării în filmele Florence Foster Jenkins, sau Paddington 2. În 2020, el a jucat în mini-seria The Undoing. Alături de Nicole Kidman, acesta a avut un rol foarte bun, care a fost foarte apreciat, menționează Harpersbazaar.com.

Actorul a făcut o mărturisire amuzantă despre cum a ajuns să joace în acest film. La vârsta lui, Hugh Grant are cinci copii, din mai multe relații. Și pentru că a trecut de 60 de ani, îi este din ce în ce mai greu să le facă față. Așa că, a decis să ia o pauză. Totuși, a regretat imediat această hotărâre.

Reclamă

Actorul a declarat că i se făcea mereu dor de ei, chiar și când făcea gesturi banale, precum o masă în oraș. Într-un final, deși Hugh Grant a primit mai puține oferte de la Hollywood, el a reușit să petreacă mai mult timp alături de cei cei mici. Tot răul spre bine.

Hugh Grant, o viață personală încurcată

Hugh Grant a susținut foarte mulți ani la rând ideea burlăciei și relațiilor pasagere, notează Harpersbazaar.com. Totul s-a schimbat în anul 2018. Atunci actorul s-a căsătorit cu producătoarea de televiziune, Anna Elisabet Eberstein. Cei doi au împreună trei copii. Vedeta care tânjea după o carieră la Hollywood mai are doi copii dintr-o relație neoficială cu Tinglan Hong, care era hostess la un restaurant atunci când l-a cunoscut pe Hugh Grant.

Reclamă

Actorul a mărturisit că este destul de dur cu toți cei cinci copii ai lui. Iar dacă este cazul poate chiar să ridice tonul, dacă consideră că aceasta este soluția potrivită. Vedeta se poartă astfel, nu din răutate, ci pentru că în realitate, îi seamănă foarte mult tatălui său la acest capitol. Bunicul celor cinci copii a avut o carieră militară și a aplicat aceleași măsuri stricte în creșterea fiului său, Hugh Grant.

Lucruri mai puțin știute despre celebrul actor

Starul din „Notting Hill” are o avere impresionantă de 80 de milioane de dolari. Cu toate acestea, el este cunoscut pentru generozitatea sa. Acesta susține diverse fundații sau organizații de caritate. Actorul a fondat inclusiv o organizație caritabilă în memoria mamei sale.

El a cheltuit de fiecare dată sume enorme pentru a ajuta, în special, copiii mici, grav bolnavi, dar nu numai. Spre exemplu, el a plătit 250.000 de lire sterline pentru o cină cu fostul președinte al Republicii Uniunii Sovietice (U.R.S.S.), Mihail Gorbaciov, în cadrul unui eveniment destinat unor strângeri de fonduri pentru micuții cu probleme de sănătate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×