Reclamă

De ce Hugh Grant a primit mai puține oferte de la Hollywood, în trecut

Hugh Grant a primit mai puține oferte de la Hollywood și fanii săi i-au simțit lipsa. Marele actor are un răspuns foarte bun pentru fanii săi. „Nu eu am renunțat la Hollwood, ci el a renunțat la mine din cauza alegerii de a juca în filmul Did you hear about the Morgans“, a declarat acesta după ce a lipsit de pe micile ecrane pentru mai mult timp.

Publicat: 20 mai 2021, 7:31

El mai a mai spus că propria sa atitudine „l-a scos din joc”. Actorul de origine britanică a revenit în viețile noastre prin intermediul serialului The Undoing. Dar, la un moment dat, ofertele „bune” de lucru dispăruseră, iar actorul își asumă vina pentru asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce Hugh Grant a primit mai puține oferte de la Hollywood

Prieteni de-ai actorului regretă faptul că el a avut o atitudine greșită care l-a dezavantajat și din cauza căreia Hugh Grant a primit mai puține oferte de la Hollywood. Starul de film crede că atitudinea sa negativă și rolul din Did You Hear About The Morgans, film apărut în 2009 și în care a jucat alături de Sarah Jessica Parker i-a pus cariera pe pauză, pentru o perioadă. Acest lucru s-a petrecut, mai ales, din cauza criticilor negative primite de film.

Din fericire, actorul și-a recăpătat statutul datorită interpretării în filmele Florence Foster Jenkins, sau Paddington 2. În 2020, el a jucat în mini-seria The Undoing. Alături de Nicole Kidman, acesta a avut un rol foarte bun, care a fost foarte apreciat, menționează Harpersbazaar.com.

Actorul a făcut o mărturisire amuzantă despre cum a ajuns să joace în acest film. La vârsta lui, Hugh Grant are cinci copii, din mai multe relații. Și pentru că a trecut de 60 de ani, îi este din ce în ce mai greu să le facă față. Așa că, a decis să ia o pauză. Totuși, a regretat imediat această hotărâre.

Reclamă

Actorul a declarat că i se făcea mereu dor de ei, chiar și când făcea gesturi banale, precum o masă în oraș. Într-un final, deși Hugh Grant a primit mai puține oferte de la Hollywood, el a reușit să petreacă mai mult timp alături de cei cei mici. Tot răul spre bine.

Hugh Grant, o viață personală încurcată

Hugh Grant a susținut foarte mulți ani la rând ideea burlăciei și relațiilor pasagere, notează Harpersbazaar.com. Totul s-a schimbat în anul 2018. Atunci actorul s-a căsătorit cu producătoarea de televiziune, Anna Elisabet Eberstein. Cei doi au împreună trei copii. Vedeta care tânjea după o carieră la Hollywood mai are doi copii dintr-o relație neoficială cu Tinglan Hong, care era hostess la un restaurant atunci când l-a cunoscut pe Hugh Grant.

Reclamă

Actorul a mărturisit că este destul de dur cu toți cei cinci copii ai lui. Iar dacă este cazul poate chiar să ridice tonul, dacă consideră că aceasta este soluția potrivită. Vedeta se poartă astfel, nu din răutate, ci pentru că în realitate, îi seamănă foarte mult tatălui său la acest capitol. Bunicul celor cinci copii a avut o carieră militară și a aplicat aceleași măsuri stricte în creșterea fiului său, Hugh Grant.

Lucruri mai puțin știute despre celebrul actor

Starul din „Notting Hill” are o avere impresionantă de 80 de milioane de dolari. Cu toate acestea, el este cunoscut pentru generozitatea sa. Acesta susține diverse fundații sau organizații de caritate. Actorul a fondat inclusiv o organizație caritabilă în memoria mamei sale.

El a cheltuit de fiecare dată sume enorme pentru a ajuta, în special, copiii mici, grav bolnavi, dar nu numai. Spre exemplu, el a plătit 250.000 de lire sterline pentru o cină cu fostul președinte al Republicii Uniunii Sovietice (U.R.S.S.), Mihail Gorbaciov, în cadrul unui eveniment destinat unor strângeri de fonduri pentru micuții cu probleme de sănătate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×