Reclamă

Dominic West din The Crown îl simpatizează pe Regele Charles. Ce spune actorul despre suveranul Marii Britanii

Dominic West din The Crown îl simpatizează pe Regele Charles. Actorul și-a schimbat părerea despre suveranul Marii Britanii după ce i-a interpretat rolul în celebrul serial.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 decembrie 2023, 5:03

West, în vârstă de 54 de ani, l-a portretizat pe Charles încă din sezonul 5 al dramei inspirate din viața Familiei Regale Britanice. Actorul a fost prezent pe covorul roșu al unui eveniment unde s-a celebrat finalul serialului. Evenimentul a avut loc la Royal Festival Hall din Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dominic West din The Crown îl simpatizează pe Regele Charles

Înainte de marele final al serialului, West a spus pentru People despre modul în care rolul său i-a schimbat percepția despre Familia Regală.

„Presupun că percepția cuiva este dictată de ceea ce citești în mass-media și de ceea ce vezi în personajul public. Mulți încearcă să afle ce se întâmplă în privat și în mintea idolilor lor și ce se discută în conversațiile lor private.”

Distribuția The Crown s-a schimbat la fiecare două sezoane pentru a reflecta îmbătrânirea familiei regale de-a lungul deceniilor de domnie a Reginei Elisabeta. West încheie rolul Prințului Charles, pe care Josh O’Connor l-a jucat în sezonul 3 și l-a continuat în sezonul 4.

Cel de-al șaselea și ultimul sezon din The Crown, a fost împărțit de producători pentru prima dată în două tranșe. Povestită în patru episoade, partea 1 a avut premiera pe 14 noiembrie și urmărește relația dintre Prințesa Diana (Elizabeth Debicki) și Dodi Fayed (Khalid Abdalla) înainte de accidentul lor mortal de la Paris, în august 1997. Partea a doua va închide serialul cu șase episoade și aduce monarhia în noua eră.

Reclamă

Care au fost cele mai grele scene pentru Dominic West în The Crown

Când a fost întrebat ce a fost cel mai greu de filmat în sezonul 6, West a menționat „marile scene emoționale” din jurul morții Dianei.

„Cred că marile scene emoționante. În multe privințe, sunt minunate pentru un actor. Dar Peter scrisese două scene, una în munții scoțieni și una în spitalul din Paris, unde Charles urlă, plângând. Se plânge”, a spus West pentru People.

Reclamă

Într-o dezvăluire pentru Radio Times, a spus că l-a oprit pe fiul său Senan West să-și continue rolul Prințului William în sezonul 6 The Crown. El a încercat să evite să descrie împreună consecințele morții Prințesei Diana. Adolescentul și-a făcut debutul în rolul tânărului William în sezonul 5, iar tatăl său a dezvăluit că Senan a fost invitat și în ultimul sezon.

„Nu mi-a plăcut să fac scena de la Balmoral, să-i spun unui băiat că mama lui a murit”, a explicat West.

Totuși, el a continuat rolul lui Charles și a declarat că a fost cel mai surprins să afle despre energia intensă pe care a simțit-o fiului Reginei Elisabeta atunci, în timp ce cerceta rolul.

Cronologia din The Crown se va încheia în jurul anului 2005, anul nunții Regelui Charles cu Regina Camilla. Deși serialul nu va aduce acțiunea în prezent, Morgan a declarat pentru Variety în toamnă că moartea Reginei Elisabeta în septembrie 2022 l-a determinat să schimbe finalul.

Dominic West a spus că episodul final o onorează pe Regina Elisabeta

În timp ce numărătoarea inversă continuă până la premiera părții 2 pe 14 decembrie, Morgan a spus pentru Variety că înmormântarea Reginei nu este în serial. Pe de altă parte, West sugerează că episodul final o onorează.

„Peter trebuie să fi fost foarte afectat, cred, de moartea ei și de înmormântarea ei. Și cred că elementele pe care le-am văzut la înmormântarea ei au intrat în ultimul episod. Atunci îți dai seama că The Crown este despre oameni care vor purta Coroana sau o poartă. În cele din urmă, este vorba despre persoana care poartă coroana”, a mai spus West.

„Este un spectacol despre Regina Elisabeta a II-a. Și cred că de aceea s-au împărțit acest sezon în două părți. Pentru că povestea Dianei este atât de mare și dominantă încât trebuie să se facă cumva întoarcerea la Regina Elisabeta. Să se termine cu ea. Îți dai seama că este povestea domniei ei. Această durată extraordinară a domniei și această viață extraordinară”, adaugă actorul. „Presupun că, în cele din urmă, despre asta este Coroana.”

Sezonul 6 The Crown, partea 1, este acum pe micile ecrane, iar partea 2 se la lansa pe 14 decembrie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×