Reclamă

Donatella Versace a împlinit 67 de ani. Cât de mult s-a schimbat designer-ul de-a lungul timpului

Donatella Versace arată absolut senzațional de fiecare dată atunci când apare pe podiumuri la colecțiile brand-ului care îi poartă numele. Chiar dacă este o figură cunoscută, chipul ei s-a schimbat radical de-a lungul timpului. Donatella Versace a împlinit 67 de ani, dar este o emblemă a lumii modei.

Publicat: 7 mai 2022, 6:35

Creatoarea italiană de modă, în vârstă de 67 de ani, adoptă de fiecare ținute care nu au cum să treacă neobservate. Aceasta poartă tocuri înalte și ținute mulate pentru că deși are o vârstă, silueta sa este impecabilă. Aceasta vrea mereu să transmită prin ținutele și atitudinea sa despre puterea feminității și a pozitivității corpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Donatella Versace a împlinit 67 de ani

Despre Donatella s-a scris mult de-a lungul timpului. Se pare că primele intervenții estetice la care a apelat au fost în anul 2002, la numai 2 ani de la divorțul de Paul Beck. Esteticienii spun că designer-ul sunt de părere că a apelat și la botox și acid hialuronic.

În anul 2005, Donatella a spus că a fost dependentă de cocaină timp de 18 ani și că mai apoi a apelat la botox pentru a-și corecta imperfecțiunile chipului.

Fotografie din 2006 cu Donatella Versace, la un eveniment într-o rochie albastră cu decolteu adânc
Creatoarea italiană de modă, în vârstă de 67 de ani, adoptă de fiecare ținute care nu au cum să treacă neobservate / Profimedia Images

Într-un interviu sincer pentru DailyMail, Donatella a dezvălut și despre modul în care moartea fratelui ei, Gianni, a afectat-o. Ea a dezvăluit că popularitatea, exuberanța și încrederea lui în ea au făcut-o să se simtă „nesigură” în primele zile după nefericitul eveniment.

În timpul conversației, Donatella a vorbit și despre lansarea modelelor de top din industrie în anii 90. Ea a observat că multe dintre aceste femei sunt mai mult decât simple prietene, sunt surori. Și, vorbind despre feminitatea din zilele noastre și despre rolul pe care îl joacă femeile, ea a remarcat că mai sunt multe de făcut, deși femeile au adoptat o stare de spirit diferită în prezent.

Donatella le încurajează pe femei să aibă încredere în ele

Ea a spus: „Mai este un drum lung de parcurs. Se pare însă că am luat o atitudine diferită, și pentru că noi, femeile, avem ceva mai mult de spus. Suntem mai inteligente din punct de vedere emoțional și, la nivel managerial, suntem mai capabile decât bărbații”.

Reclamă
Fotografie din 2014 cu Donatella Versace, cu pprul blond, extrem de slabă
Donatella Versace a împlinit 67 de ani, dar este o emblemă a lumii modei / Profimedia Images

Pe lângă faptul că a detaliat puterea feminității, mama a doi copii și-a împărtășit gândurile despre modelele ei. Ea a spus că simțindu-și corpul și îmbrățișând senzualitatea lor, acest lucru le face să fie puternice. Donatella și-a amintit de un moment în care modelul plus size, Precious Lee, i-a mulțumit pentru că nimeni nu a îmbrăcat-o vreodată într-un „rochie scurtă, strânsă”.

Donatella a subliniat că a considerat că este „necesar” să facă acest lucru și nu s-a gândit de două ori să o acopere, deoarece dorea ca ea să „își accentueze feminitatea”.

Cât de afectată a fost Donatella de moartea lui Gianni Versace

Versace este un brand extrem de popular în aceste zile noastre. Aceasta are modele precum Kaia Gerber și surorile Gigi și Bella Hadid. Tinerele defilează pe podium în cele mai creative ținute ale brand-ului.

Și, în timp ce Versace s-a bucurat de o primăvară creativă în ultimul timp, Donatella a recunoscut că ea însăși a trecut printr-o „renaștere personală”. Ea a detaliat modul în care moartea fratelui ei a afectat-o pe ea și cariera ei.

Imagine din 1996 cu Donatella Versace, într-o ținută decoltată
În anul 2005, Donatella a spus că a fost dependentă de cocaină timp de 18 ani și că mai apoi a apelat la botox / Profimedia Images

Ea a explicat: „Adevărul? Da, pentru că m-am eliberat. Moartea fratelui meu a fost atât de brutală încât am petrecut ani de zile în stare de șoc. Nu am putut trece peste asta. Eram ca niște parteneri. Eram umbra lui. Am trăit împreună la serviciu și în privat”.

Gianni, fondatorul mărcii de lux, a fost împușcat și ucis în fața conacului său din Miami Beach în 1997. Donatella a povestit cum popularul ei fratele organiza petreceri fastuoase în timpul zilei și apoi pleca brusc să se culce spunându-i „Totul este al tău”. Ea rămânea să-i distreze oaspeții de top care se întrebau cu toții unde este Gianni.

Despre acțiunile fratelui, ea a spus: „De aceea am fost nesigură în primele zile. Am simțit că toată lumea mă urmărește. Am simțit suspiciunea în aer. Nu eram directorul de creație pentru că cineva m-a promovat, ci pentru că a trebuit să-l înlocuiesc. Nu simt că am făcut colecții uimitor de frumoase la început”.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×