Ducesa de Sussex susține adolescentele, prin intermediul organizației sale

Meghan Markle, Ducesa de Sussex, a purtat o discuție liberă cu adolescente care au un impact pozitiv în școlile și comunitățile în care trăiesc. Întâlnirea dintre Ducesă și fete a avut loc online. O feministă declarată, Ducesa de Sussex susține adolescentele, prin intermediul organizației sale, Archewell.

Publicat: 8 mai 2021, 7:41

Girls Inc., organizație feministă, și National Women's Law Center, organizație non-profit din SUA, i-au oferit lui Meghan Markle posibilitatea de a discuta direct cu tinere adolescente despre experiențele și poveștile lor.

Ducesa de Sussex susține adolescentele

„Ducesa crede că vocile tinerelor ar trebui ascultate. Iar prin intermediul organizației sale, ea se concentrează să le ofere adolescentelor platforme, unelte și forumuri. Pentru ca acestea să continue să aibă un impact în societate”, potrivit site-ului oficial al organizației Archewell, înființată de Meghan Markle și Prințul Harry.

În cadrul întâlnirii online menționate, Meghan a discutat cu un grup de tinere de culoare. Cu vârste cuprinse între 13-18 ani. Acestea produc schimbări în privința educației și justiției sociale, în counitățile locale în care trăiesc.

S-a vorbit despre problemele cu care adolescentele s-au confruntat în perioada pandemiei cu COVID-19. Printre care s-au numărat: pierderea identității, izolare, probleme de sănătate mentală, prejudecăți rasiale. Fetele au afirmat că pentru evoluția lor au nevoie de confirmare, susținere, empatie și resurse.

Ducesa și tinerele participante la întâlnirea online au reflectat, de asemenea, asupra impactului pe care pionierele feministe l-au avut în istorie. Acestea au discutat despre activiste care au luptat pentru drepturile femeilor; precum Fannie Lou Hammer, sau Kala Bagai. Kala Bagai este una dintre primele imigrante din Asia de Sud în Statele Unite ale Americii, potrivit site-ului organizației Archewell.

Feministă convinsă

Pe perioada pandemiei, Meghan Markle a intrat în contact cu mai multe organizații feministe, dar și comunități de fete, pentru a vorbi direct cu tinerele generații de lidere. În luna martie, aceasta a participat la o sesiune de mentorat, în mediul online, cu o adolescentă din orașul american Los Angeles. Dar și la un dialog organizat de L.A. Works și Fundația „I have a dream” cu tinere poete, pentru a discuta despre schimbările ce pot fi create cu ajutorul cuvintelor, informează revista People.

Pentru a face ceva cu însemnătate, pentru a face ceva care contează, Archell este un nume care combină un cuvânt vechi ce se referă la putere, acțiune, și unul care evocă resursele pe care trebuie să le folosim

– blogul organizației Archwell

Meghan ar putea fi considerată o feministă declarată încă de la o vârstă fragedă. La 11 ani, aceasta a scris o scrisoare de plângere companiei Proctor&Gamble. Din cauza unei etichete sexiste; dar și Primei Doamne a SUA de la acea vreme, Hillary Clinton. Spre surprinderea micuței, P&G a schimbat sloganul reclamei doar o lună mai târziu, conform Insider.com.

Ducesa de Sussex susține încă din 2015 corpul Națiunilor Unire care susține participarea femeilor în politică. În 2017, Meghan Markle a călătorit în Delphi și Mumbai în cadrul unui program World Vision, pentru a încerca să ridice nivelul de conștientizare în privința stigmatizării problemelor menstruale.

Recent, în cadrul unui interviu oferit prezentatoarei Oprah Winfrey, Meghan Markle a dezvăluit că Familia Regală britanică a avut o atitudine rasistă față de ea și copilul ei. Această mărturisire a creat tensiuni.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bella Throne, alături de iubitul ei, la Milano Fashion Week 2022, îmbrăcați elegant
Divertisment
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Machiajul și costumul actriței, superbe
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere cu un machiaj tematic și un costum pe măsură. Vedeta de 24 de ani a publicat imagini de la ziua de naștere...
2
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
3
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
4
Halle Berry, într-o rochie cu imprimeu floral, la un eveniment monden
Divertisment
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt: „Nu am avut niciodată un bărbat care să mă ridice și să mă lase să fiu tot ceea ce sunt”
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt. Actrița a spus pentru prima dată că nu a mai avut un asemenea bărbat în viața ei. Actualul partener a ajutat-o să evolueze și a susținut-o...
5
icon
Adriana Trandafir în timp ce arată cu degetul spre public la interviulpentru echipa CaTine.ro
CaTine
Adriana Trandafir, despre sinceritate și emoție în competiția Asia Express: „A fost cumplit de greu, dar și o experiență specială”
Adriana Trandafir este una dintre cele mai sincere și puternice concurente din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. În cel de-al patrulea sezon, actrița Adriana Trandafir a decis să se alăture concursului împreună cu...
PARTENERI
×