Reclamă

Dwayne Johnson a încercat să îndrepte o greșeală din trecut. Actorul regretă deciziile pe care le-a luat atunci când nu avea suficienți bani

Dwayne Johnson a încercat să îndrepte o greșeală din trecut. Actorul s-a întors la unul dintre magazinele de la care obișnuia să cumpere din adolescență. Acesta a avut o copilărie dificilă, iar lipsurile financiare l-au împins să recurgă la gesturi pe care acum le regretă.

Publicat: 6 decembrie 2022, 6:17

Dwayne Johnson a vrut să fie sincer față de admiratorii săi. Actorul a recunoscut pe rețelele sociale faptul că a furat un baton de ciocolată în adolescență. Conform declarațiilor sale, Dwayne a furat câte un baton de ciocolată în fiecare zi, timp de un an.

Dwayne Johnson a încercat să îndrepte o greșeală din trecut

Dwayne Johnson este în prezent unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. Însă lucrurile nu au arătat întotdeauna la fel pentru el.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Viața nu a fost deloc ușoară pentru The Rock. Actorul spune că la vârsta de 14 obișnuia să umble flămând pe stradă. Într-o postare pe care a făcut-o recent pe Instagram, Dwayne Johnson a încercat să fie sincer față de admiratorii săi.

Reclamă

”În sfârșit pot să fiu sincer cu voi. Gesturile pe care le-a făcut atunci m-au bântuit decade la rând. Obișnuiam să fur un baton de ciocolată de la magazinul local când aveam 14 ani. Vânzătoarea m-a văzut de mai multe ori, dar m-a ferit mereu și a încercat să nu spună nimănui.”

”Am fost bântuit de acești demoni. Știu că pare ceva prostesc, dar de fiecare dată când vin acasă în Hawaii și conduc pe lângă acest magazin îmi amintesc de ce am făcut. A trebuit să mă întorc și să-mi plătesc greșeala. Putem schimba trecutul și îndrepta greșelile acestuia. Am fost într-o situație disperată”

Dwayne Johnson spune că a trecut printr-o mulțime de momente dificile din cauza lipsurilor financiare. Actorul nu s-a ferit niciodată să recunoască acest lucru. Familia sa a fost una modestă, însă a încercat mereu să îl sprijine în tot ceea ce și-a propus.

Reclamă

Ce spune Dwayne Johnson despre copilăria sa

Dwayne Johnson a vorbit despre problemele din familia sa. În copilărie și adolescență a avut parte de multe lipsuri. În anul 2017 a vorbit public despre aceste probleme în timpul unui interviu. Actorul spune că părinții săi aveau probleme în a putea pune mâncare pe masă și a face față facturilor la întreținere.

”Mama mea mi-a povestit despre un moment din anul 1987. Era în preajma Zilei Recunoștinței. Familia mea nu a avut ce pune pe masă la cina în familie.”

”Ne rugam ca cineva să ne invite în casa lor să putem mânca. Eram într-un moment foarte greu al vieții noastre, dar am reușit să trecem peste asta.”

Însă acorula muncit din greu, iar acum încearcă să-i ajute pe ceilalți cu averea sa. Se estimează că deține o avere în valoare de aproximativ 800 de milioane de dolari.

De-a lungul timpului și-a arătat grija față de comunitatea în care trăiește prin donațiile generoase pe care le-a făcut.

Actorul spune că încearcă să le ofere celorlalți ajutorul, deoarece a fost ajutat la rândul său. Familia a fost cea care l-a sprijinit întotdeauna, iar Dwayne are grijă să le mulțumească public celor dragi ori de câte ori are ocazia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
2
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
3
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă cu un fundal colorat
Horoscop
4 zodii predispuse să-și înșele partenerii. Ce spun specialiștii despre acești nativi
Dacă vrei să știi care sunt acele 4 zodii predispuse să-și înșele partenerii, atunci ai venit în locul potrivit. Chiar dacă în relație ajunge să se instaleze plictiseala sau lucrurile nu mai funcționează ca...
4
Rita Ora în timpul unui cncert din Noua Zeelandă
Divertisment
Rita Ora a purtat o pereche de pantaloni decupați. Diva a fost invitată la The One Show
Rita Ora a purtat o pereche de pantaloni decupați. Vedeta a fost fotografiată pe platourile de filmare ale emisiunii The One Show. Diva și-a lăsat la vedere șoldurile. Cântăreața nu a lăsat loc imaginației...
5
O femeie frumoasă cu părul scurt și vopsit în diferite nunațe pentr a ilustra ce spune culoarea părului despre tine
Timp liber
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Fiecare detaliu din imaginea ta dezvăluie un lucru mai puțin cunoscut despre personalitatea pe care o ai. Te invităm să descoperi ce spune culoarea părului tău despre tine. Nuanța naturală a părului poate să...
PARTENERI
×