Reclamă

Eiza Gonzalez a mers în vacanță în St Barts. Actrița mexicană a început anul cu o vacanță de vis

Eiza Gonzalez a mers în vacanță în St Barts. Actrița mexicană a început anul cu o vacanță de neuitat. Aceasta s-a relaxat în compania unui grup de prieteni. Eiza s-a bucurat de vremea perfectă pentru plajă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 ianuarie 2024, 12:07

Anul a început în cel mai frumos mod cu putință pentru vedeta de 33 de ani. Aceasta și-a afișat trupul de zeiță într-un bikini minuscul. Vedeta s-a bucurat de mare în largul coastei St Barts. Anul acesta mai multe vedete au ales să-și petreacă vacanțele în St Barts.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eiza Gonzalez a mers în vacanță în St Barts

Eiza este una dintre multele celebrități care au ales să-și petreacă începutul de an pe St Barts. Aceasta a fost surprinsă la bordul unui iaht de lux, explorând marea liberă pe un jet ski. Aceasta a profitat din plin de vremea bună pentru a face plajă, dar și pentru a înota.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Eiza Gonzalez într-un costum de baie minuscul în vacanța sa din St Barts
Actrița mexicană a început anul cu o vacanță de neuitat / Profimedia Images

Fotografii au surprins-o într-un bikini negru, incredibil de mic. Diva are un fizic de invidiat. Actrița mexicană și-a lucrat intens trupul la sală, scrie The Sun.

Reclamă

Vedeta a stat pe puntea unui iaht în timp ce a încercat să obțină bronzul perfect. Ulterior aceasta și-a lăsat părul desfăcut și a mers în larg cu un jet ski. Vedeta a dovedit că nu se teme de nimic și este dornică de aventură. Eiza și-a pus o vestă de salvare și a plecat în larg.

Vedeta a radiat de bucurie în larg în timp ce admira priveliștea. Atunci când s-a întors pe iaht, Eiza a fost întâmpinată de un prieten. Aceasta a așteptat-o pe divă cu un prosop.

El a fost cel care a ajutat-o să se șteargă de apă. Eiza a dezvăluit anterior că adoră să aibă un stil de viață activ. Diva a vorbit despre stilul său de viață într-un interviu din trecut. Eiza Gonzalez pune preț pe aspectul său fizic și încearcă să aibă o viață cât mai activă.

Reclamă

Ce face Eiza gonzalez pentru a avea imaginea perfectă

Sportul este o parte impoarantă din viața actriței mexicane. Într-un interviu din anul 2018, Eiza a dezvăluit cât de des se antrenează și ce stil de viață a abordat pentru a arăta mereu impecabil.

„Julian Bah, antrenorul meu, este ceea ce oamenii ar numi o bestie. El m-a făcut să înțeleg cât de important este sportul. Mă ajută să-mi ridic nivelul de testosteron cu exercițiile fizice și știe exact de ce am nevoie. Îmi cunoaște corpul și știe ce exerciții mi se potrivesc”.

„Tot el este nutriționistul meu. Este un fel de guru al corpului. Îmi plac mult și activitățile în aer liber. Alpinismul și surfingul sunt două dintre activitățile mele preferate”, a declarat Eiza despre stilul ei de viață.

Aceasta susține că încearcă să facă mișcare zilnic. Chiar dacă nu merge zilnic la sală, aceasta se asigură că include exercițiile fizice în viața sa.

Plimbrăile lungi sau câteva ture de parc o ajută să se mențină în formă chiar și atunci când nu reușește să ajungă la sală. Actrița mexicană a vorbit și despre dorințele pe care le are pentru noul an. Aceasta spune că are multe activități planificate. Cariera este pe primul loc pentru divă în 2024.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×