Reclamă

Sami Sheen a mers în vacanță în Bahamas. Tânăra de 19 ani s-a distrat alături de prietenele sale

Sami Sheen a mers în vacanță în Bahamas. Tânăra, în vârstă de 19 ani, s-a distrat alături de prietenele sale. Aceasta a postat mai multe imagini pe conturile sale de social media. Fiica actriței Denise Richards pare că trăiește o viață de vis.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 ianuarie 2024, 6:16

Sami Sheen este fiica actriței Denise Richards și a actorului Charlie Sheen. Tânăra este cunoscută publicului larg datorită carierei sale în modeling. Sami a vrut să înceapă noul an cu o călătorie de vis. Vacanța ei a fost documentată cu ajutorul postărilor din mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sami Sheen a mers în vacanță în Bahamas

Sami Sheen s-a bucurat de soarele din Caraibe. Aceasta a petrecut cea mai mare parte a vacanței în Bahamas. Aceasta s-a postat în timp ce făcea plajă pe un iaht privat alături de un grup de prietene. Diva a postat imaginile pe conturile sale de social media.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Aceasta a devenit cunoscută după ce a anunțat în anul 2022 că și-a făcut cont pe o platformă cu conținut pentru adulți. Sami a postat câteva fotografii în costumul său de baie. Diva și-a expus fizicul perfect în fotografiile postate.

Reclamă

Sami a declarat în că luna noiembrie a anului trecut a apelat la operațiile estetice. Aceasta și-a dorit să-și mărească bustul și a apelat la implanturile mamare. Excursia divei a continuat cu o vizită pe Insula Porcilor. Aceasta s-a pozat ținând un purceluș în brațe.

Locul este cunoscut datorită purceilor care înoată nestingheriți în apele cristaline. Alături de imagini, Sami a scris și mesajul „Purceluși!!”. Fiica actriței Denise richards s-a bucurat din plin de vacanța sa.

Vedeta este decisă să-i calce pe urme mamei sale și să aibă o carieră de succes. La doar 19 ani, Sami susține că se întreține singură cu ajutorul surselor sale de venit.

Reclamă

Denise Richards a declarat că își susține fiica în tot ceea ce face

Sami Sheen se bucură de sprijinul mamei sale, dar nu are parte și de susținerea tatălui său. Charlie s-a opus inițial dorinței tinerei de a-și face cont pe o platformă cu conținut pentru adulți. Acesta a declarat că Sami ar fi fost influențată de mama sa, Denise.

„Nu condamn această alegere, dar nici nu pot să o previn. I-am spus să fie atentă la deciziile pe care le ea, să fie o persoană creativă și să-și păstreze integritatea. Are doar 19 ani și trăiește cu mama sa. Nu pot să spun mai multe pentru că nu trăiește sub acoperișul meu”, a declarat actorul într-un interviu din trecut.

Denise, pe de altă parte, a fost de părere că fiica sa nu a făcut nimic greșit. Denise a oferit câteva informații în presă la acea vreme.

„Sami are deja 18 ani și decizia nu a fost luată în funcție de casa în care trăiește. Tot ce pot să fac este sp o ghidez și să am încredere în ea, fără să o judec. Ea este capabilă să ia propriile decizii”, a declarat Denise într-un interviu de anul trecut. Ulterior, mama tinerei a dezvăluit faptul că și-a făcut și ea cont pe o platformă cu conținut pentru adulți. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×