Reclamă

imagine sexy

Paris Jackson în costum de baie
Divertisment
// 28 iulie 2022

Paris Jackson este imaginea celei mai recente campanii a lui Kim Kardashian. Fiica lui Michael Jackson are o mulțime de tatuaje la 24 de ani

Paris Jackson este imaginea celei mai recente campanii a lui Kim Kardashian. Modelul a obținut un alt loc de muncă cu expunere ridicată. Ea a fost desemnată una dintre noile imagini ale brandului de costume de baie SKIMS de succes al lui Kim Kardashian.
Reclamă
Joseph Baena și Arnold Schwarzenegger în timp ce se plimbă cu bicicleta în Los Angeles
Divertisment
// 24 noiembrie 2021

Joseph Baena și-a impresionat admiratorii cu fizicul său. Ce imagine a postat fiul lui Arnold Schwarzenegger pe rețelele sociale

Joseph Baena și-a impresionat admiratorii de pe rețelele sociale cu fizicul său. Fiul lui Arnold Schwarzenegger a postat o imagine din Hawaii, unde filmează pentru un nou proiect. Actorul în vârstă de 24 de ani îi calcă deja pe urme tatălui său. Se pare că vedeta va juca în filmul Lava, după cum a scris chiar el pe contul personal de Instagram.
Justin Bieber și Hailey Baldwin, pe covorul roșu la Met Gala 2021
Divertisment
// 24 septembrie 2021

Cum își numește Justin Bieber soția. O alintă și o prețuiește enorm

Hailey Baldwin este femeia perfectă pentru Justin Bieber. Artistul a publicat recent o serie de imagini cu frumoasa sa soție. Sunt mulți care s-au întrebat de-a lungul timpului cum își numește Justin Bieber soția.
×