Reclamă

Mădălina Ghenea s-a pozat într-un costum de baie albastru. Actrița are un trup de senzație în cele mai recente imagini de pe Instagram

Mădălina Ghenea s-a pozat într-un costum de baie albastru. Actrița are un trup de senzație în cele mai recente imagini de pe Instagram, iar fanii sunt în delir ori de câte ori vedeta postează pe conturile personale de pe rețelele sociale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 iunie 2023, 11:24

Actrița de origine româncă este una dintre cele mai apreciate vedete, iar atunci când publică imagini sexy, domnii și doamnele o complimentează în aceeași măsură. Mădălina Ghenea muncește mult pentru a avea o siluetă de invidiat, iar acum culege roadele muncii sale. Trupul ei este impecabil, iar fiecare ținută pe care alege să o poarte îi vine incredibil de bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea s-a pozat într-un costum de baie albastru

Recent, Mădălina Ghenea s-a pozat într-un costum de baie albastru și a publicat imaginile pe internet. Românca a ales să poarte un costum din două piese. Sutienul, cu decupaje între sâni i-a pus bustul în evidență, iar abdomenul nu a putut fi nici el trecut cu vederea.

Românca a ales și o pereche de bikini care să-i lase la vedere posteriorul bombat. Faptul că a decis să se fotografieze în timp ce folosea dușul nu a făcut decât să aprindă și mai mult imaginația fanilor.

Dacă de obicei își ține fanii la curent cu ceea ce se întâmplă cu ea pe plan profesional, actrița a publicat în ultimul timp și imagini cu fiica și cu mama sa. Mădălina a moștenit frumusețea de la femeia care i-a dat viață, dar fiica sa din relația cu Matei Stratan este absolut superbă.

Reclamă

Potrivit viva.ro, fiica Mădălinei Ghenea vorbește deja patru limbi. Actrița a declarat că fetița sa nu are acces la internet și nici la televizor. Deși a spus că nu e deloc ușor să crească singură un copil, ea face tot ceea ce poate ca fetița să fie fericită. Tot atunci, actrița a spus că o are alături mereu pe mama sa, care o ajută mult.

Actrița s-a mutat în Italia după ce a plecat din România. A ales un loc unde a dorit să-i ofere cea mai bună educație fiicei sale.

Mădălina Ghenea are 35 de ani, dar cariera ei este una impresionantă. Are deja un nume în industria modelling-ului și s-a făcut remarcată și pe platourile de filmare din industria cinematografică. Fetița sa, Charlotte, este extraordinar de frumoasă.

Reclamă

Mădălina Ghenea, în tribune la Roland Garros

Mădălina Ghenea a fost recent în tribune la turneul Roland Garros. Ea a fost alături de partenerul său de cuplu, bulgarul Grigor Dimitrov de 32 de ani, locul 29 ATP.

Este pentru prima dată când Ghenea apare îm tribune pentru a-și susține iubitul la Roland Garros. Se pare însă că prezența ei i-a adus noroc bulgarului care l-a învins în turul trei pe Daniel Altmaier, de 24 de ani, locul 79 ATP, în trei seturi, scor 6-4, 6-3, 6-1.

La finalul meciului, Mădălina a avut și o reacție publică pe Instagram. Ea a publicat la story o imagine de pe terenul de tenis. Fotografia a fost însoțită de un mesaj drăguț: „Mândră de tine, Grigor Dimitrov!”.

Grigor Dimitrov, iubitul frumoasei Mădălina Ghenea, a avut de-a lungul timpului relații cu Maria Sharapova și Serena Williams.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×