Reclamă

Mădălina Ghenea s-a pozat într-un costum de baie albastru. Actrița are un trup de senzație în cele mai recente imagini de pe Instagram

Mădălina Ghenea s-a pozat într-un costum de baie albastru. Actrița are un trup de senzație în cele mai recente imagini de pe Instagram, iar fanii sunt în delir ori de câte ori vedeta postează pe conturile personale de pe rețelele sociale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 iunie 2023, 11:24

Actrița de origine româncă este una dintre cele mai apreciate vedete, iar atunci când publică imagini sexy, domnii și doamnele o complimentează în aceeași măsură. Mădălina Ghenea muncește mult pentru a avea o siluetă de invidiat, iar acum culege roadele muncii sale. Trupul ei este impecabil, iar fiecare ținută pe care alege să o poarte îi vine incredibil de bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea s-a pozat într-un costum de baie albastru

Recent, Mădălina Ghenea s-a pozat într-un costum de baie albastru și a publicat imaginile pe internet. Românca a ales să poarte un costum din două piese. Sutienul, cu decupaje între sâni i-a pus bustul în evidență, iar abdomenul nu a putut fi nici el trecut cu vederea.

Românca a ales și o pereche de bikini care să-i lase la vedere posteriorul bombat. Faptul că a decis să se fotografieze în timp ce folosea dușul nu a făcut decât să aprindă și mai mult imaginația fanilor.

Dacă de obicei își ține fanii la curent cu ceea ce se întâmplă cu ea pe plan profesional, actrița a publicat în ultimul timp și imagini cu fiica și cu mama sa. Mădălina a moștenit frumusețea de la femeia care i-a dat viață, dar fiica sa din relația cu Matei Stratan este absolut superbă.

Reclamă

Potrivit viva.ro, fiica Mădălinei Ghenea vorbește deja patru limbi. Actrița a declarat că fetița sa nu are acces la internet și nici la televizor. Deși a spus că nu e deloc ușor să crească singură un copil, ea face tot ceea ce poate ca fetița să fie fericită. Tot atunci, actrița a spus că o are alături mereu pe mama sa, care o ajută mult.

Actrița s-a mutat în Italia după ce a plecat din România. A ales un loc unde a dorit să-i ofere cea mai bună educație fiicei sale.

Mădălina Ghenea are 35 de ani, dar cariera ei este una impresionantă. Are deja un nume în industria modelling-ului și s-a făcut remarcată și pe platourile de filmare din industria cinematografică. Fetița sa, Charlotte, este extraordinar de frumoasă.

Reclamă

Mădălina Ghenea, în tribune la Roland Garros

Mădălina Ghenea a fost recent în tribune la turneul Roland Garros. Ea a fost alături de partenerul său de cuplu, bulgarul Grigor Dimitrov de 32 de ani, locul 29 ATP.

Este pentru prima dată când Ghenea apare îm tribune pentru a-și susține iubitul la Roland Garros. Se pare însă că prezența ei i-a adus noroc bulgarului care l-a învins în turul trei pe Daniel Altmaier, de 24 de ani, locul 79 ATP, în trei seturi, scor 6-4, 6-3, 6-1.

La finalul meciului, Mădălina a avut și o reacție publică pe Instagram. Ea a publicat la story o imagine de pe terenul de tenis. Fotografia a fost însoțită de un mesaj drăguț: „Mândră de tine, Grigor Dimitrov!”.

Grigor Dimitrov, iubitul frumoasei Mădălina Ghenea, a avut de-a lungul timpului relații cu Maria Sharapova și Serena Williams.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×