Reclamă

Emily Ratajkowski a fost surprinsă la plimbare în New York. Modelul a purtat o ținută îndrăzneață

Emily Ratajkowski a fost surprinsă la plimbare în New York. Modelul internațional a purtat o ținută îndrăzneață. Aceasta a fost pozată de paparazzi în compania unei prietene apropiate. Diva a avut o apariție chic, dar sexy.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 iunie 2023, 11:26

Emily Ratajkowski a fost supranumită „femeia cu cel mai frumos bust natural”. Modelul nu ezită să-și pună în valoare trupul suplu și zvelt. De data aceasta a mers să se relaxeze. Se pare că vedeta a renunțat să mai caute iubirea în brațele bărbaților și preferă să se bucure de timpul pe care îl are singură sau în compania prietenilor apropiați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski a fost surprinsă la plimbare în New York

Emily Ratajkowski a impresionat din nou într-o ținută casual. Vedeta de 31 de ani reușește să-și pună de fiecare dată silueta în valoare cu ajutorul pieselor vestimentare pe care le alege. De data aceasta s-a plimbat pe străzile din New York într-o ținută casual.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emily Ratajkowski într-un top cu bustul la vedere și o pereche de pantaloni în stil cargo
Emily Ratajkowski a ales o ținută care i-a lăsat bustul la vedere / Profimedia Images

Emily a optat pentru o pereche de pantaloni într-o- nuanță de crem și un top negru. La întreaga ținută a accesorizat și o pereche de ochelari de vere. Modelul a avut un look chic. Piesa de rezistență a fost reprezentată de top-ul negru.

Reclamă

Decolteul adânc i-a lăsat la vedere bustul generos. Publicația Daily Mail susține că Emily a ales să-și petreacă timpul în compania unei prietene. Se pare că diva trece printr-o perioadă mai agitată pe plan amoros.

S-a zvonit faptul că aceasta ar avea o legătură amoroasă cu artistul Harry Styles. Emily a fost surprinsă în timp ce săruta cu Harry în luna martie a anului acesta. La scurt timp a izbucnit o ceartă între Emily și prietena sa, Olivia Wilde.

Olivia a avut o relație de dragoste cu Harry Styles în trecut. Emily a încercat să-și ceară iertare și să reia legătura cu prietena sa.

Reclamă

Cu toate acestea, cele două nu au mai fost văzute la fel de des împreună. Ultima dată când diva a participat la un eveniment public a fost la Met Gala 2023. Emily a avut o apariție impresionantă pe covorul roșu, într-o ținută transparentă.

Cum s-a schimbat viața amoroasă a modelului Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski s-a despărțit de soțul său vara trecută. Aceasta a ales să divorțeze de Sebastian Bear-McClard după ce acesta i-a fost infidel în timpul căsătoriei.

Diva a păstrat copilul i a început să iasă cu alți bărbați la întâlniri. În ultimul an a fost surprinsă în compania mai multor domni. Înainte de sărutul cu Styles, au existat zvonuri privind o posibilă relație cu Eric Andre.

Diva a mai ieșit la întâlnire cu DJ Orazio Rispo, actorul Pete Davidson și artistul Jack Greer. De altfel, s-a scris faptul că diva s-ar fi văzut inclusiv cu Brad Pitt.

Emily a povestit într-un interviu cum decurge viața sa amoroasă în ultimul timp. Aceasta a fost extrem de sinceră cu admiratorii săi din mediul online.

„Cred că este foarte dificil să ieși la întâlniri în zilele noastre. Mi-aș dori un bărbat care este independent. Cred că pentru mine acest aspect este foarte important. O persoană care are viața personală bine pusă la punct ar putea preveni eventualele probleme din relație”.

Emily Ratajkowski își dorește un partener care să o înțeleagă ,dar care să nu fie dependent de prezența sa în viața acestuia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×