Reclamă

Emily Ratajkowski s-a plimbat alături de fiul Sly, în vârstă de doi ani, prin New York. Ieșirea alături de cel mic a fost surprinsă de fotografi

Emily Ratajkowski s-a plimbat alături de fiul Sly, în vârstă de doi ani, prin New York. Modelul și-a arătat corpul tonifiat într-o ținută care i-a pus în evidență abdomenul. Vedeta este mereu apreciată pentru felul în care arată, dar și pentru stilul ei destul de simplu.

Publicat: 15 aprilie 2023, 6:54

Supermodelul, în vârstă de 31 de ani, care a rupt recent tăcerea în urma sărutului pasional cu Harry Styles, a fost, de asemenea, însoțită de o prietenă în timpul plimbării. Fosta actriță a îmbrăcat un top scurt, tricotat, cu mâneci lungi. Bluza a fost pusă peste un sutien sport gri închis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski s-a plimbat alături de fiul Sly

Emily și-a etalat abdomenul tonifiat, dar și-a completat ținuta cu o pereche de pantaloni largi, bleumarin închis, care erau prinși cu o curea neagră cu cataramă aurie în față. În ceea ce privește încălțămintea, modelul a optat pentru o pereche de cizme cu tălpă groasă. Acestea erau similare cu pantofii fiului ei de doi ani, scrie DailyMail.

Personalitatea mass-media, care se mândrește în prezent cu aproape 30 de milioane de urmăritori pe Instagram, a purtat o poșetă neagră pe umărul drept pentru a avea cu ea câteva articole de care avea nevoie în timpul zilei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Emily Ratajkowski a ieșit la o plimbare cu fiul ei, Sly
În timpul ieșirii, Emily a fost văzută cu o cafea mare, cu gheață, pentru un plus de energie / Profimedia Images
Reclamă

Părul era coafat cu cărare pe mijloc. Șuvițele de păr curgeau fără efort în jos, în mod natural, pe lângă umeri. Accesoriile au fost minimaliste pentru plimbare și a purtat doar o pereche de cercei aurii. Ea a completat look-ul și cu o pereche de ochelari de soare cu rame negre pentru a-și proteja ochii de soare.

În timpul ieșirii, Emily a fost văzută cu o cafea mare, cu gheață, pentru un plus de energie. Fiul ei, Sly, pe care îl are din relația cu Sebastian Bear-McClard, a avut și el un look casual.

Copilul de doi ani a fost văzut purtând un hanorac cu imprimeu albastru, peste o cămașă portocalie. Micuțul a avut un look complet și a purtat ceva timp chiar și un rucsac. El a fost văzut ținând mâna mamei sale în timp ce se bucura de plimbare în aer liber. Ulterior, el a fost purtat în brațe de Emily.

Reclamă

Plimbarea relaxantă vine la scurt timp după ce supermodelul a rupt în sfârșit tăcerea în legătură cu sărutul pasional pe care l-a avut cu fostul membru al trupei One Direction, Harry Styles, la sfârșitul lunii trecute pe străzile din Tokyo.

Ce spune Emily despre viața ei personală

În timp ce vorbea cu Los Angeles Times la începutul săptămânii trecute, vedeta a comentat sărutul viral. „Sunt un milion de lucruri nebunești și inexacte care se spun despre relațiile mele. Cu siguranță încă nu mă gândesc la băieți. Deși, da, uneori lucrurile se întâmplă pur și simplu”.

La scurt timp după sărut, o sursă a spus pentru The Sun că cei doi nu ascund nimic și că „se bucură să se cunoască”.

„Să fie filmați sărutându-se în Tokyo și apoi că filmările au ajuns în întreaga lume nu a fost ceva la care să se aștepte. Nu ascund nimic”, a mai spus sursa publicației menționate mai sus.

La începutul lunii martie, Emily făcuse aluzie la o posibilă poveste de dragoste cu cântărețul de origine britanică, deși nu i-a dezvăluit numele, când a mers la podcastul Going Mental With Eileen Kelly.

„Tocmai am început să mă întâlnesc cu cineva cu care sunt oarecum, așa că se simte diferit”, a dezvăluit Emily.

Emily spune că presa pune presiune asupra ei

În timpul interviului ei din Los Angeles Times, vedeta a vorbit și despre subiecte mai puternice. Ea a spus că a încetat să mai participe la petreceri deoarece erau pline de bărbați „dezgustători” de vârstă mijlocie .

Emily a vorbit și despre viața ei amoroasă când a apărut în cel mai recent episod din podcastul Forbidden Fruits With Julia Fox și Niki Takesh, difuzat săptămâna trecută.

De la despărțirea de Sebastian vara trecută, Ratajkowski a fost legată de celebrități precum Pete Davidson, comediantul Eric Andre și, cel mai recent, Harry Styles.

Cu toate acestea, ea a dorit să sublinieze dificultățile de a fi în ochii publicului. Mai ales când vine vorba de viața ei intimă.

„Am fost la un meci de baschet cu prietena mea. Ea este prietenă cu un tip care avea un loc suplimentar. Când m-am întors de la pauză, ne-am schimbat, m-am așezat lângă el. Erau un milion de poze, de genul, <EmRata a fost văzută la o întâlnire cu așa și așa>”, și-a amintit ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×