Reclamă

Fazele lunii în octombrie 2023. Ce aduce Luna Plină

Ca de obicei, fazele lunii în octombrie 2023 aduc schimbări pentru fiecare persoană în parte. Nu mai este niciun secret faptul că Luna Nouă este o fază mult așteptată de cei care îndrăgesc astrologia. Aceasta înseamnă că astrul nu poate fi văzut, fiind complet acoperit de Soare. Apare atunci când Luna se află direct între Pământ și Soare.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 3 octombrie 2023, 9:37

Luna Nouă poate fi observată atunci când trece prin fața Soarelui, dar doar în timpul unei eclipse. Este vizibilă o dată pe lună, fiind timpul necesar pentru ca Luna să orbiteze planeta noastră. În octombrie 2023, Luna Nouă apare acum pe 14 octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fazele lunii în octombrie 2023

Este vorba despre Ultimul Pătrar care are loc pe data de 6 octombrie 2023. De asemenea, Luna Nouă are loc pe data de 14 octombrie, iar Ultimul Pătrar pe 21 octombrie 2023. Cât despre Luna Plină, aceasta are loc pe 28 octombrie 2023.

În octombrie, Luna Nouă ajunge în semnul Balanței. Va fi o perioadă cu multe semnificații, fiind urmată de Luna Plină din septembrie, care se mai numește și Luna Recoltei. Luna Plină a lunii octombrie este denumită și Luna Vânătorului, arată Yourtango.com.

Cele două momente au semnificații profunde. De aceea, trebuie să fim aliniați cu dorințele și intențiile noastre în acele momente. Este important să ne notăm gândurile și sentimentele pentru a le manifesta mai târziu. Meditația este de asemenea un punct important de pornire.

Dat fiind faptul că Luna Nouă din octombrie este în semnul Balanței, aceasta vine cu calitățile, dar și defectele acestei zodii. Se adună aici armonica, comunicarea deschisă, dar și echilibrul. Vorbim despre o balanță perfectă.

Reclamă

Află totul despre nativii Taur, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Luna Plină în Taur pe 28 octombrie 2023

Acest eveniment vine cu schimbări majore în lumea astrologiei, asta pentru că se vor vedea semnificații profunde la fiecare pas.

Reclamă

Ne vom simți mai conectați cu cei din jur, iar acum este cazul să reflectăm la ceea ce dorim cu adevărat de la cei din jur. Luna Plină în Taur ne va influența pe fiecare în parte, iar dansul cosmic nu va lipsi.

Vom avea parte de legături profunde ce vor dura pe o perioadă mai lungă de timp. Răspunsuri și revelații sunt acum de căutat. Suntem încurajați să comunicăm sincer cu propria persoană și să ne găsim echilibrul interior.

Sunt importante de asemenea și dorințele exterioare. Nativul Taur este un reprezentant solid și puternic, iar în momentul Lunii Pline devin mult mai ancorat în realitate, spune Astrology.com.

În cazul Lunii Pline, acum putem înțelege mult mai multe și ne putem aștepta la o manifestare profundă a dorințelor. Vorbim despre stabilitate, dar și construirea unor planuri pe termen lung. Conexiunea cu lumea materială capătă un alt sens.

Ne vedem nevoiți să ne bazăm pe valori autentice și să vedem dorințele din spatele unor decizii pripite. Luna Plină ne invită astfel să căutăm răspunsuri pe care nu le credeam posibile. Noi orizonturi sunt acum gata de explorare și vom putea găsi mai ușor răspunsuri la întrebări dificile din viață. Totul va fi mult mai luminat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×