Reclamă

Fazele lunii în octombrie 2023. Ce aduce Luna Plină

Ca de obicei, fazele lunii în octombrie 2023 aduc schimbări pentru fiecare persoană în parte. Nu mai este niciun secret faptul că Luna Nouă este o fază mult așteptată de cei care îndrăgesc astrologia. Aceasta înseamnă că astrul nu poate fi văzut, fiind complet acoperit de Soare. Apare atunci când Luna se află direct între Pământ și Soare.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 3 octombrie 2023, 9:37

Luna Nouă poate fi observată atunci când trece prin fața Soarelui, dar doar în timpul unei eclipse. Este vizibilă o dată pe lună, fiind timpul necesar pentru ca Luna să orbiteze planeta noastră. În octombrie 2023, Luna Nouă apare acum pe 14 octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fazele lunii în octombrie 2023

Este vorba despre Ultimul Pătrar care are loc pe data de 6 octombrie 2023. De asemenea, Luna Nouă are loc pe data de 14 octombrie, iar Ultimul Pătrar pe 21 octombrie 2023. Cât despre Luna Plină, aceasta are loc pe 28 octombrie 2023.

În octombrie, Luna Nouă ajunge în semnul Balanței. Va fi o perioadă cu multe semnificații, fiind urmată de Luna Plină din septembrie, care se mai numește și Luna Recoltei. Luna Plină a lunii octombrie este denumită și Luna Vânătorului, arată Yourtango.com.

Cele două momente au semnificații profunde. De aceea, trebuie să fim aliniați cu dorințele și intențiile noastre în acele momente. Este important să ne notăm gândurile și sentimentele pentru a le manifesta mai târziu. Meditația este de asemenea un punct important de pornire.

Dat fiind faptul că Luna Nouă din octombrie este în semnul Balanței, aceasta vine cu calitățile, dar și defectele acestei zodii. Se adună aici armonica, comunicarea deschisă, dar și echilibrul. Vorbim despre o balanță perfectă.

Reclamă

Află totul despre nativii Taur, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Luna Plină în Taur pe 28 octombrie 2023

Acest eveniment vine cu schimbări majore în lumea astrologiei, asta pentru că se vor vedea semnificații profunde la fiecare pas.

Reclamă

Ne vom simți mai conectați cu cei din jur, iar acum este cazul să reflectăm la ceea ce dorim cu adevărat de la cei din jur. Luna Plină în Taur ne va influența pe fiecare în parte, iar dansul cosmic nu va lipsi.

Vom avea parte de legături profunde ce vor dura pe o perioadă mai lungă de timp. Răspunsuri și revelații sunt acum de căutat. Suntem încurajați să comunicăm sincer cu propria persoană și să ne găsim echilibrul interior.

Sunt importante de asemenea și dorințele exterioare. Nativul Taur este un reprezentant solid și puternic, iar în momentul Lunii Pline devin mult mai ancorat în realitate, spune Astrology.com.

În cazul Lunii Pline, acum putem înțelege mult mai multe și ne putem aștepta la o manifestare profundă a dorințelor. Vorbim despre stabilitate, dar și construirea unor planuri pe termen lung. Conexiunea cu lumea materială capătă un alt sens.

Ne vedem nevoiți să ne bazăm pe valori autentice și să vedem dorințele din spatele unor decizii pripite. Luna Plină ne invită astfel să căutăm răspunsuri pe care nu le credeam posibile. Noi orizonturi sunt acum gata de explorare și vom putea găsi mai ușor răspunsuri la întrebări dificile din viață. Totul va fi mult mai luminat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care stă pe un trunchi de copac, într-o rochie albă
Horoscop
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații
Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să...
2
Gogoși berlineze umplute cu dulceață
Rețete
Gogoși berlineze. Rețetă de gogoși pufoase, umplute cu dulceață
Dacă îți plac gogoșile și obișnuiești să le prepari în modul clasic, încearcă și rețeta de gogoși berlineze. Este o rețetă de gogoși mari și pufoase, aromate cu vanilie și coajă de lămâie și...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Apă de cuișoare pusă într-un pahar elegant
Frumusețe
Beneficii uimitoare ale apei de cuișoare pentru piele. De ce e recomandat să o incluzi în rutina de îngrijire
Apa de cuișoare a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni. Cercetările recente au arătat că are și multiple beneficii pentru piele. Specialiștii au oferit mai multe...
5
O banană verde tăiată pe un blat de bucătărie
Sănătate
Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi o banană verde
Dacă ai consumat până acum o banană verde, probabil ai realizat repede că are un gust destul de diferit față de cele coapte și galbene. Și nu neapărat într-un mod bun. În loc de...
PARTENERI
×