Reclamă

Gala Globurile de Aur 2022 are loc pe 9 ianuarie. Cele mai importante detalii despre eveniment

Gala Globurile de Aur 2022 are loc pe 9 ianuarie. Ceremonia de decernare, după cum a anunțat Hollywood Foreign Press Association (HFPA), pe site-ul său nu are un partener de transmisie anul acesta.

Publicat: 5 ianuarie 2022, 8:00 / Actualizat: 5 ianuarie 2022, 13:38

La începutul acestui an, HFPA a avut parte de o serie de reacții negative. Publicația Los Angeles Times a dezvăluit că organizația nu a acreditat jurnaliști de culoare printre cei 87 de membri ai săi de atunci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala Globurile de Aur 2022 are loc pe 9 ianuarie

După dezvăluire, NBC, partenerul de lungă durată pentru difuzare, a anunțat că nu va difuza Gala Globurile de Aur 2022. Starul Tom Cruise, a returnat și cele trei premii Globurilor de Aur pe care le-a câștigat. Statuile au fost pentru filmele „Born on the Fourth of July”, „Jerry Maguire” și „Magnolia”.

În martie 2021, HFPA a declarat pe rețelele de socializare că are intenția de a se reforma. S-a început cu angajarea unui expert în diversitate și a unui consilier independent. Atunci s-a spus că aceștia sunt „pașii inițiali pe care îi vom face în următoarele 60 de zile”, scrie ew.com.

În timpul emisiunii Globurilor de Aur din 2021, trei lideri ai HFPA, Helen Hoehne, vicepreședinte Meher Tatna, președinte al consiliului de administrație și fost președinte și Ali Sar, actualul președinte au urcat pe scenă și au abordat controversa. Cei trei membri au subliniat că „reprezentarea oamenilor de culoare este vitală”. Tot atunci s-a spus că lucrează pentru ca apartenența diversă să fie „norma”.

Cu toate acestea, NBC a anunţat că nu va mai transmite gala din 2022. HFPA a precizat ulterior că a făcut mai multe modificări în regulament. Anul acesta a inclus mai mult de douăzeci de noi membri.

Reclamă

Vezi aici lista completă a nominalizărilor din acest an. Favoriții au fost anunțați pe data de 14 decembrie 2021.

Comunicatul de presă al HFPA

Globurile de Aur 2022 vor continua, doar cu o parte dintre participanții săi obișnuiți, a declarat marți Asociația Presei Străine de la Hollywood. Din cauza creșterii variantei Omicron COVID-19, asociația își va modifica parcursul ceremoniei. Acum, nici presa, nici vedetele nu sunt invitate la cea de-a 79-a ceremonie anuală de decernare a premiilor, care va avea loc fără public.

Reclamă

La Globurile de Aur din acest an e permis accesul „membrilor selecționați și beneficiari” și le vor fi impuse o serie de restricții suplimentare, inclusiv dovada vaccinării, o vaccinare rapel și un test PCR negativ efectuat cu 48 de ore înainte de eveniment.

În comunicatul de presă mai scrie că nu va exista covor roșu. Cei prezenți vor purta constant mască chiar și în interiorul sălii. Sursele publicației Variety săun că nicio vedetă nu a acceptat să participe la Globurile de Aur 2022. Cel mai probabil, din cauza recentei controverse privind diversitatea HFPA. NBC și-a anulat transmisiunea anuală a premiilor după ce HFPA a fost criticat pentru acuzații legate de corupție și pentru că nu avea membri de culoare.

Cei mai cunoscuți actori care au fost nominalizați anul acesta

Diverse organizații media, inclusiv NBC, actori și alte celebrități intenționează să boicoteze ceremonia din 2022. Totul e din cauza lipsei de acțiune a HFPA pentru a crește diversitatea membrilor organizației. HFPA plănuiește însă să organizeze ceremonia, cu sau fără partener de transmisie.

Lista nominalizaților din acest an în film și televiziune, include o serie variată de actori și proiecte. Inclusiv drama condusă de Will Smith „King Richard” la categoria cel mai bun film și cel mai bun actor. Thrillerul psihologic al lui Jane Campion, „The Power of the Dog” a obținut mai multe nominalizări, inclusiv cel mai bun film, cel mai bun regizor și onoruri de actorie pentru Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst și Kodi Smit-McPhee.

Squid Game, care a primit două nominalizări pentru O Yeong-su și Lee Jung-jae la categoria pentru cel mai bun serial de televiziune (dramă).

Prezentarea strategiilor pentru nominalizările din 2022 nu a fost necesară în acest an. HFPA a spus că va lua în considerare cererile de la regizori care au cerut ca conținutul lor să fie luat în considerare în anumite categorii. Câștigătorii vor fi anunțați duminică, 9 ianuarie, deși un format exact nu a fost încă anunțat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×