Reclamă

Greutățile se încheie pentru aceste zodii pe 26 iulie 2024. Nativii care au făcut alegeri potrivite

Ziua de 26 iulie 2024 îți va aminti că ai parcurs un drum lung pentru a ajunge acolo unde ești astăzi. Dacă te-ai oprit și ai persistat, poți susține în sfârșit că ai depășit provocările. Greutățile se încheie pentru aceste zodii pe 26 iulie 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 iulie 2024, 7:23

Un astfel de sfârșit este cauzat de tranzitul Lunii în conjuncție cu Saturn, ceea ce te ajută să-ți dai seama că lucrurile se termină, mai devreme sau mai târziu, inclusiv durerea. Profită de această ocazie pentru a-ți liniști sufletul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Greutățile se încheie pentru aceste zodii pe 26 iulie 2024

Luna conjuncție cu Saturn este tranzitul care ne ghidează către țeluri mai înalte. Poți profita de această ocazie dacă te simți confortabilă cu situația. Totul în viață este despre alegeri care sunt conforme cu principiile tale de viață.

Berbec

Indiferent de obiectivele pe care le-ai avut, ai făcut tot ce ai putut ca să le îndeplinești. Dacă te concentrezi asupra greutăților tale, întotdeauna vei atrage acele energii în viața ta. Dacă pui atenția asupra vindecării, așa se va întâmpla. Universul este destul de direct cu privire la modul în care transmite dorințele.

Acest tranzit astrologic, Luna în conjuncție cu Saturn, subliniază că aici intervine alegerea. Pe 26 iulie vei putea decide că o opțiune e mult mai bună pentru tine să te odihnești, deoarece ai început să obosești să te simți mereu fără energie din cauza sarcinilor nesfârșite. Este timpul să aduci adevărata vindecare în viața ta.

Reclamă

Gemeni

Când intri în joc cu un tranzit puternic precum Luna în conjuncție cu Saturn, obții un sfârșit rapid și curat la o problemă care a persistat mult mai mult decât a fost necesar. În cazul tău, ai trecut print-o provocare care a devenit un mod de viață. Acum este momentul să spui adio greutăților.

Energia care te afectează provine de pe planeta Saturn, deoarece acesta este corpul ceresc care te face să te simți ca și cum ai fi blocată pe o singură rută. Acum îți dai seama că a bate pasul pe loc este o alegere. Deși știi că nu poți face miracole să se întâmple, îți poți schimba viața în bine, iar decizia de a face acest lucru devine o realitate foarte aproape pentru tine.

Reclamă

Pești

Ai început să realizezi că greutățile pe care le-ai purtat cu tine nu mai sunt relevante. Ce tranzit mai bun pentru a pune acest lucru în mișcare decât Luna în conjuncție cu Saturn? Pe 26 iulie, vei descoperi că toate cele care te-au ținut blocate nu mai au nicio relevanță pentru tine.

Vei ajunge să îți dai seama că nu mai trebuie să suferi. Realitatea intervine și te face să vezi că ai ajuns la limită. Este timpul să te miști și să experimentezi dragostea de viață. Lasă trecutul să rămână la locul lui, este timpul să trăiești.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×