Reclamă

Heather Locklear stă pe o bordură în așteptarea logodnicului Chris Heisser. Actrița e abătută și total schimbată

Heather Locklear stă pe o bordură în așteptarea logodnicului Chris Heisser. Actrița părea abătută și total absorbită de propriile ei gânduri, în timp ce stătea pe stradă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 iunie 2023, 7:03

Părul blond al actriței era dezordonat și părea destul de umflat în partea din față când fotografii DailyMail.com au reperat-o pe stradă. Îmbrăcată în negru, actrița a așteptat jumătate de oră înainte ca logodnicul Chris Heisser să o ia în mașina sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heather Locklear stă pe o bordură în așteptarea logodnicului

Heather, în vârstă de 61 de ani, și-a schimbat starea când a sosit iubitul ei. L-a salutat pe fostul pilot de motocross cu un zâmbet larg. Și-a purtat geanta mare Louis Vuitton pe umăr și a urcat în mașină. Heather a plecat cu bărbatul care îi este alături, scrie DailyMail.

DailyMail.com a dat vestea despre povestea lor de dragoste în 2020. Atunci s-a scris că la trei ani după ce și-a reaprins relația cu iubitul din liceu, ea a acceptat propunerea de logodnă a lui Heisser. Actrița a avut o relație tumultoasă cu iubitul său. S-au împăcat și despărțit de mai multe ori mai ales în perioada mediatizată în care a fost internată la dezintoxicare.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Heather Locklear, cu fața umflată și părul ciufulit
Actrița părea abătută și total absorbită de propriile ei gânduri, în timp ce stătea pe stradă / Profimedia Images
Reclamă

Cei doi s-au întâlnit la sfârșitul anilor 1970 la liceul Newbury Park. Au trecut prin mai multe căsătorii. Au avut parte de suișuri și coborâșuri de când și-au reluat relația în toamna lui 2017.

Cuplul a ținut prima pagină a presei tabloide înainte ca Heather să se căsătorească cu rockerii Tommy Lee din 1986-1993 și Richie Sambora din 1994-2007, cu care are o fiică pe nume Ava.

Luna trecută, actrița a fost fotografiată cu un nou tatuaj pe încheietura mâinii, când pleca de la masa de prânz în Malibu. Noul ei tatuaj scrie un nume scris, mai precis „Ava”, care este numele fiicei ei de 25 de ani.

Reclamă

Heather a fost ajutată de fiica sa ca să se interneze la dezintoxicare

Fiica Ava a avut un sprijin imens față de mama ei. Ea a fost cea care a ajutat-o pe vedetă să se interneze în 2019. Actrița s-a refugiat în alcool după ce ea și Sambora s-au despărțit în 2006. Următorul deceniu a fost plin de spitalizări, mai multe arestări și 20 de perioade de internare în clinic de dezintoxicare.

În februarie 2018, Heather a fost arestată pentru violență în familie și pentru agresiune împotriva unui ofițer de poliție care a participat la incidentul de la conacul ei din Thousand Oaks, California.

În iunie, ea a fost arestată din nou. Se spune că ar fi abuzat verbal și fizic un medic al ambulanței care a venit la casa ei în urma unui apel de ajutor. Apoi, în noiembrie 2018, ea a fost pusă în arest. Terapeutul ei a stabilit că suferea de o cădere mentală.

În august 2019, Locklear a pledat că nu contestă opt acuzații de contravenție. Erau cinci acuzații de agresiune asupra unui ofițer, o acuzație de agresiune asupra unui personal medical de urgență și două acuzații de rezistență, obstrucție sau întârziere a unui ofițer.

Ea a primit ordin să finalizeze o spitalizare de 30 de zile la dezintoxicare într-o unitate de sănătate mintală. A mai primit și o pedeapsă de 120 de zile de închisoare cu suspendare.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×